|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i inne
Witam!
Szukam następujących zapachów: Davidoff Echo !!!(najbardziej mi zależy) Lolita Lempicka Midnight Miracle(najchętniej intense) Naomi Cambel Mystery Angel klasyk,wersje kwiatowe i Innocent Flower by Kenzo Halloween J.Del Pozo Sensations Jil Sander Dior Hypnotic Poison Mexx Ice Touch W zamian mam: 1.Green Tea E.Arden Tester wyjściowo 100ml 2.Oriflame Life Circle wyjściowo 50ml 3.Naomi Cat Deluxe wyjściowo 50ml 5.5th Avenue E.Arden wyjściowo 75ml 6.La Perla Blue Tester(rózni się od nie testera tylko tym,że ma na spodzie mały napis tester)mam kartonik,kilka razy psiknięte,wyjściowo 50ml 7.Casmir Chopard wyjściowo 100ml mam kartonik(wymienię na coś co mnie bardzo zainteresuje ![]() Możliwa wymiana 2 flakony za 1 lub flakon+coś z wątku kosmetycznego ![]() Jestem otwarta na propozycje. Pozdrwaiam serdecznie ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2006-10-23 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
spin doctor
|
Dot.: Szukam minEcho,Miracle,Mystery,S ensations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i inne
Bardzo interesuje mnie Casmir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam minEcho,Miracle,Mystery,S ensations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dot.
EDT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]()
Burnt it up, interesuje mnie Blue, na wymianę miałabym 30 ml Carolina edt Caroliny Herrery, jest to odlewka w porządnej butelce z atomizerem z Nicole, (w 1000% gwarantuję oryginalność), do tego dorzuciłabym np 25 ml Ode la vie Iver Rocher i coś tam jeszcze, gdybyś zgodziła się na wymianę
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens
No i myślałam i myślałam i się namyśliłam
![]() Mogę zaproponować Ci 30/100ml Halloween. Był on częścią zestawu więc dokładam do tego 15/50ml perfumowanego żelu pod prysznic - Halloween Bubbles oraz 40/50ml balsamu do ciała - Halloween Frit Lotion (z tym że umówmy się, że balsam to gratisik, bo chyba zmienił troszkę pierwotny kolor. Ale jest ok - przetestowłam kropelkę na łapce i wszystko z nią w porządku ![]() Do całości mam firmowe opakowanie. Z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy mogę oddać jeszcze kontrowersyjny ![]() ![]() U Ciebie podoba mi się Cat Deluxe oraz Cień do powiek Divinora Mono Radiant Colour nr 12 Poudre D'azur. No i Blue ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Burn, przyjrzałam się dzisiaj Halloween, bo nie byłam pewna czy to na pewno setka była. No i niestety rzeczywiście. To była pięćdziesiątka. I zostało z niej ciutkę mniej niż połowa. Ja oceniam, że jest to 20ml, może 18. Natomiast co do reszty, to wszystko się zgadza.
Zastanawiam się co tu zrobić, żeby wyrównać ewentualną wymianę, jesli oczywiście w dlaszym ciągu byłabyś zainteresowana wymianą. Może dołożyłabym Ci mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea (dla mamy ![]() Od Ciebie chciałabym Kotka oraz Blue ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
La Perla,Casmir,5th Avenue i inne
A to lista ciekawszych kosmetyków, które mogę teraz zaproponować:
- Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - 40 ml Versace Red Jeans z flakonika testerowego - balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30 ml - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 18/20ml Lolitki - to taka pojemność, żadna odlewka ![]() Poza tym mogę zaproponować jeszcze: - korektor Clinique Pore Minimazer (kolor02), (sprawdzę jeszcze dokładną nazwę, bo chyba trochę pokręciłam) - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, (użyty dokładnie 4 razy - tusz IsaDora Build-up Extra Volume Mascara z panthenolem (używany tydzień, oba tusze są świeże, mokre) -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, nowy - balsam Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Avon, nowe - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream... Widzę też, że podobnie jak ja uwielbiasz zapachy więc zaproponuję też kilka mniejszych pojemności zapachów: - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler (ten i powyższe to próbki) a teraz miniatury (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR nowe, nietestowane miniatury: - J'adore Dior EDT - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Chic Carolina Herrera (pen w kartoniku) Jest z czego wybierać ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-17 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sporo rzeczy mi się podoba.Co o Blue to wystawiłam na allegro,także raczej nieaktualne.Ale może oprócz kociaka znajdziesz coś jeszcze(czy nadal interesuje Cię cień?).Podoba mi się:
- Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Flowerbomb V&R(to próbka,tak?) - -tusz Volume Shocking L'oreal, (użyty dokładnie 4 razy - balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30 ml - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitk - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR No i oczywiście Halloween. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i
Dokładnie analizowałam sałą Twoją listę i zdecydowałam się właśnie na Blue i Cat Deluxe, z cienia zrezygnuję.
Tak, Flowerbomb to próbka. Wymieniłam je wszystkie od myślniczków i na końcu zaznaczyłam że to próbki. No i co teraz ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-11 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ations mam La Perla,Casmir,5th Avenue i
Cytat:
- mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitk - Sui Dreams Anna Sui - - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars Czy mogłoby tak być? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() Nie byłabyś zainteresowana 20ml Halloween i żelem i balsamem z tej samej linii zapachowej wzamian za Cat Deluxe? Sumując to pojemności przeze mnie proponowane są nawet trochę większe. Ponadto J.del Pozo to nieco wyższa półka od Naomi.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
No to super, możemy wymieniać adresy. Pamiętam jeszcze, że obiecałam Ci próbencję Shalimar. Muszę poszukać jakiejś fiolki...
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szukam min. Echo,Miracle,Mystery,Sens ations mam La Perla,Casmir,5th Avenu
5.5th Avenue E.Arden wyjściowo 75ml
mam grain de folie indian summer clinique happy pur desir de mimosa sauvage mure -poire YR -odlewka magie noir(po aromacie do ciast) -to cow moim watku ![]() pisz prosze na pw ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.