|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kilka markowych próbek
Mam kilka markowych próbek do oddania. Ja ich nie będę próbować, a nie chcę ich wyrzucać.
1) Maybelline Pure Makeup (1) 2) Vichy - nawilżające mleczko do ciała do skóry suchej (1) - rezerwacja dla palau 3) Vichy - preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1 (1) - rezerwacja dla palau 4) Vichy - Flexilift Teint (2) - rezerwacja dla palau 5) Vichy - Novadiol przeciw przebarwieniom (1) 6) La Roche Poasy - mleczko do zmywania skóry i demakijażu twarzy i oczu (1) - rezerwacja dla palau 7) La Roche Posay - podkład Unifiance (1) - rezerwacja dla palau Pozdrawiam. Justyna ![]() Edytowane przez Justyna_sz Czas edycji: 2006-10-14 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka markowych próbek
witaj!
interesuje mnie 2,3,4,6,7 Czym mogę się odwdzięczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1) Maybelline Pure Makeup (1)
3) Vichy - preparat do demakijażu twarzy i oczu 3 w 1 (1) znajdziesz cos u mnie za nie ? ![]() odpisz prosze na moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
2) Vichy - nawilżające mleczko do ciała do skóry suchej (1)
4) Vichy - Flexilift Teint (2) 7) La Roche Posay - podkład Unifiance (1) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.