![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wszystko czego tylko zapragniesz:)
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO MOJEGO WATKU!!
Na kazdej stronie tego tematu znajduja sie swietne rzeczy ![]() Co mozna znalezc? m.in. nowy depilator z pudelkiem prawie nieuzywana prostownice do wlosow gitare klasyczna cala sage o harrym potterze ![]() dwie pary kozaczkow zimowych nowych i oczywiscie duzo ciuchow, takze bardzo wartosciowych, wiekszosc firmowych! zapraszam serdecznie ![]() jestem otwarta na wszystkie propozycje, a za rzeczy z listy moich marzen oddam dokladnie wszystko na zielono zaznaczam rezerwacje na czerwono rzeczy ktore pojda do wymianki Edytowane przez asiapelasia Czas edycji: 2007-01-08 o 12:59 Powód: porzadek w watku ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: wszystko czego tylko zapragniesz:)
Szukam butków 39 na obcasie, spudniczki sztruksowej brązowej i bluzeczek/sweterków do serka/z dekoltem kolory stonowane. Masz cuś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
buciki mam w kolorze czarnym badz brazowym te brazowe ani razu nie uzywane bo za duze :P dwie spodniczki brazowe opisalam szturksowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej interesowało by mnie :
5) bluzeczka z orsay czarna przezroczysta koronka krotki rekawek 6) czarny top terranova z bardzo ladnym dekoltem 7) czarne kabaretki, rajstopy 8) niebieskie kabaretki przed kolano 10) czarne bolerko posypane srebrnym brokatem 11) sliiczny top calutki z koronki czarnej można fotki i czy znajdziesz coś ew. w zamian u mnie w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziewczyny fotki beda wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to ja bym chciała fotki :
5,6,7,8,10,11 z eleganckich 6,7,9 z codziennych, i jeżeli masz jakieś szerokie, długie szale, bardziej z materiału to też bardzo chętnie, rękawiczki jeżeli masz zamszowe lub skórzane, i czapki to czarny kaszkiet ![]() pozdrawiam i czekam na fotki |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Proszę o fotki i rozmiary
![]() 5) bluzeczka z orsay czarna przezroczysta koronka krotki rekawek 6) czarny top terranova z bardzo ladnym dekoltem 9) dzinsy z dziurami w stylu mandaryny 10) czarne bolerko posypane srebrnym brokatem 11) sliiczny top calutki z koronki czarnej 1) koszulka zielona krotki rekaw diverse
#8 |
Raczkowanie
|
1)sliczna zlota sukienka, do ziemi, z ladnym dekoltem
6) czarny top terranova z bardzo ladnym dekoltem 9) dzinsy z dziurami w stylu mandaryny ![]() 11) sliiczny top calutki z koronki czarnej 7) zloty sweterek z kopertowym dekoltem 4) super mini praktycznie za pupe biala z terranovy z taka jakby broszka z cekinkow ![]() Proszę o zdjęcia tych ciuszków, najlepiej na Tobie ![]() ![]()
#9 |
Rozeznanie
|
3) koszulka tajly wejls z myszka miki czarna, myszka jest z cekinkow JAKI ROZMIAR?
7) zloty sweterek z kopertowym dekoltem JAKI ROZMIAR? 9) sliczny biustonosz czarna koronka bardzo odwazny niestety na mnie za duzy - c 75 CZY ON JEST USZTYWNIANY? 10) szaliczki, czapeczki tego to mam naprawde sporo prosze tylko powiedziec co was inteersuje a napewno to wygrzebie z szafy - MASZ MOŻE USZATKE? A WOGÓLE SZUKAM SPODNI PROSTYCH ROZM OK 38-40, JEANSY LUB BOJÓWKI JEŚLI BYŚ MOGŁA TO WYŚLIJ FOTKI NP NA MAILA nicolaaa@interia.pl DZIĘKUJĘ!
