|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Desnude wymienie na..
Jestem w posiadaniu Desnudy (65ml). Wklejam zdjecie.
Chetnie zamienie na: Nina Niny Ricci Morgan Chic Caroliny Herrery Premier Jour Nina Ricci Angel Innocent Sensations Jil Sander Chance Chanel Lub inne, czekam na propozycje ![]() Pozdrawiam
,, Uśmiechem witaj każdy nowy dzień '' Edytowane przez magdalenaa Czas edycji: 2006-11-03 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Desnude wymienie na..
hej znalazlabys cos u mnie za densude:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153631 byc moze chcialabys contradition CK ok 15ml Extravagance Givenchy ok 15ml rozwarzam tez pozbycie sie L or de Torrente ok 45ml Blush duo Shiseido kolorek tangerine i kilka innych rzeczy, pisz jesli cos cie interesuje. pozdrawaim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mogę zaproponować zapachy w moich wątkacvh-zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A może Niny Ricci Love Fills?
Mam 85 ze 100 ml. Wklejam link do opisu zapachu: http://www.osmoz.com/encyclo/marques...NGUE&LANGUE=FR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co to za zapach? Nigdy o nim nie słyszałam na KWC tez nic nie ma..
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Na KWC nie ma wielu zapachów
![]() Love Fills mozna było łatwo "przeoczyć" - to wersja limitowana i nie wiem, jak gdzie indziej, ale w Krakowie ten zapach zagościł w perfumeriach na dość krótko ![]() Jaki jest zapach? ![]() Wydaje mi się, że w przypadku Love Fills design flakonika jest absolutnie adekwatny do jego zawartości ![]() Love Fills to taka uwspółcześniona wersja klasyka L'Air du Temps. W porównaniu z klasykiem wersja Love Fills jest jednak lżejsza i świeższa. Dominują w niej nuty białych kwiatów. Zapach określiłabym jako romantyczny, subtelny i elegancki. Mnie osobiście "w odbiorze" przypomina on Champs Elysees Guerlain'a (jest to zresztą powód dla którego chce się z Love Fills rozstać - flakonów Champs mam kilka, więc z zapachu Niny Ricci mogę z powodzeniem zrezygnować). Załączam fotkę posiadanego przeze mnie flakonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana armani emporio femme.
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
magdo i co z naszą wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
magdaleno, ja szacuję, że tam jest 60ml, choć jest mi cięzko stwierdzić precyzyjnie, bo jak napisałam te pefumy są w nieprześwitującej butelce. Jeżeli się zdecydujesz na wymianę napisz mi PW. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
nie dostałąm od Ciebie PW :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
magdo do mnie niestety nic nie doszło, ale cieszę sie, ze chcesz sie wymienić
![]() napisz mi swój adres na maila: gosiek60@op.pl a ja ci odpiszę i podam swój. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Odezwałam się przecie na maila. Moj mail to kathy6@o2.pl
zgadzam się na wymiane. Na kazda Twoją wiadomosc prywatna takze odpisalam ale nie wiem czemu nie dochodzą.
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Pisze do ciebie tutaj bo nie wiem czy dostalas mojego maila. cos ostatnio z poczta sie dzieje niedobrego. to jak sie umawiamy z ta wymianą?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
magdo, już chyba wszystko ok, bo dostałam Twojego maila, napisz mi jeszcze jednego i podaj w nim swój adres. Ja wyślę Ci perfumki jutro, oczywiście paczką priorytetową, dobrze je zapakuje tak, by w drodze się nie rozlały ani nie roztłukły, najlepiej w folię babelkową i ciebie proszę o to samo, wiec pisz mi na maila adres, a ja przyślę ci mój.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.