![]() |
#1 |
BAN stały
|
Różności.. kosmetyki.. ciuszki... czeste dokładki dla kazdego cos innego
Witam zakładam nowy watek ponieważ tam już się połapać nie mogę, wszystkie produkty ktore mam na zamiane maja jeszcze min.pół roku termin waznosci, kosmetyki nie maja kartoników lecz wszystkie sa w orginalnych opakowaniach, jeśli cos jest nie jasne pisać a napewno odpowiem najbardziej satysfakcjonuje mnie wysyłka priorytetowa lub priorytet-polecony na zamiane mam :
ZAPACHY: - ![]() - ![]() TWARZ (podkłady): - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-18 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Różności.. kosmetyki.. ciuszki... czeste dokładki dla kazdego cos innego
USTA (błyszczyki, pomadki):
- ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() * pierwsza w kształcie serduszka u góry lusterko kolor 3 (ciemniejsza) ; -4 odcienie brazu-beżu -4 odcienie bordowe -3 odcienie różowe -1 miedzy czerwonym a różowym * druga tez w kształcie serdusza u góry lusterko kolor 2 (jaśniejsza) ; -5 odcienia rózu -2 odcienie czerwieni -2 odcienie brazu-beżu -1 bezowo-zlocisty -1 biało-srebrny -1 niebiesko-srebrny - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() OCZY (cienie, maskary): - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-26 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
PAZNOKCIE (lakiery, odżywki, kredki): - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() WŁOSY: - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() CIAŁO (antyperspiranty): - ![]() - ![]() *Zapach Spice waga 63g *Zapach Active Sport waga 63g jatoona *Zapach Regular waga 92g - ![]() Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-26 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
CIAŁO i TWARZ (kremy, mleczka):
- ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() CIAŁO (mydełka): - ![]() - ![]() - ![]() Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-26 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
TO CO NIE PASUJE WYZEJ
![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() RÓŻNE: - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() * 2 kolczyki do pepka - koncówka akryl * kolczyk do brody - końcówka akryl * kolczyk do języka - końcówka akryl pokryty silikonem * kolczyk do nosa - końcówka akryl pokryty silikonem - ![]() *plastikowa penseta *plastikowa pałeczka *plastikowy pojemniczek *6 plastikowych "szybek" czystych *2 szybki wypelnione jedne z róznego rodzaju materiałami a druga z częściami ciała owadów *dodatkowa żaróweczka *nasadka skupiająca światło w jeden punkcik poziomka61 - ![]() Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-26 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
PRÓBKI:
- ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Potrzebuje: - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() i wszystko to co wpadnie mi w oko (oprócz tego co poniżej)... Stanowczo dziekuje za : - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() NA ZIELONO ZAREZERWOWANE. NA SZARO ODDANE. Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-18 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972–k osmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
5) puma jamaica- resztki na dnie widoczne na fotce gdyby ktos chciał wypróbować ten zapach ale wole wieksze wymianki masz moze cos po za watkiem i czy moge prosic o zdjecie wody w powiekszeniu(chce zobaczec ile zostało)?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej!
Interesują mnie: *Woda toaletowa BI-ES sanaki zuzycie 1/4 ze 100ml *Antyperspirant w sztyfcie Faberge LADY POWER STICK zapach Scented nowy prosto z USA * Zestaw kadzidełek kolor różowy zapach różany zostało 9 stożków z 12, zostało 21 kadzidełek z 24 i podstawka na 2 kadzidełka i 1 stożek. *BIELENDA FITNESS LINE Wyszczuplający suchy olejek do ciała antycellulitowy nowy 200ml *VENUS pianka do golenia dla pan zapach konwalia nowa 200ml *Zel do pielegnacji biustu AVON raz uzyte 100ml Za te 6 rzeczy jestem gotowa oddać 8 swoich. Moje ubranka są w większości w rozmiarze 36/38.
