![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymiana Ciuchów
Wątek zamykam oraz deaktualizuję-fotki rzeczy oraz ich opisy kopiowane z allegro, cała sprawa mi się nie podoba.
Wizażanka niby z gdańska, a kopiuje rzeczy-fotki oraz opisy-z całej Polski. Dla bezpieczeństwa innych wizażanek-BAN. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-10-09 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: dalesze ciuchy
dzieki bemolka fajnego masz kocurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
GOlfiki _ - plik o tej nazwie oto opis tych goflków
3 GOLFY BAWEŁNIANE, UŻYWANE na wzost od 146cm-158cm/patrz wymiary/ golf biały(gładki) -dł. 55cm, szer, 49cm, dł rękawa od pachy 44cmf golf zielony(khaki)(gładki) - dł. 54cm, szer. 41cm, dł. rękawa od pachy 44cm golf szary(prążkowany-dł. 49cm, szer 40cm, dł. rękawa od pachy 44cm Bluzki 01- 1.Zielona z błyszczącymi serduszkami firmy Scamp roz.104 wykonana jest z polaru - skład to 95% bawełna 5 % Elastyna. Dł. rękawa od szyji 41cm, szer.pod pachami 33cm, dł. 34cm. Stan bardzo dobry +++++, bez plam i dziur 2. Fioletowa w paseczki firmy Sergent Major roz. 104 na 5 lat . Skład to 100% bawełna. Przy szyji zapinana na dwa guziczki( jeden jest inny,ale o podobnej kolorystyce). Dł. rękawa od szyji 42cm, szer. pod pachami 30cm , dł.40cm. Stan bardzo dobry+++++, bez plam i dziur . POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Anecioreczek oki zaraz zobacze i ci powiem moze cos wybiore
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
adidas- SPODNIE ADIDAS
ROZMIAR - 36 KOLOR - GRANTOWY WYKONANIE - 30% POLYAMID , 70% BAWEŁNA SPODNIE POSIADAJĄ DWIE KIESZENIE Z PRZODU ORAZ JEDNĄ MAŁĄ KIESZONKĘ Z TYŁU. W PASIE ZAPIECIE NA 2 ZATRZASKI ORAZ ROZPOREK NA ZAMEK . Z PRZY NAGAWKACH ZNAJDUJA ZIE ZAMKI ORAZ NA JEDNAJ NAPIS 3...D-91074 A NA GURNEJ KIESZONCE MALY ZNACZEK ADIDAS ciuch02- 1). Granatowa z białą lamówką przy dekolcie. Z przodu uroczy nadruk kotka, pokryty mieniącym się brokatem. Pod nim napis "Scruffy cat". 2). Jasnofioletowa z ciemnofioletowymi rękawami. Z przodu nadruk trzech słodkich kolorowych kotków obramowany srebrnym brokatem. Pod spodem napis "Pretty kittys". ciuch01- Wymiary:1-128,2-134,3-140,4-146,5-152 Materiał:95%bawełna 5%elastyka |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1160257377 jaki to rozmiar ??
