|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Poszukuję spodni rozmiar 36-38 w zamian biodrówki Westman oraz nowe szpilki itd!!
Poszukuję spodni rozmiar od 36 do 38. Mam w pasie 37-39 cm i 165 cm wzrostu. Czekam na propozycje....
![]() ![]() ![]() W zamian mam: Spodnie Westman stan bdb, no może poza nogawką troszkę przetarta pas 38 18,5 stan 25 udo dł zewn 103 dł wewn 83 biodra na wys kroku 50 cm oraz Szpileczki rozm 39 nowe ![]() ![]() oraz cały mój wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję spodni rozmiar 36-38 w zamian biodrówki Westman oraz nowe szpilki itd
Mam do wymiany spodnie Red Star.Na prawej nogawce maja wybielona mala plamke.
![]()
Edytowane przez katka79 Czas edycji: 2010-11-03 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję spodni rozmiar 36-38 w zamian biodrówki Westman oraz nowe szpilki itd
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148715
![]() ![]() Fajne spodnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam do wymianki pare spodni . .
zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za spodnie?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zastanowię się OKI ? daj mi czas do jutra ....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
podobaja mi sie jeszcze twoje portki w twoim watku ciuszkowym odpisalam ci co do wymiarow moich spodni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wiele hałasu o nic.
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
jestem zainteresowana szpilkami może masz jkąś propozycje wymianki
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
a czy te spodnie sa jeszcze aktualne? mam 170 cm wzrostu a z tego co przeczytalam Ty masz 165 i zastanawiam sie czy pasowalyby na mnie?
jESLI CHODZI O MOJE JEANSY TO SPODNIE ZOSTALY ZWEZONE Z ROZMIARU 28 NA 27, MOZE NAWET 26.jEDNAK MANKAMENT TEN PRAKTYCZNIE NIE JEST WIDOCZNY I SPODNIE WYGLADAJA OKI. prosze odpisz w moim watku Spodnie Westman stan bdb, no może poza nogawką troszkę przetarta pas 38 18,5 stan 25 udo dł zewn 103 dł wewn 83 biodra na wys kroku 50 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.