![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tona ciuchów od ysabell, zapraszam
WSZYSTKO AKTUALNE!
9 stycznia - dokładka DOKŁADKAAAAAA! dorzuciłam eleganckie beżowe spodnie w kancik firmy VILA, na koncu pierwszej strony i super czarny sztruksowy żakiet z haftem na plecach na drugiej stronie. NOWY ![]() Robię generalne porządki w szafie ![]() Zabierzcie ode mnie te ciuchy, bo nie mam co z nimi zrobić. Parę komentarzy: *jesli podaje wymiary jakiejś rzeczy, to: -szerokość mierzę kilka centymetrów w dół od pachy. zwykle bluzki w biuście mają ok 1-2 cm wiecej niż podana szerokość, a w talii sa o 1-2 cm węższe. podaję szerokość średnią. -długośc rękawa mierzę po zewnętrznej stronie -jeśli nie podaje jakiejś wartości, np długości rękawa, to znaczy, że jest ona jak najbardziej typowa i nie ma ryzyka, że bedzie za krotki lub za dlugi. *niektóre z tych rzeczy pochodzą z wymianek. *nie uznaję rezerwacji, wymieniam się za to, co mi się bardziej spodoba. *częśc z tych rzeczy sprzedaję równolegle na allegro, są one zaznaczone na czerwono. w czasie trawania aukcji ich raczej nie wymienię. ale jesli nikt nie kupi na allegro, to owszem ![]() ![]() *te pierdołki, które sa pod koniec drugiej strony, mogę dodawać jako gratisy. *jakieś pytania? mój nr gg 2595879. zapraszam. ------------------------------------------------------------------------- 243: Bardzo niskie granatowe biodróweczki firmy REDSTAR, rozmiar 29. Są bardziej granatowe niz na zdjęciu. Stan dobry - bo nosiłam je troche i przetarły się na dole nogawek - widac na zdjęciu. Niestety schudłam i sa na mnie za duże. Wykonane z bardzo dobrego jakościowo jeansu, grubego i nierozciągliwego. Wymiary: pas 40cm, biodra 52cm, udo 26cm, kolano 23,5cm, szerokosc nogawki na dole 26cm. długość całkowita 92cm, długośc nogawki od kroku 74cm, stan 19cm. 236: Zielony long z trolla, NOWIUTKI, z najnowszej kolekcji, marszczony na biodrach. Rozmiar S, stan idealny (miałam go na sobie dwa razy). Kolor jest trochę bardziej zielony niz na fotkach. Wymiary: szerokosc pod pachami 42cm, w talii 35cm, długośc 67cm, rekaw 60cm. Oddam go jedynie za coś NAPRAWDĘ WYJĄTKOWEGO. 247: kolia + kolczyki. pieknie sie mieni i w ogóle slicznie wygląda na szyi ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-01-09 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: tona ciuchów od ysabell, zapraszam
002: czerwona, płócienna torba firmy david jones. mam ją z wymianki z którąś z wizażanek. jej wymiary to: szerokość 38cm, wysokość 30cm, grubość 10cm. Jest bardzo pojemna, spokojnie mieści zeszyt a4, nadaje sie do szkoły czy na studia. ma dwie duże kieszenie na suwak, w jednej z nich miejsce na komórke, a w drugiej mniejsza kieszonka na dokumenty, tez z suwakiem, z tyłu torby tez kieszonka na suwak. rączki mają taką długość, że można ją nosić na ramieniu i jest bardzo wygodnie. jej stan oceniam jako dobry.
167: torba z kawałków materiału, który wygląda jak zamsz. poprzyszywałam do niej kawałki futerka, takiego milutkiego i mięciutkiego ![]() 004: czarna bluzka z wymianki z cinkapooh. stan idealny ![]() 205: czarna bokserka - siatka z housa. rozmiar S. wymiary: szerokość 38cm, długość 54cm. 207. czarna spódnica z falbanami, firmy warehouse, moze byc tez na jesien/zime. stan bdb. wymiary: szerokośc w pasie 38cm, w talii 50cm, długość 61cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
005: żółta bokserka, fishbone, rozmiar xs. stan idealny. wymiary: szerokośc pod pachami 36cm, długośc 50cm.
