![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla małego faceta ;) i dorosłej kobiety :)NIE AKTUALNE!!!!! ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU!!!! Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla małego faceta ;) i dorosłej kobiety :)
1. Toreka hand made. W środku podszewka. Można nosić w ręce lub na ramieniu. Torebka jest dośc duża , typ "workowaty", z boku wiązana na troczki
![]() 2. Bordowa bluzeczka Orsay z jakby koronki. Rozciąga się. Rozmiar L. 3. Żakiet z dżinsu. Praktycznie NOWY. Miała go na sobie jeden raz przez 15 min. Rozm. M małe L. Wymiary podam zainteresowanym. Wymiary: dł. 51 cm szer. pod pachami 47 cm dł. rękawa po wewn. 44 ---> rez. Women20 4. Czarny sweter zapinany na ekler. Można go rozpiąć od dołu i od góry, co daje nowe możliwości noszenia.Stan dobry z plusem 5. Czarna torebka AMAZON. Wykonana z wysokiej jakośći płótna. W środku kieszonka na komórkę oraz mała kieszonak na zamek. Torebka jest pojemna. Można nosić wręce lub na ramieniu < posiada dodatkowy regulowany pasek> Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka Street One, kolor czekoladowy . Z przodu efektowne wzory z kamyczkami. Rękawy plisowane. Świetnie nadaje się np. pod żakiet, ale nie tylko
![]() Rozmiar L. Mało używana. Teraz leży , bo jest na mnie trochę przyduża. 2. Dzinsowa kurteczka z hafrowanymi różami. Niepowtarzalna. Chyba nikt w Polsce nie ma takiej samej , jak ta ![]() 3. Bokserka DNM z boku ściągana na troczki. Stan bdb. Rozm. S/M. 4. Czarna bluzka Etam z połyskującego materiału, przypominającego satynę. Rozm. M. Stan bdb--->poleci do Opolanki Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj, czy znalazłabyś coś u mnie za te ogrodniczki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1160651574 zapraszam z zapachow mam taki mały perfumik o zapachu bzu, ładniusi a zurzycie malutkie.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cinka niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zaintersowały mnie próbki szminek , ale to trochę za mało za bluzkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mała dokładaka
![]() 1. Bluzka w paski KappAhl . Stan bdb. Rozm. S/M 2. Golfik z krótkim rękawkiem Stottrop. Rzom. M/L. Stan bdb. < przepraszam, ze na zdjęciu jest pomięty. Nie zdążyłam wyprasować ![]() 3. Spódnica wełniana Stottrop, prosta. z boku rozporek. na dole ozdobiona pasem cekinów. Stan idealny.Rozm. M 4. Kurteczka dzinsowa. Stan dobry. Rozm. S/M 5. Buty skórzane Ryłko. Na zewnątrz i w środku skóra. Stan raczej dobry. Po prostu widać , ze były używane. Na mnie raptem zrobiły się za małe. Rozm. 37, będą dobre na stopę o długości 24 cm < ja mam 24,5 >.Zainteresowanym mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Manolita moglabym byc zainteresowana rzeczami z tej ostatniej listy, ale musze zobaczyc najpierw fotki wiec czekam na nie do jutra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
3. Spodnie Rivier Island , biodrówki. Bardzo ładnie leżą, ale jest to rozmiar L. Lekko się naciągają. Satn bdb. Nogawki na dole sa rozszerzane.
Znajdziesz coś ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134824 ew. kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146024
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moglabym prosic o wymiary czerwonego bolerka (dlugosc rekawa, szerokosc, dlugosc bolerka) ? Dziekuje z gory. Odpowiedz u mnie w watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A czy mogłabym prosić o wymiary, gł. chodzi mi o długość ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-10-14 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
spodniczka kosztowala 900 koron [kupowalam w Pradze], nie wiem ile to na zl..110-120? ;] jest nowa, byla tylko przymierzana w domku i niestety nie czulam sie w niej dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
mnie u ciebie zainteresowało :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160846206 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160468912 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160673564 ale nie iwem za która z tych rzeczy by ci sie oplacolo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, zrobiłam fotki tej torebki
![]() ![]() 1.Torebka bokiem 2.Zdjęcie rączek torebki 3.Torebka z przodu, można odpiąć i pod tym jest jeszcze jedna kieszeń 4.Torebka od góry 5.Z przodu, ma dwie kieszenie, jedną tą co widać, a jedną jak na zd. nr. 3 ![]() 6.Z tyłu też ma jedną kieszeń 7.Ogólnie ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
i to 7 zdjęcie
![]() Jak już mówiłam prosiłabym Cię, abyś podała mi wymiary tych spodni, szczególnie zależy mi na długości, bo jestem dość wysoka i mogą okazać się za krótkie ![]() Jak już mówiłam mam jeszcze końcówkę Light Blue, jakby Cię interesowało...bo pomadki nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Layla lbn jestem zainteresowana
![]() Na wisonę / lato będę potrzebowała torby z czymś pomarańczowym , więc ta będzie jak znalazł ![]() jakbyś mogła dorzucić jeszcze tą końcuweczkę perfum ![]() ![]() Jak Ty się zapatrujesz na taką wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dł. 50,5 cm szer. pod pachami - 35 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szer. w pasie - 38 cm szer w biodrach - 46 cm dł. po zewn. - 104 cm dł. po wewn. - 84 cm spodnie są elastyczne i dopasowują się do sylwetki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
poproszę o Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Już podaję wymiary
![]() szer. pod pachami - 40 cm dł. - 27 cm dł. rękawa mierzona od pachy - 44cm Bolerko jest elastyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.