|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię...bo szafa pełna ;) S i małe M
Jej mam szafę pełną.. wymienie te kilka ciuszków... nie sa moze najmodniejsze ale moze akurat komus się spodoba
rozmiary S i małe M. szukam : kolczyków zwłaszcza kół!! podkręcających tuszy do rzęs fajnych T-shirtów pasków torebek 1 ) malutki sweterek rozmiar S/XS 2) czarno biała bluzeczka w paseczki z duzym napisem JEANS 98 3) bransoletka drewniana i 2 opaski, jedna panterka[ leci do Jolly_fh/COLOR] druga brązowa metalowa ze złotymi koralikami 4) czarna podkoszulka firmy BaXX rozmiar S, dekolt w serek, bawełniana 5) pasiasta bluzeczka na ramionka. ciemniejsze niebieskie paski są jakby brokatowe, ładnie się swiecą. rozmiar S 6) białe polo rozmiar M na metce ale w rzeczywistosci to S
Edytowane przez djprinzesin Czas edycji: 2007-02-04 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię...bo szafa pełna ;) S i małe S
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1169066007
zaintereswała mnie ta bluzeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię...bo szafa pełna ;) S i małe M
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1169066007
moge zobaczyć fotki buta na stopie? i jaki jest stopień zniszczenia podeszwy? no i zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aneyka,te butki bede miec tu u siebie w poznaniu w niedziele to zrobie wiecej zdjec. bo chwilowo u mamy ![]() 1) niebieska H&M rozmiar wprawdzie 134/140 ale to jest S ![]() 3) gorsecik rozmiar M, ale barzdiej S. kolor ecru, elastyczny,ale bardzo ściśliwy, założony 2 razy, stan bardzo dobry 5) czerwony sweterek z kwiatkiem, kwiatek lekko rozowy bo zafarbował, rozmiar jest na 134-140 ale ja to nosiłam jako bolerko, z rekawkami 3/4, zapinany na zatrzaski,uzywany ale stan dobry -- zarezerwowany 6) kolczyki , nie są srebrne., mają ciemno różowe oczka, naprawdę ładne, dla mnie za cieżkie na dzis tyle..czekam na kabel do aparatu
Edytowane przez djprinzesin Czas edycji: 2007-02-04 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hey może coś u mnie
![]() odp u mnie w wątku ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
fotki butów
spódniczka sztruksowa do kolanka, rozmiar 26, nieużywana krem clean & clear , nawilżający. zostało 3/5 i nawilżający olejek do masażu AVON, sekrety Indii, zużycie 5 %, fajnie pachnie, niestety mnie uczulił
Edytowane przez djprinzesin Czas edycji: 2007-02-04 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
hej
![]() podoba mi sie u Ciebie ta bluzeczka 3/4 z vero mody czarna i maly sweterek dzieciecy ala bolerko z kwiarkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
hej ta bluzeczka jest zarezerwowana na razie ale torebka wolna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
|
a mi sie jeszcze spodobala ta czerwona bluzeczka u Ciebie media markt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
taak, przez to urozmaicenie mam juz jedna poprawke...
![]() to ok czarna z kropa, torba i rajtuzki. ja na razie rezygnuje z bolerka,bo w sumie podobne mam. ale jakbysmy sie spotkaly to moglabys je wziac i moze by pasowalo. wiec ja: czarna vero moda i czerwona media markt i opaska do wlosow. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1170422796 znajdziesz coś w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos w zamian za nawilżający olejek do masażu AVON
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
zapraszam do mnie moze znajdziesz coś dla siebie czekam na odpowiedz u mnie w wątku:
ubranka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...30148&posted=1 tego szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post3503119 jak bedziesz miala cos nowego to prosze daj mi znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.