006: czarna, rozciągliwa bluzka z nadrukiem 77. na nadruku są takie dżety metalowe, jakby przyklejane małe ćwieki. stan bluzki idealny. wymiary: szerokośc 36cm, długośc 46cm. 008: kolorowa koszula w pasy. rozmiar S, troche rozciągliwy. stan idealny, gdyby nie to, że od nowości ma małą wadę (zrobilam jej zdjecie, ale plamki sa na tyle mało widoczne, albo ja mam na tyle kiepska kamerke internetowa, ze ich na nim nie widac). na jasnym pasku sa malutkie, słabo widoczne plamki w tym buraczanym kolorze. nie rzuca sie w oczy, aczkolwie wada jest, wiec o niej informuje. mi nie przeszkadzała w noszeniu koszuli. wymiary: szerokośc w biuście 42cm, w talii 37cm, długośc 54cm, rekawy długie z mankietami. 169: płyty z gazety wyborczej z opracowaniami lektur szkolnych. 178: biała koszulka WAREHOUSE, rozmiar 8-10 (eur 36-38), stan idealny, wymiary: długośc 57cm, szerokość w biuście 34cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
009: czerwona koszulka firmy greenpoint. rozmiar 36. stan bardzo dobry. na piersiach ma zabawny nadruk. przy słowach 'put' i 'first' nadruk jest troche bledszy, bo kiedys nieopatrznie najechałam tam żelazkiem. ale raczej nie rzuca się w oczy. wymiary: długośc 51,5cm, szerokość 39cm.
010: brudnorózowy top na ramiączkach, divided, rozmiar 36. szerokośc 34cm, długośc z ramiączkami 43cm. 011: bluzka w asymetryczny wzór. sliwkowo-czerwono-czarna. stan dobry. rozmiar na moje oko XS/S. rozciągliwa. wymiary: długośc 50cm, szerokośc 36cm, rekaw 3/4. 012: sweter w paski. stan idealny. rozmiar S/M. wymiary: długośc 54cm, szerokość 40cm, rękaw 3/4.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
204: czerwona bluzka z terranovy, rozmiar S, ma malutki złoty napis terranova na piersi, ale nie rzuca się on w oczy. wymiary: szerokość 34cm, długośc 51cm.
181: Pomarańczowa bluzka z Collosseum, rozmiar M, stan idealny. Miła w dotyku bawełna, ładny, stonowany kolor, a nie jakiś oczo***ny pomarańcz. Wymiary: długośc 54cm, szerokość 38cm, rękaw 57cm. 197: Ciemna, szarozielona bluzka, firmy NEW LOOK. Ze zwykłej, miłej bawełny. Rozmiar 36. Bluzeczka jest w dobrym stanie. Wymiary: szerokośc pod pachami 40cm, szerokośc w talii 35cm, długość 52cm, rękaw 55cm. 202: czarny stanik z odpinanymi ramiączkami. w bardzo dobrym stanie. z uroczym kwiatkiem ![]() 220. pomarańczowa bokserka z terranovy, rozmiar S, stan bdb. wymiary: szerokośc 34cm, długość 51cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
016: spodnie turkusowe w paski. z wełny. były szyte przez krawca, na zamówienie, dlatego są bardzo dokładnie wykonane. spodnie są na kogos szczupłego, niskiego, krótkonogiego - nie dą sie ich wydłuzyć. nogawki rozszerzane na całej długości (takie lekkie szwedy). wymiary: szerokośc na górze 38cm, w biodrach 48cm, długość 96cm.
018: jeansowe, skejtowskie spodnie, rozmiar na 160cm. spodnie były skracane, zeby były tak do pół łydki. przy rozporku kawałek nitki się wypruł - ale to wystarczy 10 minut pobawic sie igła i nitka i nie będzie sladu ![]() ![]() 198: czarna bokserka firmy hennes, rozmiar S, stan bdb minus (minus, bo trochę ją nosiłam - ale nie jest znoszona). wymiary: długośc 52cm, szerokosc pod pachami 38cm, w talii 34cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
020: rózowa bluzka z collosseum, rozmiar M, stan idealny, wymiary: szerokośc 37cm, długośc z ramiączkami 53cm.