#10 |
Wtajemniczenie
|
5) bluzeczka z orsay czarna przezroczysta koronka krotki rekawek
6) czarny top terranova z bardzo ladnym dekoltem 10) czarne bolerko posypane srebrnym brokatem 11) sliiczny top calutki z koronki czarnej 1) terranova spodniczka mini w paseczki ![]() 2) brazowa sztruksowa super mini 5) szara, dluga, w stylu indianskim super modna w tym sezonie Interesują mnie te rzeczy. Czy możesz wkleić ich zdjęcia i podać rozmiary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
6) czarny top terranova z bardzo ladnym dekoltem
9) dzinsy z dziurami w stylu mandaryny 3) koszulka tajly wejls z myszka miki 4) sweterek brazowy z takiego jakby puchowego materialu, taki futrzaczek 8) kurtka zimowa troll czarna z futerkiem i rozowymi akcentami 11) szorciki dzinsowe krociutkie i naprawde sexy nigdy nie zalozone bo nie bylo okazji 7) dzinsowa, super mini, postrzepiona na dole ja bym prosila o foteczki, nie musza byc na Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
wklej prosze wszystkie fotki ciuszków
![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
10) czarne bolerko posypane srebrnym brokatem
11) sliiczny top calutki z koronki czarnej 3) koszulka tajly wejls z myszka miki czarna, myszka jest z cekinkow 7) dzinsowa, super mini, postrzepiona na dole ja bym prosila fotki tych rzeczy ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
ja byłabym zainteresowana spódniczkami
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
HEJ
MNIE INTERESUJE 7) dzinsowa, super mini, postrzepiona na dole BEŻOWA SPÓDNICZKA ZA KOLANKO STANICZEK 75C CZARNY BOLERKO CZARNE POSYPANE BROKATEM ZDJĘCIA MOGĄ BYC NA MEILA 79elk@wp.pl no to tyle cześc
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
moge prosic fotki tych rzeczy ??
9) dzinsy z dziurami w stylu mandaryny chyba orsay w kazdym razie jakas dosc znana firma jesli kogos to interesuje to poszukam :P 10) czarne bolerko posypane srebrnym brokatem 11) sliiczny top calutki z koronki czarnej 4) sweterek brazowy z takiego jakby puchowego materialu, taki futrzaczek swietny, zamienie na cos naprawde fajnego 5) sweterek czerwony golfik przeplatany zlota i czarna nicia, bardzo cieplutki, niestety golfy to nie cos dla mnie 7) zloty sweterek z kopertowym dekoltem 8) kurtka zimowa troll czarna z futerkiem i rozowymi akcentami (ale noszona przez zeszla zimie, tak w sumie do 30 razy) 11) szorciki dzinsowe krociutkie i naprawde sexy nigdy nie zalozone bo nie bylo okazji (dostalam je niedawno wymienie na cos extra 4) super mini praktycznie za pupe biala z terranovy z taka jakby broszka z cekinkow w kolorze zielonym dzinsowa, super mini, postrzepiona na dole Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana:
5) szara, dluga, w stylu indianskim super modna w tym sezonie 10) szaliczki, czapeczki - pokaż wszystko ![]() 7) zloty sweterek z kopertowym dekoltem 2) koszulka w krateczke krotki rekaw reporter 1)sliczna zlota sukienka, do ziemi, z ladnym dekoltem poproszę o zdjęcia na Tobie i o wymiary ![]() zapraszam do mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej
wczruc najlepiej wszytkie fotki bedzie nam latwiej i tobie tez ![]() mnei tez pare rzeczy interesuje ![]()
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja proszę o wszystkie fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
prosze o fotki
dzinsy z dziurami w stylu mandaryny chyba orsay w kazdym razie jakas dosc znana firma jesli kogos to interesuje to poszukam koszulka tajly wejls z myszka miki czarna, myszka jest z cekinkow 7) zloty sweterek z kopertowym dekoltem 8) kurtka zimowa troll czarna z futerkiem i rozowymi akcentami (ale noszona przez zeszla zimie, tak w sumie do 30 razy) szaliczki, czapeczki tego to mam naprawde sporo prosze tylko powiedziec co was inteersuje a napewno to wygrzebie z szafy bylabym ogromnie wdzieczna gdbys u mnie odp ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
a ja szukam jeansow biodrowek 38 i fajnych bluz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Jak klikniesz "odpowiedz" to poniżej w takiej fioletowej tabeli wyświetli Ci się "zarządzaj załącznikami", klikniesz na to i tam będzie "przeglądaj", wklejasz po 6 zdjęć w każdym poście ze swojego komputera, tylko zdjęcia nie mogą być większe niż 122KB. Powodzenia
![]() I najlepiej to wklej wszystkie od razu, ja też chętnie obejrzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
to pierwsza porcja
![]() czarny koronkowy top ze zdjecia 4 rezerwacja dla iwona200 Edytowane przez asiapelasia Czas edycji: 2007-01-08 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie ta bluzeczka
![]() ![]() ![]()
#30 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.