![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam wszystko na raz! Wielka paka za potrzebne rzeczy!.Rock'n Rose Valentino oddam!
NIEAKTUALNE
Witajcie! Wycofuję się z targowiska, gdyż bankrutuję na kosztach przesyłki i muszę przestać kupować niepotrzebne kosmetyki (brak wizażu- motywacją). Założyłam już ostatni wątek, bo chcę oddać te rzeczy szybko i za jednym zamachem. Jeśli np zależy Ci na zapachu, oddam Ci dodatkowo większość pozostałych rzeczy, za jakiś drobiazg. SZUKAM: -przede wszystkim kosmetyków Farouka, oddam cały wątek za kilka rzeczy z tej serii; -maluśkiej pojemności Baby Doll, ale niekoniecznie; -torby ze Stradivariusa w panterkę, nowej lub prawie nowej; -NOWEGO lub prawie nowego pudru Pink Sugar , balsamu, pianki, żelu; PILNIE!!! Za puder mogę poszukać czegoś po za wątkiem! -kolczyków-lodów ze sklepu Claire's; Niektórych rzeczy nie ma na zdjęciach, postaram się zrobić. Wstawiam na razie zdjęcia ogólne. NA SZYBKA WYMIANE MAM: DOKLADAM: -smackers w sztyfcie truskawkowy, niewiele używany; -miniatura szamponu Nivea do wlosow Suchych i zniszczonych; 2. Rock’n Rose Valentino testerek , pojemność 90ml , ubytek na zdjęciu. Oddam TYLKO za coś naprawdę super, np. malusieńka pojemność Baby Doll + parę kosmetyków Farouka; mam z wymianki, okazał się niestety nie mój L 3. Olimpia 45/50ml ; 4. próbka NOWA Roxy, zapakowana oryginalnie; 5. Kompozycja zapachowa - truskawka, taki olejek chyba, zapach śliczny Do włosów: ZAKRĘĆ! 6. pianka do loków Got2b. (pęknięty dozownik); 7. Sunsilk krem do loków, zielony , ponad połowa; 8. spray Loreal Paris Studio Hot Curl , technologia termo-elastyczność, termo-ochrona, do stosowania z lokówką i suszarką , mały ubytek; WYGŁADŹ! 10. krem do prostowania Sunsilk ,,Efekt żelazka"; 12. balsam Nivea wygładzający, straight&easy , proste bez prostownicy ok. 2/3 ; UTRWAL! 14. Garnier Fructis Style Hard Glue, ekstremalne utrwalenie 1/3-1/2 15. wosk do włosów Wella Shockwaves, świetnie przygładza odstające kosmyki i ogólnie niesforne włosy; 16. żel do włosów bezbarwny Natura, nieużywany; PIELĘGNUJ! 17. odlewka serum Joanna Sekret Pereł, 15 ml, do pojemniczka po jedwabiu; 18.1.. nawilżające mleczko w sprayu Avon , bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych; 18.2. krem koloryzujący włosy na różowo! Piękny, mocny róż, zmywalny po 1-2 myciach, raz użyty; Pielęgnacja: BALSAMY: 19. Rose hand&body lotion , NOWY; (do zestawu- żel pod prysznic,2 musujące tablety do kąpieli); 20. brązująco- ujędrniający balsam do ciała Dr Irena Eris, również nawilża i wygładza; o ile dobrze rozszyfrowałam kod, był ważny do 12.07r; 21. balsam do ciała Avon Mango&Passionfruit , niewielki ubytek; ŻELE POD PRYSZNIC: 23. żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream, połowa (do zestawu balsam i musująca tableta do kąpieli); 24. 2 musujące tablety do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic)NOWE oczywiście Kolorówka: ŚLEPKA: 27. cienie Oriflame, nie wiem do kiedy ważne, urwana przykrywka, z lusterkiem; oddam jako gratis; 28. cień sypki nowy zielony; 29. cień sypki biały; 30. fioletowy cień wet&dry Manhattan, pacnięty palcem, ważność 03. 08r ; 31. mascara Loreal Paris , Telescopic , używana przez jakiś czas, nie mam pojęcia ile jej zostało, ale myślę, że jeszcze sporo; 32. mascara Avon Color Trend , ma już chyba rok, ale nadal mokra i dobrze sie rozprowadza, czarna; 33. mascara Maybelline, tylko testowana więc praktycznie NOWA Volume Express Turbo Boost; 34. mascara Sephora, zielona; użyta raz albo dwa, nie wymieniam na siłę; 38. kredka szara, Miss Sporty, kolor 015, , użyta parę razy i zatemperowana; 39. kredka granatowa, bezfirmowa, NOWA, ale jest tak miękka, że już parę razy się gdzieś obtarła i musiałam ją zatemperować; 40. kredka czarna bezfirmowa NOWA; USTECZKA: 42. szminka w płynie Maybelline, mocna czerwień, użyta 2 razy, czyli praktycznie NOWA; 43. blyszczyk chyba czekoladowy, poscierane napisy, ale to chyba Vipera; oddam jako gratis; 49. NOWY błyszczyk Sweet Kiss, z brokatem o świetnym, owocowym zapachu; 50. Smackers w sztyfcie truskawkowy, malo uzywany; TWARZYCZKA: 52. podkład w musie Rimmel , Cool Matte Mousse; odcień 201, końcówka na wypróbowanie 2-3 razy, 53. puder sypki -Max Factor z małą domieszką Joko , do bardzo jasnej i jasnej karnacji idealny; siateczka dołączona do niego nie pasowała do niego i wypadała, więc oddaję już bez niej; 54. puder w płynie Under Twenty , trudno ocenić zużycie, ale jest na pewno ponad połowa; 55. puder Joko rozświetlający, tylko pacnięty palcem; PAZNOKIETKI: 56. lakier Miss Selene, biały; 57. lakier Lovely, różowo-czerwony, jasny z brokatem; 58. lakier Miss Selene bezbarwny ze srebrnym brokatem; 59. lakier jasno różowy Terranova; 60. lakier Eveline fioletowo niebieski, Holograph; Wszystkie z niewielkimi ubytkami. Biżuteria: BRANSOLETKI: 65. bransoletka czarna, szeroka, z