021: czarna bluzka na ramiączkach, długośc ramiączek regulowana, bluzka bardzo rociągliwa więc zmiesci sie w nieu od XS do M. wymiary: szerokość 33cm, długośc bez ramiączek 48cm. bardzo łądnie sie układa na ciele, bo ma zaszewki na wysokości biustu. 023: zgniłozielony top na ramiączkach, divided, rozmiar 34. wymiary: długośc z ramiączkami 45,5cm, szerokość 33cm. 183: Świetne jeansy biodrówki firmy R. MARKS. Bardzo dobry jakościowo materiał, gruby jeans. Z tyłu mają ciekawie przyszyte kieszonki, tak jakby trochę po bokach - co optycznie zmiejsza pupę. Ponieważ urwał się im oryginalny guzik, teraz przyszty jest markowy guzik fishbone - wygląda fajniej, niż wczesniej. Jeansy teoretycznie są rozmiaru 25, ale chyba im się musiały pomylić metki, bo ja noszę 27, a one są na mnie za duże. Proszę zwrócic uwagę na wymiary: długość od pasa 93cm, długośc od kroku 73cm, stan 21cm, szerokośc w pasie (obniżonym) 40cm, szerokośc w biodrach 50cm, szerokość w udzie na samej górze 27cm, szerokośc w kolanie 22cm, szerokość nogawki na dole 26cm. Jeansy były skracane - poza tym sa w stanie idealnym. Po prostu schudłam i spadają mi z tyłka.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
024: żółty top z motylkami. rozmiar XS/S. wymiary: szerokośc 30cm, długośc z ramiączkami 46cm. stan idealny.
025: czerwona bluzka z butiku, rozmiar M (moim zdaniem S). rozciągliwa, stan idealny. wymiary: szerokość 36cm, długość 50cm. 026: czerwona, oldskulowa bluza, z bawełny, stan idealny. rozmiar S/M. wymiary: szerokośc 40cm, długośc 56cm. 027: spódnica bordowa, rozmiar 34, rzeczywiscie jest bardzo mała. talia 34cm, biodra 43cm, długość 60cm. stan idealny. 028: najzwykejsza czarna bawełniana bluzka. na metce rozmiar M, wg mnie S. stan idealny. wymiary: szerokość 38cm, długośc 50cm. 174: komplet kolczyki+koraliki na szyję. jakie są, widac na fotkach ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
029: bluzka z americanosa, rozmiar M. stan idealny. wzdłuż ramion i boków ma takie paski ze wstążki. nad głowa tej babki na nadruku jest taka jaśniejsza smuga, nie wiem czy to efekt zamierzony czy wada - zresztą zrobiłam zdjecie temu miejscu, sami oceńcie. bluzka jest w stanie idealnym. wymiary: szerkość 40cm, długośc 56cm.
033: bluzka z housa w czaszki: jak widac na zdjęciu, jednej czaszce brakuje jednego roga (nie zauwazyłam przy kupnie). drugi, jest, tylko na zdjęciu sie tam fałda zrobiła i zasłoniło, wygląda jak bezrożny zupełnie. wymiary: długość 56cm, szerokość 40cm w biuście, 37cm na dole. rozmiar M. stan idealny. 184: czarna (ciemnoszara?) bojówkowa spódniczka biodrówka, rozmiar 36. Ma szlufki, więc można ją nosić z paskiem. Stan idealny, oprócz tego, że jedna szlufka była urwana i musiałam ją ręcznie przyszyc - miejsca zszycia nie widac, bo jest zakryte guzikiem. Spódniczka jest trochę rozciągliwa. Jej wymiary to: pas obniżony 37cm, biodra 45cm, długośc 52cm, szerokośc na dole 52cm, 203: kostium kapielowy rozmiar S. Góra kostiumu jest z wkładkami usztywniającymi. pierwotnie góra była zawiązywana na szyi, ale przerobiłam ją, że ma normalne ramiączka. kostium w stanie bdb ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
034: bluzka z mrówki, rozmiar uniwersalny, moim zdaniem S. ma nadruk pelikana z napisem 'mniam'
![]() 035: czarna, matowa, lejaca sie spódnica, biodrówka. stan idealny. rozmiar S. ten biały pasek świetnie podkreśla opaleniznę. o, własnie zauważyłam, że ma taką malutką dziurkę z tyłu, dosłownie 1mm. wystarczy nitką zahaczyć. wymiary: pas 35cm, długośc 54cm. 036: jasnozielona bokserka. wycięłam metke, bo drapała, ale na oko to jest S/M. stan dobry. wymiary: szerokośc 37cm, długość 55cm. 208. czerwony sweterek z h&m, stan bdb. rozmiar M. sweterek jest czerwony, a nie malinowy jak wyszedł na zdjęciu. wymiary: szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 36cm, długośc 55cm, rękaw 62cm. tylko za cos specjalnego. 209. brązowa bluzka z butiku, rozmiar M (moim zdaniem S). stan idealny, bluzka nie ma plam, tka jak wyszło na zdjęciu - brudny obiektyw. wymiary bez rozciągania: szerokośc 37cm, długośc 52cm, rękaw 3/4
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
039: czarna, lniana spódnica, biodrówka. wymiary: pas obniżony 40cm, długość 63cm.
