![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Clinique, Clarins i inne - z chęcie wymienię :)
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156492 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
balsam Clarins'a zaproponowałam Madlaine - informuję dla jasności sytuacji ![]() Za te kosmetyki, które wpadły Ci w oko w moim wątku, mogłabym z Twojego watku rozważać piątki Diora (masz może jeszcze ich fotkę - pamietam, że kiedyś oglądałam ją; prosiłabym tez o przypomnienie kodu). Cały czas "łamię się" też nad oddaniem tego Repairwear'a na noc, którym swego czasu byłaś zainteresowana ![]() Czy za to co wymieniłaś (balsam Clarinsa + minipaletkę Lancom; żelu YSL w ogóle nie liczę) + Repairwear oddałabyś Escadę? - to byłaby druga opcja wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Aniu, pamiętam że jakiś czas temu coś Ci się u mnie spodobało. Czy była to Miss Dior Cherie
![]() -Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fotke cieni zalaczam - co do kodu - mam je w moim mieszkaniu, a jestem teraz u Rodzicow, wiec moglabym podac go dopiero po powrocie do siebie a Repairweara szczerze mowiac nie pamietam juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza nią podoba mi się parę innych rzeczy z Twojego aktualnego wątku ![]() Sęk w tym, że są to zapachy ![]() Więc nie wiem, czy w ogóle jest o czym rozmawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kodu, to moze ja spróbuje odnaleźć go w zarchiwizowanych PW ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-11-19 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie błyszczyk LUmene
![]() Oto mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157678 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym że wolałabym nie rozdzielać zestawu Miss Dior Cherie. W jego skład poza miniaturą wchodzi mini balsam, mini żel i kartonik. Jeśli nie wymienię tego w całości na jakąś rzecz, na której mi będzie zależało to zestaw powędruje na allegro. Mogę więc jeszcze np. służyć odlewką MDC o pojemnośći miniatury. Co jeszcze Ci się u mnie spodobało? Mnie sporo rzeczy ![]() -Clinique – Deep Comfort Body Butter - Clinique –High Impact Mascara -Guerlain L’Instant Guerlain EDT; bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; została połowa * - próbeczka D&G The One * - Clarins - par Amour Elixir Moisturizing Body Veil - Klorane odżywka do włosów suchych ze skłonnością do łamania się/rozdwajania końcówek; nowa, zafoliowana * - Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca koncentratu; słoik 28 ml, nowy, ( czy to pełnowymiarówka? wydawało mi się że pełnowymiarówka to 50ml) *
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o maskę Clinique Turnaround 15-minute facial to (tak jak napisałaś) pełnowymiarowe opakowanie ma pojemność 50 ml, mj słoik pochodzi z zestawu. Jeśli chodzi o zestaw Miss Dior, to w pełni rozumiem, że nie chcesz rozdzielać atrakcyjnego zestawu, niemniej jednak dla mnie z tego zestawu liczy sie tylko miniaturka, ponieważ zapachowych linii pielęgnacyjnych raczej nie używam. Może napisz mi, proszę, co bys konkretnie za niego ode mnie chciała, a ja przemyślę sprawę ![]() Z kosmetyków w Twoim wątku (poza Miss Dior) moją uwagę zwróciły następujące pozycje:
![]() Zaproponuj, Daigee, co konkretnie w moim watku widziałabyś jako zamienniki dla każej z tych trzech pozycji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętasz może taki zestaw Lolitek 3* 20ml? Są one w takim jakby "łóżeczku ze złotego drucika" ![]() Jaka jest pojemność odżywki Klorane? Nigdy jej nie miałam i nie za bardzo wiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior, Clinique, Clarins i inne - z chęcią wymienię :)
# Clinique – Deep Comfort Body Butter; masełko do ciała; 3 nowe, świeże, nieużywane tubki, każda tubka 40 ml
# Clinique –High Impact Mascara; tusz do rzęs; kolor czarny; miniprodukt o pojemności 4 ml (połowa pełnowymiarowej mascary) Hej! Poszukaj czegos u mnie... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta odżywka jest adresowana do włosów suchych, zniszczonych, osłabionych zabiegami chemicznymi, z łamącymi lub rozdwajającymi się końcówkami. To najsilniej działajaca odżywka Klorane. Ma termin przydatności do maja 2008. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz co u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy pasowałaby Ci wymiana Miss Dior Cherie (zestaw czy odlewka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maska kosztowała prawie 28 zł, a wartość maseczki (według cen z Sephory) to ponad 80 zł. Otrzymując za te dwa kosmetyki miniaturka J'Adore oraz zestaw Miss Dior czułabym lekki niedosyt, jako że zestaw Miss Dior ma dla mnie de facto wartość miniaturki EDP, balsamu i żelu mogłoby jak dla mnie równie dobrze nie być. Zostawmy może w takim razie razie w spokoju ten zestaw Miss Dior Cherie ![]() Dla Ciebie on ma sporą wartość, dla mnie - wartość miniaturki, więc ciężko nam będzie ustalić satysfakcjonujące nas obie warunki wymiany ![]() Może lepiej jakies inne kombinacje wymyślmy. Ja widziałabym może któryś z następujących wariantów: Wariant I (mini) JA: Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca koncentratu; słoik 28 ml, nowy + próbeczka D&G The One lub Clarins - par Amour Elixir Moisturizing Body Veil TY: miniaturka Angel + miniaturka J'Adore Wariant II (midi) Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca koncentratu; słoik 28 ml, nowy + Klorane odżywka do włosów suchych ze skłonnością do łamania się/rozdwajania końcówek; nowa, zafoliowana + Guerlain L’Instant Guerlain EDT; bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; została połowa + próbeczka D&G The One lub Clarins - par Amour Elixir Moisturizing Body Veil TY: Lolitka 19/20 ml Wariant III (maxi) JA: Clinique - Turnaround maska; 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca koncentratu; słoik 28 ml, nowy + Klorane odżywka do włosów suchych ze skłonnością do łamania się/rozdwajania końcówek; nowa, zafoliowana + Guerlain L’Instant Guerlain EDT; bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; została połowa + próbeczka D&G The One + Clinique –High Impact Mascara (pełnowymiarowy produkt kosztuje 89 zł; moja miniatura to połowa pełnowymiarowej) + Clarins - par Amour Elixir Moisturizing Body Veil TY: miniaturka Angel + miniaturka J'Adore + Lolitka 19/20 ml Przyznam, że ja najchętniej widziałabym wariant maxi ![]() Chciałabym troszke odpocząc od wizazowych wymian i możliwość oddania hurtem większej ilości kosmetyków jest dla mnie niezwykle nęcąca Uff.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
*madziak*, Phantomette,
niestety nic u Was nie znalazłam ![]() maggie, balsam Clarins'a jest do wzięcia ![]() Skoro Repairwear (ani nic wiecej z mojego wątku) Cie nie interesuje, to rozumiem, że rozmawiamy o wymianie na nastepujacych warunkach: ode mnie do Ciebie lecą balsam Clarinsa + minipaletka Color Focusów + żel YSL, a do mnie od Ciebie piątka Diora. Czy zuzycie Twoich cieni jest nadal takie jak na fotce, czy tez były one w międzyczasie używane? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Oj Aniu, super że tak to fajnie rozpisałaś
![]() ![]() I teraz decyzja... ![]() Strasznie ciężko mi się będzie pożegnać z Lolitką (bo pachnie przepięknie ale jednak kompletnie do mnie nie pasuje ![]() Czy zgadzasz się ? ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z Twoich kosmetyków wstępnie interesuje mnie jeszcze podkład Guerlaina (musiałabym go tylko przetestować). Gdyby również dla Ciebie wymiana balsamu Clarinsa za podkład wchodziła w rachubę, to prosiłabym o garść dodatkowych informacji na jego temat ![]() Przede wszystkim: która to Divinora? Semi-mat? Prosiłabym też (jak zwykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów nr 730 Brun Casual (srebrzysty szary, matowy ciemny ciepły brąz, satynowy chłodny brąz z domieszką śliwki, opalizujący jaśniuteńki łosoś, matowy miodowy)
może cosik tym razem ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście się zgadzam ![]() Czyli ostatecznie od Ciebie do mnie leci Lolita Lempika EDP wyjsciowa pojemnośc 20 ml, zuzyty 1 ml, a do Ciebie ode mnie lecą:
![]() Przyznam, że jestem Lolity bardzo ciekawa ![]() Wąchałam ją dość dawno, a teraz "biorę w ciemno" (mimo solennego obiecywania sobie, ze "nigdy więcej targowiskowych wymian w ciemno" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
RedButterfly,
naprawdę strasznie mi przykro, ale i tym razem nic dla siebie nie znalazłam ![]() Szkoda, że masz tak mało pachnidełek - aktualnie poluję głownie na nie, wszystkiego innego mam w nadmiarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Gothic_Daisy,
niestety nie znalazłam nic dla siebie ![]() Maggie, w takim razie czekam na info ![]() W międzyczasie przypomnę sobie kolory poszczególnych cieni z incognito, tak zeby móc szybciutko podjąć decyzję, gdyby się okazało, że paletka jest do wzięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.