Odp w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
spodnie -
Wymiary: dł. cał. – 104 cm pas – 35,5 cm x 2 (bez naciągania) biodra – 44,5 cm x 2 szer. nogawki na dole - 22 cm x 2 Materiał: 95% bawełna i 5% elastan/spandex |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
tym razem znow spodnie
![]() ![]() ![]() DŁUGOŚĆ 101 CM DŁUGOŚĆ OD PASA DO KROKU MIERZONA Z PRZODU 20 CM SZEROKOŚĆ W PASIE (OBNIŻONYM) DO 38-39 CM CM SZEROKOSĆ W BIODRACH 48-49 CM DŁUGOŚĆ NOGAWKI OD KROKU 80 CM SZEROKOŚĆ NOGAWKI W UDZIE (MIERZONA OK 10 CM OD KROKU) 28 CM SZEROKOŚĆ NOGAWKI NA DOLE 24 CM KHAKI USZYTE Z PORZĄDNEGO MATERIAŁU TYPU JEANS - 100% BAWEŁNA SPODNIE ZAPINANE NA SUWAK ZATRZASK I GUZIK, W PASIE NA BOKACH SĄ PASECZKI DO REGULACJI SZEROKOŚCI 2 KIESZENIE Z PRZODU, 2 ZTYŁU I 2 JEDNA NA NOGAWCE, PLUS MAŁE KIESZONKI "NA NABOJE" W NOGAWKACH NA DOLE WSZYTE SĄ TROCZKI, MOŻNA JE ŚCIĄGNĄĆ, LUB ZOSTAWIĆ PROSTE
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A naciagaja sie w pasie? Do ile maksymalnie? masz jakieś inne zdjęcia i czy ew znlazłabyś coś za nie u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() g_golf- golf firmy ROCKY ciuszek w stanie bardzo dobrym - był zszywany przy szyi bo puścił szew ale tego nie widać - trzeba go też zszyć pod pachą, bo puścił szew - poza tym bez żadnych wad! rozmiar z metki L więc powinien być dobry na osoby noszące 40, ale według będzie też dobry na 38 - proszę sprawdzić wymiary! kolor to brąz z czerwonym i kremowym - tej jesieni najmodniejsze! skład: nie ma metki ze składem ale to chyba bawełna - bardzo milutki materiał o struktirze ściągacza wymiary (na płasko): długość rękawa od pachy - 45 cm, długość tyłu bez kołnierza - 55 cm, szerokośc pod pachami - 41 cmx2 (bardzo ładnie się naciąga i dobrze leży) golf__- znanej i cenionej marki ONLY. Rozmiar M. Ma fakturę w prążek, dzięki czemu jest inny niż wszystkie. Wymiary na leżąco: biust: ok. 48 cm, talia: ok. 42, długość wewnętrzna rękawa: ok. 51cm, długość całości od ramienia: ok. 51cm. Był noszony ale jest w bardzo dobrym stanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
nagi_aniolek tak na oko powinny ci pasowac malo mam informacji o nich ale sa w bdb stanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś za spodnie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160259239
Odpisz proszę w moim wątku.
#23 |
BAN stały
|
natka_pietruszki duzo masz tych ciuszkow moze cos wybiore ale jak widze pare osob jest chetnych na te moje spodnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Anecioreczek a miałabyś jakis dobrej jakosci bawełniany golfik ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
BIELIZNA FIRMY "CHILI" JEST BARDZO DELIKATNA I BEZSZWOWA W BARDZO FAJNE WZORY I KOLORY ROZMIAR L/XL oraz SKARPETKI: Czarne z wzorkiem - groszki! Skarpetki są z dodatkiem elastanu - dzięki czemu ładnie trzymają się na nodze. Wyprodukowane w Polsce przez firmę SYNTEX. Skład materiału: 88% polyamid, 12 % elastan |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Pięknie zdobione Włoskie kozaki wykonane z wysokiej jakości materiałuimitującego skóre naturalną. NIEZWYKLE WYGODNE I NADAJĄCE SIE NA KAŻDĄ POGODE ROZMIAR 39 KOTURNA 6cm WYSOKOŚĆ CHOLEWKI 35cm OBWÓD W ŁYDCE 37cm
oraz Szpilki SEKSOWNE I KOBIECE CZÓŁENKA. OZDOBIONE PIĘKNĄ KLAMRĄ Z MIENIĄCYMI CYRKONIAMI. WYKONANE ZE SKÓRY EKOLOGICZNEJ. |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz podać wymiary? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1160256893 - jakie wymiary ma ten golf i z jakiego jest materiału? Pozdrawiam.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]()
interesuje mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1160262748 czekam na odp w moi watku ciuszkowm ![]()
#30 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za te spodnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1160257377 odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.