042: golf w kolorowe paski, stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 43cm, długość 56cm, rękaw 58cm. 043: brązowa bluzka, rozmiar M, stan idealny. wymiary: długość 54cm, szerokość 38cm. na fotkach wyszła bardzo ciemna, w rzeczywistosci to ładny brąz, dekold jest w taki zaaokrąglony serek. 185: Ciepła, pomarańczowa bluza, idealna na letnie wieczory. Jest wykończona ciemnozieloną nitką, w kolorze wnętrza kołnierzyka. Mozna ją nosic ze stójką albo lekko rozpiętą, z kołnierzykiem. Jest w idealnym stanie. Mam ją z wymianki, założyłam ją kilka razy, ale potem dostałam nową fajną bluzę z Trolla i ta juz mi nie jest potrzebna. Na metce ma rozmiar L, ale to chyba jakies nieporowzumienie - ja jej rozmiar określam na M. Jej wymiary to: długośc 57cm, szerokośc 42cm, rękaw 58cm. 187: Kolorowa, jakby pleciona bluzka na ramiączkach. Stan idealny. Firmy new look. Rozmiar 8, czyli S. Z przodu pod tym plecionym materiałem wszyta jest jeszcze wartswa innego materiału, żeby nie prześwitywała w okolicach biustu. Jej wymiary to: długośc z ramiączkami 48cm, szerokośc 35cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-12-02 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
044: beżowa bluzka wonder woman. rozmiar M. wymiary: szerokość 38cm, długość 52cm.
045: sweter z kapturem w paski. długość 58cm, szerokość 40cm, rekaw 58cm. rozmiar uniwersalny. stan moim zdaniem dobry (tzn, lekko zmechacony, ale golarka do ubrań da radę) 047: czerwona bluzka, rozmiar XS/S. z przodu wzór w niebieskie kwiatki i brokatowe punkciki. na dole zaczyna wypruwać się nitka - poza tym stan idealny. wymiary: szerokość 34cm, długość 50cm. 173: gwiazdka, która mozna włączyć i tak fajnie mruga ![]() ![]() 189: Oldschoolowa koszulka z Trolla, rozmiar S. Jest czarna, z zielonymi lamówkami i zielono-czerwonym nadrukiem. Jedyną jej wadą jest to, że z boku tej lamówki na dekoldzie ma takie jaśniejsze odbarwienie - widac na zdjęciu. Poza tym stan idealny. Jej wymiary to: długośc 56-57cm, szerokośc 36cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
049: nowa, nienoszona, musztardowożółta bluzka z theraphy. rozmiar M. na piersiach malutki napis 'theraphy collection'. wymiary: szerokość 39cm, długość 54cm.
050: bluzka z trolla, rozmiar S, wzorek w twarze ![]() 175: pierścionki, kolczyk do pępka i kolczyki. nie wiem, czy pierscionki są srebrne, pewnie nie. * ten z żółt-rózowymi oczkami, średnica wewnetrzna 17mm. * plastikowy w zebre, srednica 18mm. * obrączka z turkusowymi oczkami - srednica 17mm. * pierścionek z motywem pajaka na pajęczynie - ten na pewno jest srebrny. ma małą wade - jest peknięty od spodu, tak po wewnatrznej stronie dłoni. nie przeszkadza to w noszeniu w ogóle, a nawet pozwola regulowac jego wielkość. srednica 17mm. * kolczyk do pępka z rózowym oczkiem, wykonany ze stali chirurgicznej, kupiony na stronie www.kolczyki.pl. * kolczyki sztyfty do uszu w kształcie zielono-żółtych kwiatków plastikowych. 211. kolorowy sweterek w pasy, rozmiar 36, stan idealny, na suwak. oddam go jedynie za cos specjalnego. gruby i ciepły. wymiary: szerokość 38cm, długość 53cm, rękaw 61cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
054: czerwono-czarny golf, rozmiar S/M. rozciągliwy. wymiary: szerokość 35cm, długośc 51cm.