brokatem , ćwiekami i kilkoma kryształkami, NOWA ; 66. bransoletka z kolorowych plastykowych koralików; 67. szklana czerwona; 68. szklana zielona; --------------------------------------------------- -mnóstwo drewnianych koralików, do wyboru do koloru , większość NOWYCH 66. metalowy, posrebrzany naszyjnik z kolcami, ulubiony, ale może ktoś mnie czymś zainteresuje ----------------------------------------------------- KOLCZYKI:: 67. czarno białe kółka, plastykowe; 68. śliczne, miedziane okręgi z ciekawymi wzorami 69. wiszące, dość długie koloru miedzianego z niebieskimi kryształkami; 70. miedziane koła , szerokie dość, NOWE, łatwo nie oddam; 71. metalowy pierścionek z metalowymi kuleczkami, nieużywany, przepiękny Pozostałe: 72. prostownica z kilkoma wymiennymi wkładami , Solac, malutko używana, w świetnym stanie; PASKI: 75. złoty pasek z cekinami NOWY; 76. pasek pomarańczowy , na zapięciu ciemno pomarańczowe kryształki NOWY; 77. pasek pleciony bordowo-brązowy, śliczny i w świetnym stanie; 78. srebrna zalotka z H&M; portfel 79. jeden w paski fioletowo-biało-błękitne; portfel w żyrafkę ; -2 ramki NICI- 84. żyrafka i 85. jakiś lampart albo coś takiego ; portfel z czachą; 3 różne frotki: czarna, czarna z czachą i żółto czerwono zielona; 86. czarna plastykowa opaska; 87. pokrowiec na płyty NOWY; 88. gra SIMS Deluxe Edition; 89. okulary przeciwsłoneczne Point Lunetties z futerałem, może raz założone, w świetnym, wręcz idealnym stanie; 90. piżamka satynowa, NOWA, ecruie- XL; 91. kolejne nowe okulary ![]() tatuaże naklejane, brak jednego; -świeczka niebieska z motywem statku; -świeczka pomarańczowa, mała; -świecznik niebieski, szklany; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-29 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wszystko na raz! Wielka paka za potrzebne rzeczy!.Rock'n Rose Valentino o
Zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wszystko na raz! Wielka paka za potrzebne rzeczy!.Rock'n Rose Valentino o
Zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zdjeciaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
34. mascara Sephora, zielona; użyta raz albo dwa, nie wymieniam na siłę; 42. szminka w płynie Maybelline, mocna czerwień, użyta 2 razy, czyli praktycznie NOWA; 53. puder sypki -Max Factor z małą domieszką Joko , do bardzo jasnej i jasnej karnacji idealny; siateczka dołączona do niego nie pasowała do niego i wypadała, więc oddaję już bez niej; 78. srebrna zalotka z H&M; -2 ramki NICI- 84. żyrafka i 85. jakiś lampart albo coś takiego ; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za
8. spray Loreal Paris Studio Hot Curl , technologia termo-elastyczność, termo-ochrona, do stosowania z lokówką i suszarką , mały ubytek; 29. cień sypki biały; 30. fioletowy cień wet&dry Manhattan, pacnięty palcem, ważność 03. 08r ; 31. mascara Loreal Paris , Telescopic , używana przez jakiś czas, nie mam pojęcia ile jej zostało, ale myślę, że jeszcze sporo;
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hmm... z twoje wish-listy raczej nic nie wygrzebie może jakiś błyszczyk
![]() A drugi wątek przeglądałaś? xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was : *
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
perfumove love
|
Coś za rock'n rose?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos za:
2. Rock’n Rose Valentino testerek , pojemność 90ml 21. balsam do ciała Avon Mango&Passionfruit , niewielki ubytek;
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
odp u mnie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety spodnie sa za szerokie
![]() wiec podoba mi sie tylko tusz zielony z sephory i zestaw kapielowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpisalam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak tyle ze ja mam 33 cm w pasie
a moze masz jeszcze jakies cienie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej
cos u mnei za te rzeczy? 53. puder sypki -Max Factor z małą domieszką Joko , do bardzo jasnej i jasnej karnacji idealny; siateczka dołączona do niego nie pasowała do niego i wypadała, więc oddaję już bez niej; 78. srebrna zalotka z H&M; -2 ramki NICI- 84. żyrafka i 85. jakiś lampart albo coś takiego ; 90. piżamka satynowa, NOWA, ecruie- XL; [/FONT][/QUOTE]
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
napisałam Ci co mi się u Ciebie podba
tusz zielony i zestaw do kapieli rózany nie bede niczego na siłe brac bo to bez sensu dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
najbardziej zalezy mi na tubie H&M i kilku kosmetykach, jakie masz perfumiki? bo nie mam za bardzo czasu zeby przejrzec twój cały watek bo duzo tego masz, jeszcze podoba mi sie rose lotion i zel, są to nówki? i zalotka, jak bede miałą czasu to dokładniej przejrze Twój watek
w jakim stanie jest tuba i te rzeczy które wymieniłam? odpisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.