![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
"Sklepik Milky" :) zapraszam - ciuszki XS, S, M i nie tylko! :)
Witam
![]() ![]() To mój debiut na targowisku. Postanowiłam zrobić porządki w szafie i znalazłam troszkę rzeczy, którymi mogłabym się z Wami drogie dziewczyny wymienić. ![]() W razie pytań służę pomocą pod numerem gadu-gadu : 7496532. Ciuszki są wyprane, niektóre nawet całkiem nowe lub prawie nienoszone ![]() ![]() Wymiary podaję na życzenie. A teraz przedstawiam Wam moje propozycje (na pewno będą dokładki). 1. biała bluza - zapinana na zameczek. Rozmiar XS , stan idealny. NIEAKTUALNE - nowa posiadaczka - krechaa2003 2. beżowy bliźniaczek - sweterkowy, na pewno będzie w nim ciepło jesienią. Stan bardzo dobry, komplecik prawie nienoszony. Rozmiar będzie pasował zarówno na XS jak i S. 3. beżowa bluzeczka - na jedno ramię z napisami pokrytymi delikatnym brokatem. Bluzeczka jest elastyczna. Stan bardzo dobry. Napisali na metce rozmiar M, ale dla mnie jest to zdecydowanie XS/S. ![]() 4. popielata bluzeczka - rękawek 3/4, czarne "mazajki" ![]() 5. kremowa czapeczka - nadaje się na jesień oraz zimę. Jest tkana z cieniutkiej wełenki. Stan idealny - nigdy nienoszona. 6. czarna bluzeczka - elegancka, wiązana na szyję. Kolor przekłamany - w rzeczywistości jest kruczoczarna. Zwróćcie uwagę na to, że aparat wybielił nawet tło ![]() DOKŁADKA na dole strony! Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2006-09-27 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Sklepik Milky" :) zapraszam - ciuszki XS, S, M i nie tylko! :)
tu nie mozna sprzedawac
![]() ![]() tu sie tylko wymieniamy ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
7. Czarny top - również przekłamany kolor, tak naprawdę jest całkiem czarny. Rozmiar XS/S stan bardzo dobry. NIEAKTUALNE - nowa właścicielka naked21
8. Kangurek - z ciepłego, polarkowego materiału. W niebiesko-białe paseczki, z dużym kapturkiem. Rozmiar będzie dobry na S oraz M. Stan idealny. Nigdy nie noszony. NIEAKTUALNE - nowa posiadaczka - rocki 9. różowa siateczka - bardzo delikatna, drobniutka, w zabawne mazajki. Rozmiar XS/S. Stan idealny. 10. czarno-różowa bluzka z napisami. Różowe ściągacze - wyszczuplają talię ![]() 11. beżowy sweterek - z nadrukiem. Ma długi rękaw, zrobiłam złe zdjęcie po prostu ![]() 12. kremowa siateczka - stan bardzo dobry, rozmiar XS/S. Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2006-10-17 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
13. Top w paseczki - Orsay. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry.
14. Biały top - Na zdjęciu przekłamany kolor. Topik jest biały, ale wpadający w kremowy z drobinkami brokatu. ![]() 15. różowy top z numerkiem 68. Fason - sięgający przed pępek ![]() 16. Torebka Srebrno- czarna - Fishbone. Wymiary: 21/26/9 cm. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 17. różowy top tuba - kolor delikatniejszy niż na zdjęciu - pastelowy róż. Rozmiar XS. Z przodu ozdobny sznureczek ![]() Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2006-09-25 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze ze w poscie pierwszym napisałas ze ciuszki na wymianke ![]() nie przeszkadzam juz w tworzeniu wątku ![]() sorcia za mój poprzedni post ![]() pozdrawiam ![]() p.s znajdziesz cos za białą bluze i tą bluzke z różowymi ściągaczami? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nie da się zmienić tytułu
![]() ![]() Jestem zainteresowana kangurkiem ![]() Jakie ma wymiarki? MAsz może fotkę zliżenia? ![]() ![]() I czy znajdziesz coś u mnie? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
pIWONIA - bardzo podoba mi się ten sweterek, jednak obawiam się, że może być za duży
![]() a to polo? (też poproszę wymiarki) jest fajne, ale musiałabym się zastanowić nad tym wyborem. Dałabyś mi czas do jutra? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1158851541 Wymiary kangurka - rękaw - 50,5 cm, długość 54 cm, szerokość - 41 cm. kolorki są identyczne jak na fotce ![]() p[ozdrawiam ![]() aga1616 - właśnie przejrzałam Twój wątek. Niestety nic nie znalazłam ![]() jakbyś coś dokładała, daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymiarki: długość ok57 cm szerokość od pachy do pachy 38 cm rękaw od pachy 41 cm Stan sweterka określiłam na bdb z minusem ponieważ jest troszkę zmechacony, jak się sprawnie posługujesz maszynką to będzie jak nowy, ja się wole za to nie zabierać bo jeszcze coś zniszczę ![]() ![]() Wymiarki polo: długość ok 52/3 cm szerokośc od pachy do pachy 34/5 cm (oczywiście się rozciąga ![]() Byłabym wdzięczna za jakąs fotkę w zbliżeniu i na kimś jeśli to możliwe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
pIwonio - zrobiłam fotki. Oto zbliżenie (widać kolorek i polarkowy materiał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps. dziękuje za fotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Piwonio, jest raczej cienki.