055: czerwona asymetryczna bluzka, na jedno ramię i odkrywająca częśc brzucha, ma tylko jeden rękaw. rozmiar S, stan idealny. wymiary: szerokość 35cm, nie mam pojęcia jak zmierzyc długość :P. 056: różowy komplet: top plus siatka. rozmiar uniwersalny, moim zdaniem S. stan idealny. wymiary: długośc topu z ramiączkami 43cm, szerokośc topu 32cm, długośc siatki 52cm, szerokośc siatki 37cm. 199: pomarańczowa bluzka firmy L.O.G.G., rozmiar z metki XS. stan dobry. wymiary: długość 55cm, szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 37cm. 210. parciana torba w kwiatki. duża, zapinana na suwak i z kieszonką w srodku tez na suwak. miesci sie w niej a4. oddam tylko za coś specjalnego. 213. czarna bluzka new look, stan bdb, oczywiscie nie ma plam tak jak wyszło na zdjęciu. wymiary: długośc 51cm, szerokośc 39cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
059: czerwona bluzka z nadrukiem 'rockies', z terranovy, rozmiar S. stan idealny. wymiary: szerokość 39cm, długość 52cm
061: liliowy sweterek firmy broadway, rozmiar S. zapinany na guziczki. stan dobry. wymiary: szerokość 40cm, długość 52cm. 062: sweterek z różą robiony przez moją mamę ![]() ![]() 176: rózowe korale, długośc 64cm, koraliki wykonane z modeliny. dostałam je jako gratis do wymianki z wild_rose, ale to nie mój styl. i zupełnie nie mój kolor. ale sa ładne ![]() 200: czarny T-shirt z nadrukiem koron z cyrkoniami. na metce rozmiar L (!), ale wg mnie to jest S/M, chociaż na L tez powinien wejść. stan bdb. wymiary: długośc 52cm, szerokość 40cm. 201: nowe, czarne podkolanówki kabaretki.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
190: Czrane bojówki sztruksowe firmy PUNKYFISH. Rozmiar S. Niziutkie biodróweczki (sama obniżałam stan). Maja szerokie nogawki. Z tyłu mają fajne kieszenie obniżone, na jednej z nich jest haft w kształcie rybki. Po bokach na wysokości kolan tez mają kieszenie, takie typowo bojówkowe. Spodnie mają szlufki, więc można je nosić z paskiem. Miały skracane nogawki, a potem spowrotem odwijane, więc teraz na wysokości 4cm od końca nogawek widac taki jasniejszy poziomy pasek (patrz fotki). Spodnie byłyby idealne dla niskiej osoby, która mogłaby je skrócic tak,żeby tego paska równiez nie było widać. Wymiary spodni to: baaardzo obniżony pas 39cm, biodra 51cm, stan 18cm, długośc od pasa 91cm, od kroku 72cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-01-06 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
065: spodnie sztruksowe, w kolorze butelkowej zieleni (bardziej zielone niz na zdjeciach), biodrówki. klasyczny krój, lekkie dzwony. z h&m, rozmiar 36. stan idealny. wymiary: pas 37cm, biodra 48cm, długość całkowita 99cm, długość od kroku 80cm, stan 20cm.
066: beżowe spodnie, w stylu safari, niziutkie biodrówki, rozszerzane na całej długości. z przodu w kilku miejscach mają malutkie plamki, postaram sie pokazać je na zdjęciu. firma topshop, rozmiar 6. wymiary: pas obniżony 37cm, biodra 46cm, stan 21cm. długość całkowita 93cm, długośc od kroku 73cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. 191: Beżowa bluzka polo firmy dunnes stores. Rozmiar z metki 38-40, ale wg mnie to jest M. Stan bardzo dobry. Wymiary: długośc 54cm, szerokośc 37cm. Bluzeczka jest zapinana pod szyją na zatrzaski.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
067: spodnie czarne dresopodobne. rozmiar 36. materiał matowy. spodnie są skracane - podklejane klejem do tkanin. zawsze to mozna odwinąć. ja mam 161 i musiałam skrócic. przy rozpozrku doszyłam haftkę, żeby się ładniej zapinał, bo nie było tam guzika. wymiary: na samej gorze szerokosc 39cm, biodra 53cm, długośc całkowita 98cm, długośc od kroku 75cm, szerokosc nogawki na dole 32cm, stan 22,5cm.
