![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje kosmetyki
SZUKAM:
Najbardziej zależy mi na ciuszkach, choć nie wykluczam tego że jakis kosmetyk moze mi wpaść w oko ![]() przede wszystkim: - cienki zółty sweterek - sportowe koszulki z krótkim rękawkiem - różne topy na ramiączkach, mogą być to bokserki - pasek do spodni ze złotych kół - okularki przeciwsłoneczne brązowe bez oprawek - portfel, najlepiej z kieszonką na dowód itp. - cienie do oczu; rózne odcienie zieleni, fioletu, jakiś rozświetlajacy cień - bibułki matujące - no chyba tyle , a tak to co mi wpadnie w oko DOKŁADKA - strona 2, post 52 1. Diaderma - olejek marchewkowy - 30 ml - nie używałam go ale podobno nadaje ciemniejszą karnację, pogłębia i utrwala opaleniznę, redukuje zmarszki intensywnie nawilża i odżywia, dla skury suchej i wrażliwej - zużycie dosłownie jedna, lub dwie kropelki na spróbowanie - w środku ulotka - poleciało do lalicji 2. Johnsons Holiday Skin Body Lotion - do normalnej lub ciemnej karnacji, ja mam jasną i go używałam i efekt był bardzo fajny - wystarczy na jeden raz na spróbowanie 3. Garnier Skin Naturals - mleczko ujędrniające i nawilżające do ciała - ma śliczny cytrusowy zapach, mi bardzo przypadł do gustu ![]() - zużycie ok 30 % - poleciało do ani202 4. Rexona Activ Reserve w kulce - 50 ml - nieużywany, to nietrafiony prezent, wystarcza mi antidral - zapach taki uniwersalny - poleciało do bajkopisarki 5. eva - balsam do stóp - zużycie ok. 50 % - bardzo fajnie odżywia stópki i zmiękcza skórę, - poleciało do aneyki Edytowane przez Ketta Czas edycji: 2006-11-05 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: mój pierwszy kramik:) zapraszam
6. Avon naturals face - odżywcza maseczka
- brzoskwinia i mleczko migdałowe - zużycie ok 30 % może nawet mniej 7. Sunsilk, proste włosy - efekt żelaska - jest to krem ułatwiajacy prostowanie włosów, nakłada się go na mokre włosy - użyty jeden raz na koleżance - kolejny nietrafiony prezent - poleciało do kasidg88 8. Avon Skin So Soft - balsam osłabiający odrastanie włosków po depilacji - użyty jeden raz na samych nogach - znów nieudany prezent - poleciało do ani202 [B]9. Avon naturals face[/B] - intensywnie nawilżająca mgiełka do twarzy - aloes i awokado - zużycie jak widać na zdjęciu - polecialo do aneyki 10. Veet, krem do depilacji 3 min - nieużywany - brakuje pudełka i szpatułki bo wzięłam ją do innego kremu, a tam szpatułka mi zginęła - poleciało do bajkopisarki Edytowane przez Ketta Czas edycji: 2006-11-05 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
11. Veet, plastry do depilacji twarzy
- zostało 16 pojedyńczych plastrów (czyli 8 podwójnych) i dwie chusteczki do zmywania pozostałości wosk 12. Krem do włosów Sunsilk fioletowy - prawie nieużywany (2-3 razy) - poleciało do kasidg88 13. Okulary przeciwsłoneczne - ciekawie mienią się pod światłem - oddam za coś wyjątkowego, najlepiej inne okularki Edytowane przez Ketta Czas edycji: 2006-10-23 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
14. Różowa torba snoopy (z butkiu)
- kilka razy używana, lecz nie ma chyba żadnych śladów zniszczenia 15. mini torebka sanchez - praktycznie nieużywana, - ma mnóswo malutkich kieszonek i dodatkowy pasek w kolorze czarnym do powieszenia torebki na ramieniu 16. Różowe kolczyki kwiatuszki - kilka razy załozone - żadnych śladów zniszczenia Edytowane przez Ketta Czas edycji: 2006-09-17 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
17. Zaplatarka do warkoczyków
- nie jest to typowa zaplatarka tv marketu tylk ojakaś chyba podróbka - dostałam ja w prezencie, lecz niestety nie mam czasu na takie zabawy z włosami:P - nie zaplata ona zwykłych potrójnych warkoczyków, a poczwórne skręty. Najpierw zapina się cztery pasma włosów, potem są one same w sobie każdy osobno mocno skręcany, a na końcu wszystko skręca się w taki jeden niby warkoczyk. Wygląda to bardzo ciekawie, lecz nie jest to takie proste do zrobienia. Z każdym skrętem będzie wychodziło co raz to lepiej ![]() - używałam jej jeden raz, splotłam wtedy ok 10 warkoczyków, więc baterie które są dołaczone do zestawy powinny być jeszcze bdb - w zestawie również kolorowe gumeczki i koraliki które można wpinać we włosy. Edytowane przez Ketta Czas edycji: 2006-09-17 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hey, znajdziesz cos u mnie za;
Diaderma - olejek marchewkowy - 30 ml Johnsons Holiday Skin Body Lotion Garnier Skin Naturals - mleczko ujędrniające i nawilżające do ciała Avon Skin So Soft - balsam osłabiający odrastanie włosków po depilacji - użyty jeden raz na samych nogach - znów nieudany prezent 9. Avon naturals face |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
zapomniaalam mojego wątku :P
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2727384 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie? Nie wiem czy wymieniasz sie za bizuterie, ale mnie by interesowalo cos z tych rzeczy:
4. Rexona Activ Reserve w kulce - 50 ml 8. Avon Skin So Soft 7. Sunsilk, proste włosy - efekt żelaska 10. Veet, krem do depilacji 3 min Najchetniej 7 i 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dorota-Coco: nic szczególnego, co mi w oko wpadnie
![]() Emi1234: odpisałam u ciebie, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
u ciebie jedynie znalazłam Yves Rocher, Luminelle – nawilżający balsam do ust, kolor Nectar de Rose – delikatny róż z drobinkami – zużycie minimalne, parę razy maźnięty ale to zależy co cie u mnie interesuje, bo to troszke male jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
to lepiej napisz mi na czym z tych rzeczy najbardziej by ci zależało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=13163 Balsam jest ważny do września 2008, ma niewielki ubytek w prawym górnym rogu tubki.
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
mogłabym sie wymienić ale za jedna z tych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za diaderme i sunsilki?
zajrzyj tez do ciuszków ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie znalazłam u cie, niewiem czy z żółtej serii, ale całe pudełko jest żółte więc może i tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jejku i znow nic dla sioebie nie widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.