|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Flower by Kenzo,Dior(J'adore,Dolce Vita),Baby Doll,Davidoff,Avon
NIEAKTUALNE !!!
NA WYMIANĘ POSIADAM: MOJE ZAPACHY: YSL - Baby doll - EDT - duża butelka 100 ml - ubytek widoczny na zdjęciu. - leci do naarf !! Mała Baby Doll leci do allie ! DAVIDOFF - Cool Water - - limitowana edycja "Sea, Scents and Sun" - EDT - ubytek widoczny na zdjęciu (zostało na solidne dwutygodniowe wypróbowanie) leci do naarf KENZO - Flower by Kenzo - mleczny krem pod prysznic - standardowa pojemność 150 ml - ubytek widoczny na zdjęciu (zostało 60%). DIOR - J'adore - perfumowany balsam do ciała - opakowanie promocyjne 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu. DIOR - Dolce Vita - perfumowany balsam do ciała - opakowanie promocyjne 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu - leci do allie ! AVON - Love Blush - EDT - ubytek widoczny na zdjęciu. SEPHORA Interiors - seria zapachowa do pomieszczeń - zapach "Whisper of Ylang" - główna nuta zapachowa to ylang-ylang - dość słodki, ale ma też nuty orientalne : - spray do pomieszczeń - pojemność 100 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, - kadzidełka w różnych odcieniach różu - w pudełeczku wraz ze szklaną podstawką - zostało 29 sztuk (było 37), - olejek perfumowany (stosuje sie do lampek zapachowych lub skrapia poduszki, narzuty, tapicerki, można stosować w samochodzie) - pojemnośc 15 ml, minimalny ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu, - olejek perfumowany z tej samej serii, ale zapach "Orientalny Cedr" (zapach męski) - nieużywany. PIELĘGNACJA ze średniej półki: 1. AVON - Herbal Care - szampon z odżywką 2 w 1 do włosów bardzo suchych z mleczkiem sojowym i orzechem brazylijskim. Ważny do stycznia 2008 r. Ubytek widoczny na zdjęciu. 2. AVON - Planet Spa - White tea - ożywcza rosa do twarzy i ciała z białą herbatą. Ważna do lutego 2008 r. Pełnowartościowa (3 razy psiknięta). 3. AVON - Naturals - intensywnie nawilżająca mgiełka do twarzy aloes i awokado - ważna do marca 2008 r. Ubytek widoczny na zdjęciu. 4. AVON - Planet Spa - White Tea - eliksir urody w ampułkach z białą herbatą. Ważne do stycznia 2008 r. Ubytek - 2 ml w jednej z ampułek, reszta pełnowartościowa. 5. AVON - Planet Spa - Secrets of India - nawilżający olejek do włosów - ważny do marca 2008 r. 3 pełnowartościowe sztuki. 6. L'Oreal - Zestaw Pure Zone - żel do mycia twarzy, pełnowartościowy, ważny do grudnia 2008 r., tonik - ubytek widoczny na zdjęciu, ważny do września 2008 r.; krem - została dokładnie połowa (ważyłam), ważny do września 2008 r. SZUKAM: niespotykanych zapachów (EDP,EDT) i perfumowanych balsamów do ciała, dziękuję za odlewki, ubrania i kolorówkę. Dostałam ostatnio wariacji na temat Jennifer Lopez, więc przyjmę wszystko w każdych ilościach (oprócz odlewek i "Miami Glow"). Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2007-01-30 o 10:08 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Flower by Kenzo,Dior(J'adore,Dolce Vita),Sephora Interiors
znajdziesz cos za
KENZO - Flower by Kenzo - mleczny krem pod prysznic - standardowa pojemność 150 ml - ubytek widoczny na zdjęciu (zostało 60%). DIOR - J'adore - perfumowany balsam do ciała - opakowanie promocyjne 50 ml - ubytek widoczny na zdjęciu. SEPHORA Interiors - seria zapachowa do pomieszczeń - zapach "Whisper of Ylang" - główna nuta zapachowa to ylang-ylang - dość słodki, ale ma też nuty orientalne : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej znajdziesz cos za zel do mycia twarzy pure zone,ampułki i rose do twarzy avon-planet spa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Groovee - niestety nic
![]() mamamichałka - napisałam juz do Ciebie w Twoim poście - interesuje mnie u Ciebie "Glow" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To może coś pomieszałam z przyciskami, bo wysyłałam na pewno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka zapachów, więc zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
a Baby Doll ile ml zostało w poszczególnych butelkach?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej, mam chloe lagerfelda, i lancome atraction (moge zrobic odlewki bo oba sa po 100 ml) wymienie na inne perfumki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flower by Kenzo,Dior(J'adore,Dolce Vita),Baby Doll,Davidoff,Avon
Może u mnie coś za Baby Doll?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153148 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Odpisałam na skrzynkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za kosmetyki pure zone??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152066 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() daj znac, kiedy i jak sie wymieniamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() daj znac, kiedy i jak sie wymieniamy buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
SEPHORA Interiors - seria zapachowa do pomieszczeń - zapach "Whisper of Ylang" - główna nuta zapachowa to ylang-ylang - dość słodki, ale ma też nuty orientalne 2. AVON - Planet Spa - White tea - ożywcza rosa do twarzy i ciała z białą herbatą. Ważna do lutego 2008 r. Pełnowartościowa (3 razy psiknięta).
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jagabrz, wątek jest już dawno nieaktualny, wszytskie rzeczy wymieniłam w zaktualizowanym wątku, który ... też już od dawna jest nieaktualny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.