068: jeansy. proste nogawki, biodrówki, firmy rude. 98% bawełna, 2% lycra, więc są troche rozciągliwe. skracane, bo jestem kurdupel. niezniszczone, niepoprzecierane. wymiary: długośc całkowita 93cm, długośc od kroku 71cm, szerokośc w pasie (obniżonym) 38cm, szerokośc w biodrach 47cm, szerokośc nogawki na dole 28cm. odległośc góry spodni od kroku 22cm. 177: kolczyki: * wiszące z kamieni szlachetnych, czarne z metalicznym, srebrnym połyskiem. * małe srebrne kółka. bez ozdobników. srednica 12mm. * małe kółka z ozdobnikami srednica 14mm * metalowe kolczyki w kształcie kłów ![]() * złote (tzn w kolorze złotym - bo złote na pewno nie są) kolczyki z wymianki wizażowej. kupiłąm sobie inne złote i te mi niepotrzebne. 193: Fioletowa bluzka z H&M'u. rozmiar 32/34 (ale moim zdaniem to jest normalne 36). Stan bardzo dobry. Wymiary: szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 34cm, długośc 54cm, rękaw 60cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
069: jeansy szwedy. bardzo dobry, ciemny jeans, nierozciągliwy i gruby. kupione w sklepie dallas za 150zł. jeansy są skracane, ale i tak poprzecierały sie na dole nogawek z tyłu. biodrówki. wymiary: długość całkowita 95cm, długośc od kroku 72cm, szerokośc w obniżonym pasie 36cm, w biodrach 52cm, odległosc od kroku do pasa z przodu 22cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. rozmiar 27.
070: spodnie jeansowe rybaczki firmy fishbone, biodrówki. Rozmiar s (ale wg mnie to jest duuuże s). spodnie były skracane, bo w wersji pierwotnej wyglądały na mnie jak przykrótkie długie spodnie, a nie rybaczki. poza tym stan idealny. z boku mają taką fajną jakby kieszonkę wąską na suwak. Wymiary: pas (obnizony) 39cm, biodra 49cm, długośc 65cm, udo do 29cm, stan 22cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
071: czarna, sztruksowa spódnica, rozmiar 38. na fotce jest pognieciona, bo nie chciało mi się prasować :P stan idealny. wymiary: pas 36cm, biodra 47cm, długość 55cm.
072: beżowe sztruksy, rozmiar 36, rozciągliwe. stan bardzo dobry. wymiary: pas 33cm, biodra 43cm, długość całkowita 98cm, długośc od kroku 77cm, stan 23cm. 073: jeansowa spódnica, rozmiar 36, rozciągliwa. w paru miejscach powypruwała się nitka, a mi sie po prostu nie chce tego zszywac :P dlatego się jej pozbywam. poza tym nie ma śladów używania. wymiary: pas 33cm, biodra 42cm, długość 58cm. 214. jeansowa spódnica, stan idealny. wymiary: pas 37-38cm, biodra 47-48cm, długość 59cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
074: czarne spodnie bojówki. rozmiar 36. gruby materiał. na udach mają kieszenie takie fajne
![]() 075: spódniczka jeansowa. rozmiar... 13 (nie, nie kupiłam jej w za granicą :P moze to jest na 13 lat?). spódniczka jest w świetnym stanie, ładny, ciemnogranatowy jeans. jest rozciągliwa. wymiary: talia 34cm, biodra 43cm, długość 57cm. 194: Super bluzka firmy Jane Norman, rozmiar na moje oko S, bo metkę wycięłam. Jest w idealnym stanie i jest bardzo rozciągliwa - wejdzie równiez na M. Ma ciekawy, kopertowy i bardzo głęboki dekold - dla biuściastych dziewczyn. Ja musiałam ją nosić z inna bluzka założoną pod spód, żeby nie wyglądac jak deska :-// Bluzeczka ma stylowy, retro nadruk. Na zdjęciu jest pognieciona, ale przed wysłaniem ją wypiorę i wyprasuję. Jej wymiary to: długośc 52cm, szerokość 33cm. Przypominam, że jest bardzo rozciągliwa. Ponadto wykonana jest z fajnego jakościowo materiału ![]() 215. kremowy sweter z kapturem, rozmiar S, stan bdb. wymiary: szerokośc 37cm, długośc 54cm, rękaw 58cm. oddam tylko za coś WYJĄTKOWO SPECJALNEGO.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
076: jeansowe bojówki reportera, biodrówki. rozmiar 29. bardzo dobrej jakości jeans, gruby i nierozciągliwy. spodnie są w świetnym stanie, jedynie odrobinę (naprawdę minimalnie) przetarte na dole nogawek - nie chodziłam w nich dużo. rozmiar 29. skracane. z boku mają kieszenie, typowo bojówkowe, z przodu takie półokrągłe kieszonki i na pupie też maja takie bardziej bojówkowate. wymiary: długość całkowita 95cm, długośc od kroku 76cm, szerokośc w pasie 37cm, w biodrach 55cm, szerokośc nogawki na dole 32cm. odległośc kroku od pasa z przodu 20cm.
