|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry London (stare) 100ml chetnie wymienie :)Jak w temacie
![]() ![]() wymienie TYLKO na inne PERFUMY o podobnej pojemnosci nie mam sprecyzowanej WishList, jednak szukam czegos bardzo trwalego i intensywnego, bo ostatnio tylko takie zapachy do mnie przemawiaja ![]() nie toleruje zapachow kadzidlanych, mocno orientalnych (wyjatkiem jest wanilia), za to chetnie przygarne wszelkiego rodzaju owocowe slodkosci ![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Burberry London (stare) 100ml chetnie wymienie :)
Witaj Lalesia!Proponowalas mi wymianke Lagerfelda Femme za Rochas Absolu Intense ( 50 ml ), a moze skusiałbys się wymienic Burberry, z tym,ze dodalabym jeszcze coś jeszcze, zobaczę co moglabym ci zaoferować, odezwę sie w poniedzialek.Pozdrówki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no niestety, perfum do tego nie dorzucę, bo nie mam obecnie nic do zaproponowania...szkoda!L ondon B...bardzo ciekway, przyjemny zapach.... może cos innego mi zaproponujesz za Rochas?bo chygba ten Legerfeld odpada,który mi propnowałas w innym wątku... nie moja nuta, jeśli masz cos w ceipłych korzennych nutach, chetnie korzystam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.