a chciałaś żeby był gruby? czekam na odpowiedź. ![]() pozdrowionka ![]() Rocki - odpowiedziałam w Twoim wątku ![]() Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2006-09-25 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, nie przyjrzałam się wcześniej dokładnie ![]() Może innym razem uda nam się wymienić ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nie ma problemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Zaraz idę dla Ciebie mierzyć rzeczy. Ale sam kangurek to trochę mało, jak za ten turkusowy golf. Bo to jest taki normalny gruby sweter, a sama pisałaś, że ten kangurek jest z cienkiego materiału...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Materiał cienki nie jest, ale cienki jak na polar.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Podaję Ci wymiary wszystkiego:
zielony golf - pod pachami 37; długość 52 sweter Cubus - pachy 39; długość 57 turkusowy golf - pachy 39; długość 53 rybaczki (tylko nie wiem, czy dokładnie przeczytałaś ich opis, bo one mają dziurę...)- pas 37; stan 22; po wew. stronie nogawki 52; po zew. 71; w udzie 26; w pupie 43; tuż pod rozporkiem 44 Dam Ci jeszcze znać za góra 2 godziny co z tym bliźniakiem, oki? A czy w razie czego znalazłabyś za kangurka coś innego, niż ten turkusowy golf? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi zależy na tym turkusowym golfiku
![]() ![]() A biały żakiecik? Już nieaktualne? Daj znać, czy chcesz jedną rzeczy czy obie, czy turkusowy golf jest wolny, a ja jutro rano odpowiem. Ew. jeśli zależy Ci na bardzo szybkim kontakcie możesz mi podać na PW numer telefonu, ja Ci podam mój i się skontaktujemy smsowo, bo za godzinkę wychodzę. Żeby była jasność : bardzo odpowiadałby mi układ TURKUSOWY GOLF za BLIŹNIAKA ZIELONY GOLF za KANGURKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A jaki jest skład tego bliźniaka? I jak jest on zapinany? Bo od tego jest w sumie uzależniona moja decyzja...
Wymiary żakietu: pod pachami - 37 od pachy w dół - 30 rękaw po wew. stronie - 43,5 po zew. - 59 długość na środku pleców - 52,5 A na zielony golf za kangurka, jak najbardziej mi pasuje się wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
podoba mi się u ciebie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1159105934 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA
1. złota bluzeczka - śliczny odcień beżu, przeszywany złotą nitką. Rozmiar XS/S. Stan bdb (tylko w 1 miejscu delikatnie zahaczona) 2. Biała kurteczka - rozmiar wg metki 36, ale moim zdaniem jest to 34. 100% bawełna. Stan bardzo dobry. Oddam tylko za inną kurteczkę/żakiet lub coś naprawdę wyjątkowego. 3. Śliwkowa bluzka - półgolf. Kolor to ciemna śliwka, o wiele ciemniejszy niż na zdjęciu. Ozdobiony malutkimi cyrkoniami ![]() 4. Czarna torba - w formie siatki ![]() ![]() ![]() 5. Fioletowy sweterek - cienki, w jaśniejsze paseczki, rękaw 3/4 firma Hennes , rozmiar XS/S. Stan bdb. 6. Czapka z daszkiem - C&A, beżowa, rozmiar M ale na życzenie podam jej obwód, stan idealny, raz założona. Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2006-09-27 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.