![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zapachy,kolorówka,pielęgn acja.Lancome,Joop,Guerlai n,Aquolina i inne
Witam!
Mam kilka rzeczy na zbyciu.Wszystkie półki,różna firmy.Oto moja wishlista ![]() ![]() Zapachy: -Angel kalsyk i Innocent -Versace Crystal Noir i Bright Crystal -Givenchy PI -Hugo Boss Deep Red i Femme -Cacharel Promesse -Gucci EDP II i I -Trylogia Avonu -Avon Little Black Dress i Celebre Kolorówka: -Helena Rubinstein Surrealist -Lancome L`extreme -DiorShow Dior -YSL Effec Faux Cills -inne dobre tusze dające spektkularny efekt -czany khol Pielęgnacja: -AA Young Krem Antybakteryjny -Nivea Visage Yonug żel-krem -pianka Happyderm do cery normalnej/mieszanej -błotko z morza martwego A oto co mam "na wydaniu": Zapachy: 1.Naomi Campbel Cat Deluxe,wyjściowo 50ml(tylko na coś super ![]() 2.Jette Joop wyjściowa pojemność 50ml (wymienię tylko na coś specjalnego,będę wybredna) LECI DO GROSZKA 3.Miracle Lancome pojemność wyjściowa 15ml,w aksamitnym woreczku LECI DO ASTRONOMICZNEJANI 4.Oriflame Divine wyjściowo 50ml 5.Dezodorant w sprayu Divine,2 razy użyty 6.Mgiełka do włosów Divine,2 razy użyta 7.Oriflame Life Circle Fruit wyjściowo 50ml Kolorówka: 8.Lancome Fatale czarny,3-4 razy użyty,świeży leci do Agi79 9.cienie Guerlain Divinora no 12 Poudre D'azur zużycie niewielkie 10.Burjois Maxi Frange czarny,nie wiem ile zostsło,myslę że około połowy,jest oczywiście mokry leci do Agi 79 11.Tusz w kamieniu Miraculum,czarny z wymiany.Zużycie niewielkie 12.Podkład Nivea Matt Refine 03 Vanilla,z wymiany,zostało około 3/4 13.Podkład korygujący Oriflame Natural Beige,około 1/2 14.Cienie Lancome ( wersja not for sale) Colour Focus Peep i Spectra,raz testowane 15.Podkład Avon Personal Match matujący Cream około połowa 16.Kompakt Manhattan Teint sable około 3/4 17.Cień sypki APC opalizyjący nr 19 stare złoto 18.Oriflame Vision cienie podwójna Mocha Spice Pielęgnacja: 19.Aquolina Cukeir Puder balsam 1/2 z 500ml leci do Agi79 20.Oliwka do skórek i paznokci kokosowa 2/3 z 15ml 21.Płyn do demakijażu oczu Zaja ponak połowa 22.Krem do twarzy Garnier Cera muśnięte słońcem,karnacja śniada,kilka razy użyty 23.Spray rewitalizujący do loków i fal,połowa Czekam na propozycje i pozdawiam ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2006-12-14 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy,kolorówka,pielęgn acja.Lancome,Joop,Guerlai n,Aquolina i inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze lagerfeld femme 75ml w zamian za Joop?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Co moglabys mi zaproponowac za Krem Nivea Visage Young z 15% ubytkiem
![]() Szczegolnie interesuja mnie zapachy i tusze do rzes ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu,dziękuje ale to nie mój zapach
Groszku,byłabym bardzo chętna.Jeżeli szybko wymienimy się adresami mogę wysłać już jutro ![]() Zakręcona,za ciuszki dziękuję Nom de... od Ciebie interesuje mnie raczej tylko krem Nivea i jeszcze może odlewka kw.salicylowego.Mogłabym zaproponować tusz w kamieniu i cienie APC albo Oriflame.Albo płyn do demakijażu i krem Garnier.Nie wiem czy byłabyś chętna na coś z tego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wiec raczej nic z tego nie bedzie
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca (rekomendowana jako uzupełnienie działania koncentratu; słoik 28 ml, nowy, nieużywany, raz otwarty Clarins – Moisture Replenishing Lip Balm; nawilżająco-odżywczy balsam do ust; 15 ml; 3 razy użyty, a raczej przetestowany (nabierałam po ociupince na palec, nie smarowałam tubka po ustach) Gucci EDP I – 20 ml we flakoniku o pojemności 30 ml; jest kartonik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Biorąc pod uwagę wyjściwą pojemność oraz kształt flakonika powiedziałabym, że zapachu zostało jakieś 10 ml (jesli sie myle, prosze o korektę ![]() Najbardziej adekwatnym (pod względem wartości) zamiennikiem wydaje mi się być balsam do ust Clarins'a ![]() Z Gucci'm (którego jest 20 ml) wolałabym sie w zamian za taką ilość Miracle nie rozstawać. Maseczke natomiast chciałabym wymienić na coś z aptecznej pielęgnacji: Eluage, Ystheal, Redermic, ewentualnie Active C |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Khol,eyliner z Avonu i cień w kulce Rimmel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Znajdziesz cos za tusz Lancome? Pozdrawiam
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję,ale nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Co powiedziałabyś na wymianę czarnego tuszu Volume Shocking L'oreal (kupiony w Sephorzem, użyty 4 razy) + kremu koloryzującego Nivea Visage Young (ubytek 5%) + próbkę Innocenta na Cat Deluxe
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, czyli całość propozycji nie do końca Ci odpowiada?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie bardzo bo choć koloryzujacy też lubię to mam już zapas a w zimie używam raczej rzadko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
moze cos znajdziesz u mnie?
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
4.Oriflame Divine wyjściowo 50ml
5.Dezodorant w sprayu Divine,2 razy użyty 6.Mgiełka do włosów Divine,2 razy użyta 7.Oriflame Life Circle Fruit wyjściowo 50ml 22.Krem do twarzy Garnier Cera muśnięte słońcem,karnacja śniada,kilka razy użyty Interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.