|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podklad L'oreal
Witam
![]() Zgodnie z namowa dziewczyn z mojego innego watku,chcialam zaoferowac podklad L'OREAL true match W5 Sable Miel Podklad ,jest praktycznie nie uzywany,kupilam go jakios zaraz po swietach i okazalo sie,ze ma za ciemny odcien jak dla mnie ![]() ![]() Dlatego drogie dziewczyny jesli ktoras z Was ma ten podklad L'OREAL'a oczywiscie jasniejszy odcien to chetnie sie zamienie ![]() Jestem tez sklonna oddac go za cos innego ale nie ukrywam,ze propozycja wymiany podkladu za podklad bardzo by mnie ucieszyla ![]() Pozdrawiam i czekam na jakies propozycje ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podklad L'oreal
Mam Inscene matuajcy jasny bez. nowy.
oraz Loreal Infilible 200 rowniez nowy, uzyty moze dwa razy. musialabym jednak sprawdzic odcien Twojego podkladu ale cos mi sie zdaje, ze on bedzie ciemny, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
[quote]
jak możesz to zajrzyj do mnie ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny obiecuje Wam,ze wszystko posprawdzam tzn te odcienie i w ogole zaraz jak wroce z szkoly,mam dzis egzaminy wiec poki co powtarzam sobie wiec tak jak powiedzialam obiecuje posprawdzac
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sluchaj nie ukrywam,ze interesuje mnie ten Twoj podklad Infilible tylko tak jak mowisz boje sie wlasnie o odcien ![]() ![]() Teraz obecnie uzywam podkladu MAYBELLINE New York ocien 25Perfect Beige odcien ma super jestes w stanie mi powiedziec czy ten Twoj ma moze cos zblizony odcien? tu prosze linka dla sprawdzenia: http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l224l480.htm ps.na stronie ta 25jest chyba troszke jasniejsza niz w rzeczywistosci wiec ten Twoj moze byc troszeczke ciemniejszy,najlepiej napisz mi do jakiego odcieniu pasuje najbardziej ten Twoj,odcieniu ze stronki odczywiscie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Infilible 200 to taki sredni bez, w cieplej tonacji. Ani zbyt jasny, ani zbyt ciemny. Obawiam sie kurka, jednak, ze ten Twoj bedzie zbyt ciemny dla mnie... Czy mas zmoze jakis link do tego koloru? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() No wiec mam do zaoferowania: -Podklad L'OREAL true match W5 Sable miel -Wybielacz do paznokci Nail Whitener MANHATTAN-nowy -Tipsy,zestaw z platkami do mocowania ESSENCE-nowe tutaj znajdziecie cos wiecej na temat wybielacza do paznokci http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=16760 a tutaj cos wiecej na temat tipsow: http://www.allegro.pl/item155259222_...ajlatwiej.html *zaznaczam link jest do aukcji,ktora nie jest moja! chcialam tylko pokazac jak prezentuja sie tipsy ![]() To teraz napisze moze czego oczekuje: -opaska/materialowa lub jaka kolwiek inna zalezy mi na jakiejs ozdobionej ![]() -czarny stroj kapielowy-zdaje sobie sprawe ile kosztuja stroje kapielowe dlatego absolutnie nie musi to byc nie wiadomo jaki markowy ![]() -bluzki z dlugim rekawem jakiejs najlepiej w ciemnej tonacji -pasek/najlepiej z ciekawa klamra -torebki/sportowa/wyjsciowa To chyba tyle,reszte-piszcie moze akurat z kims dojde do ladu ![]() Oczywiscie jest mozliwosc,ze dam komus trzy rzeczy jak i taka,ze cos doloze ![]() Zapraszam!!!
Edytowane przez *KaLa* Czas edycji: 2007-01-11 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.