077: spódnica w kratkę: we wzór pepitki. bezowo-bordowa. rozmiar S, fajny krój lekko rozszerzany na dole, asymetryczny, zapinana z boku na suwak (niestety suwak nie dopina się na ostatnim centymetrze spódnicy, co w sumie nie przeszkadza, ale wada jest) wymiary: talia 35cm, biodra 44cm, długość 66cm, a długośc w miejscu tym najdłuższym 76cm. 078: pomarańczowa bluzka z napisami, wiązana na szyi. z orsay'a, rozmiar S. stan idealny. wymiary: szerokość 33cm, długość bluzki bez sznureczków 38cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
079: jeansowy gorset, z orsaya, rozmiar 36. długośc ramiączek regulowana. wymiary: szerokość 38cm, długośc bez ramiączek 29cm.
080: zielony sweter z miłego materiału. rozmiar S/M. wymiary: szerokość 46cm, długość 58cm. 081: baaardzo gruby sweter. duzo nitek z nim mi sie przez przypadek wyciągnęło, trzeba by sie pobawic szydełkiem i je powciagać do środka. poza tym stan idealny. rozmiar uniwersalny. wymiary: szerokośc 40cm, długośc 61cm, rękaw 61cm. 082: czarna, rozciągliwa bluzka. rozmiar uniwersalny. stan idealny. wymiary: szerokość 36cm, długośc 49cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
083: długa, liliowa, sportowa spódnica z future club, rozmiar 34. od kolan ma po bokach rozcięcia, żeby dało sie w niej chodzić. stan idealny. wymiary: pas 33cm, biodra 45cm, długośc 95cm.
084: rózowa bluzka z atlantica, z zabawnym nadrukiem ślimaka. rozmiar dziecięcy XL. stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 36cm, długość 48cm. 085: ciemnogranatowa bluza fishbone, rozmiar S. dekold w łódkę, ładnie odsłania ramiona. wymiary: szerokość 45cm, długość 54cm. 170: płyty z arkuszami próbnymi na maturę. na pierwszej płycie tylko z angielskiego ustna i pisemna, a na pozostałych dwóch arkusze do wszystkich przedmiotów.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-12-02 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
088: czarna bluza z frotte, rozmiar M. bluza ma po wewnetrznej stronie taka dziwna plame, nie wiem skąd ona. Jak się bluze ma na sobie, to tego nie widac, bo jest od spodu. wymiary: dlugosc 52cm, szerokosc 42cm.
089: kolorowy golf w paski (żółte, różowe). rozmiar S, z collosseum. stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 39cm, długość 54cm, rękaw 61cm. 090: kolorowy golf w paski (czerwone, pomarańczowe, białe). rozmiar S. stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 39cm, długość 56cm, rękaw 64cm. 216. zielony top divided, rozmiar 34, stan db. wymiary: długosc 45cm, szerokosc 31cm. 217. jasnozielony top w moro, stan bdb, rozmiar S. wymiary: dlugosc 45cm, szerokosc 33cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
092: czerwona bluzka, stan idealny. rozciągliwa. dlugosc 52cm, szerokosc 38cm. rekaw 3/4.
