|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Gucci edp i EC :)
Gucci edp z 30 ml ,zostalo 20 ml ,kartonik .
przy wymianie na cos co trafi w moj gust dołoze firmowa probke escady collection ![]() najchetniej na zapach lub kosmetyk pielegnacyjny. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2006-11-10 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gucci edp i EC :)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
raczej apteka cera mieszana sklonna do przesuszenia ,delikatne naczynka zaskórniki ,pierwsze zmarszczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że Twojego Gucci'ego jest "aż" 20 ml ![]() Przyznam, że trochę boję się tego zapachu. Dotychczas tylko go testowałam i wyniki testów miały straszliwy "rozrzut": od zachwytu po głęboką niechęć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a moze masz jakies perfumy ?
fakt,zapach jest trudny i nigdy nie wiadomo jak skora go przyjmie ![]() zawsze go lubiałam ale teraz nie moge ,na sam widok brązowej ciczy dostaje migreny chociaz flakon jest bardzo w moim guście ale szkoda mi go wylac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jego wolałabym wymienić na jakiegoś "pewniaka" ![]() Poza tym mam tylko parę oryginalnych miniatur. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie znam wisha a o probce do ponoszenia moge u siebie zapomniec ,panie uwazaja ze zapach mozna poznac na bloterku :-/ wiec tez balabym sie go brac.
przeszukaj zapasy miniaturek ,kosmetyków i pisz tutaj lub na pw co moglabys wymienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Paula, no więc tak „na gorąco” mogłabym zaproponować Ci:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() jesli za duzo to krzycz ![]() Clinique - Superdefense, Avene Antirougers Avene Diroseal LRP - Active C pod oczy; Advanced Night Repair Future Perfect Anti-Wrinkle R serum Perfectionist CP |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja idę jeszcze raz przetestować EDP I ![]() Postaram się zdobyć jakąś próbeczkę; na szczęście są w Krakowie Sephory, gdzie sie to udaje ![]() Bardzo Ci zresztą współczuję tego wąchania zapachu na tylko i wyłącznie na blotterze. Wiem, jak to jest ![]() Rozgadałam się nie na temat ... aż mi się rzewnie zrobiło, jak to sobie tę perfumerię przypomniałam ![]() Wracając do sprawy: udam się do perfumerii w celu przypomnienia sobie Gucci'ego; z tym, że niestety, zrobię to raczej dopiero pojutrze. Mam w domu chorego synka, więc po pracy mknę do domu i już się stamtąd nie ruszam ![]() Chyba że może powierzę zadanie zdobycia próbki mężowi wracającemu z pracy. Ciebie, Paulo, prosiłabym jeszcze o podanie kodu z kartonika/flakonika ![]() Rozumiem, że zapach to 100%-owy oryginał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy ,poczekam
![]() kod z kartonika i butelczyny to 01750, perfumy mam od Sylwi naszej moderatorki wiec nie mam wątpliwosci ,że to oryginał. no niestety u nas trzeba prosic o kazdy bloter a niby miasto 120 tys. wiec ratuja mnie probki na allegro(teraz juz wiem gdzie sa probki ze sklepów ) i dobre dusze ![]() to ja czekam a ty kup maluchowi witaminki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
![]()
Paulo
![]() to ja jestem zdecydowana na wymianę, z tym, że do Ciebie poleciałby zestaw zmodyfikowany, jeśli chodzi o jedna pozycję. Ta pozycja to Superdefense, słoiczek 15 ml. Zamiast niego zaproponowałabym Ci taki sam krem, ale w wersji „mini”: sloiczek 7 ml. Oczywiście proponowany kremik jest również nowy, świeży i nieodkręcany. Preparat ma konsystencję delikatnej śmietanki i jest niezwykle wydajny, więc i ten mini-słoiczek starczy na dłuższy czas i pozwoli Ci porządnie przetestować właściwości kremu. Dodatkowo dorzuciłabym mini-tubeczkę kremu Diora pod oczy (linia Capture 60/80). Podsumowując - w zamian za Gucci EDP I (20/30 ml, kratonik) poleciałyby do Ciebie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.