093: bezowa bluzka w paski. firma hennes, rozmiar xs. nierozciągliwa. kilkanascie razy noszona (potem utyłam...). wymiary: długośc 51cm, szerokosc 35cm. 094: jasnofioletowa bluzka z duzym dekoldem. elastyczna. na oko to jest M. stan idealny. wymiary: dlugosc 54cm, szerokosc pod pachami 45cm, w talii 36cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-12-08 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
095: szaro-czerwony sweter na suwak. stan bardzo dobry, mało noszony. metka z rozmiarem wycięta (drapała), ale podaję wymiary: długosc 50cm, szerokosc 42cm, rekaw od pachy, po szwie wewnetrznym 38cm.
096: sweterek w paski, zapinany na suwak. z przodu ma dwie kieszonki. rozmiar malutki, bo to sweter dziecięcy :P (chociaż nosiłam go jeszcze jak miałam 150cm). na metce napisane jest, że jest na 116cm. sweter jest w stanie bardzo dobrym. wymiary: długość 48cm, szerokość 33cm, rękaw 41cm. sweter rozciagliwy. kiedys sie popruł z tyłu w miejscu, gdzie jest przyszyty kaptur, ale to zaszyłam. nie rzuca sie w oczy bo jest przykryte kapturem. 097: krótkie spodenki. kolor bezowoszary. z przodu mają kieszonkę na udzie i dwie normalne, na biodrach. stan idealny. załozona moze 5 razy. rozmiar 36 (małe 36). wymiary: talia 34cm, biodra 46-47cm. 098: czarna, futerkowa torba. zapinana na suwak. troche włosów jej wypadło, ale nie ma łysych miejsc. rozmiar taki, że z trudem miesci sie tam teczka a4. 218. top w zielone mazaje ![]() 219. biała bluzeczka z dekoldem w łódkę, nie ma metki z rozmiarem, ale wg mnie to typowa eSka. stan bdb. wymiary: szerokośc 36cm, długość 51cm. tylko za coś fajnego.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
101: czerwono-niebieska bluzka, z h&m, rozmiar nie wiem jaki, bo wycięłam metkę (drapała), ale wydaje mi się, że 36. kiedyś ją skracałam, podklejając klejem do tkanin, a potem ją dokleiłam i teraz ma od spodu ślady po kleju - niewidczne na zewnątrz bluzki. poza tym stan idealny. wymiary: szerokość 38cm, w talii 35cm, długośc 58cm.
102: bordowa bluza z orsay'a, rozmiar XS. duzy dekold wiązany rzemykiem. stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 36cm, długość 48cm, rękaw 55cm. 103: szarozielona bluzka z nadrukiem. firmy new look. stan bardzo dobry. szerokość 39cm, długość 53cm. 104: brązowe spodnie, a właściwie koloru ciemnej, mętnej kawy. firma ONLY. rozmiar 32 (!) ale ja, nosząca 36, jakoś się w nie na siłę zmieściłam. stan idealny. nogawki proste na całej długości. z zaprasowanym kantem. wymiary: szerokość w pasie 35cm, w biodrach 47cm, długość całkowita 103cm, długość od kroku 80cm, stan 23cm
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-09-21 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
171: dwie takie same płyty z gazety wyborczej. prezentacja z jezyka polskiego.
172: dwie takie same płyty z przyjaciółki, testy z polskiego i matmy na nowa maturę. 196: Beżowe, eleganckie spodnie w kancik, firmy VILA, rozmiar S. Miały skracane nogawki. Sa w idealnym stanie. Spodnie oczywiście nie mają plam - te na fotkach to wina aparatu. Brudny obiektyw. Dzięki ciekawemu krojowi na brzuchu (poziomy gruby pasek materiału) spodnie bardzo wyszczuplają to miejsce. Są lekko szersze na całej długości, dzięki czemu optycznie wyszczuplają. Ich wymiary to: pas 36cm biodra 49cm długość od pasa 96cm długośc od kroku 75cm szerokośc nogawki w udzie 28cm szerokośc nogawki w kolanie 26cm szerokośc nogawki na dole 31cm. 221. top w kolorowe paseczki, stan bdb, wymiary: szerokość 34cm, długość 45cm. 222. czarny długi top, stan bdb, wymiary: szerokość 36cm, długość 56cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-11-11 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.