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1166450143
znajdziesz cos u mnie za to ? odpisz prosze na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
te ciuszki w piersiach i długość rekawa od pachy firma upss, beżowa bluza , rozmiar : XS golf koloru rózowego rozmiar : M sweterek niebieski ( mała plamka - niewidoczna) rozmiar : M bluzeczka różowa, elegancka, sciągacze na dole i przy rękawach rozmiar : S A te w pasie i czy one sa takie gumkowe ze sie naciagna czy nie?? spodnie jeansowe z haftem rozmiar : 30/32 firma redstar, spodnie jeansowe rozmiar : 30/32 spodnie jeansowe rozmiar : 26/31 spódniczka jeansowa rozmiar : 27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tyle chcesz aż ciuszkow za te błyszczyki ??
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Nie zauważyłam maja rozmiarówki rózne chciałam zebys mi pomierzyła tak jak pisałam i jesli by pasował na mnie to bym sobie cos z tych rzeczy wybrała, wiec mogłabys mi je pomierzyc bluzy i bluzke w piersiach i dlugosc rekawa od pachy a spodnie w pasie pomierzysz??? |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
kochana ?? możesz mi zarezerwowac :
Błyszczyk GLAM SHINE kolor 33 (rózowy) raz uzyty poj.8g Błyszczyk LOVELY Sparkling ray o zapachu i smaku gumy do żucia :-D rózowy z refleksami zużycie 30% poj.10g * druga ten w kształcie serdusza u góry lusterko kolor 2 (jaśniejsza) ; -5 odcienia rózu -2 odcienie czerwieni -2 odcienie brazu-beżu -1 bezowo-zlocisty -1 biało-srebrny -1 niebiesko-srebrny a ja jutro dam Ci wszystkie wymiarki nad ranem okej ?? ![]() mozemy sie tak umowic ? odp u mnie na wątku . . |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Mikroskop używany lecz wszystko działa jak należy, można go używać z lusterkiem lub z lampka na baterie (2 zwykłe paluszki) powiększenie 100x 300x 600x
To mnie strasznie rozbawiło i ucieszyło ![]() ![]() Kiedyś zaglądałaś do mnie i coś chciałaś, zajrzyj jeszcze raz. Tam gdzie dopisek rezerwacja trwają pertraktacje. Mam jeszcze balsam koloryzujący Dove summer Glow i zestaw lirene płyn pod prysznic + balsamem (pełnowymiarowe) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Chciałabym te rzeczy:
Jose Eisenberg trio molecular complexe anti-age - żelowy krem poj. 50 ml zużyty mniej więcej w połowie Helena Rubinstein sensual clone 22 apricot (ok 50-70%). Doskonały, ale nie pasuje do mojego "kolorytu" (prezent) poj. 30 ml Astor Natural fit 12h stay true nr 201(raczej jasny, ładnie się stapia z kolorytem) podkład poj 30 ml zużyty w 10-20% balsam koloryzujący Dove summer Glow JAKIE ZUZYCIE??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli możesz, to daj znać dziś na PW, bo jutro jadę na pocztę (20 km z mojej wsi) to może od razu poleci ![]() Pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jose Eisenberg trio molecular complexe anti-age - żelowy krem poj. 50 ml zużyty mniej więcej w połowie Helena Rubinstein sensual clone 22 apricot (ok 50-70%). Doskonały, ale nie pasuje do mojego "kolorytu" (prezent) poj. 30 ml Astor Natural fit 12h stay true nr 201(raczej jasny, ładnie się stapia z kolorytem) podkład poj 30 ml zużyty w 10-20% balsam koloryzujący Dove summer Glow i czy dorzuciłabys mi jeszcze ten zestaw z lirene??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja jestem zainteresowana dalej kolczykiem jaszczurka
![]() lakierem chanel-jaki to kolorek???? podkładem matujacym soraya-jaka data waznosci??? COCOA madeleine CHATIER i tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Będzie OK? Jeśli tak to wrzuć jak najszybciej adres na PW jutro rano leci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
podkład soraya data sie starła od noszenia w kosmetyczce ale kupiłam go niedawno wiec napewno jest jeszcze wazny ![]() -pasek zielony z białymi napisami -dł z klamrą 103cm -kurteczka z zielonego jeansu Terranova- rozmiar M (została zwężona trosze z tyłu, więc pewnie na S będzie dobra) -bluzeczka czarno-rózowa -rozmiar S -materiałowe bojówki Ravel-rozmiar L, lecz były troszke zwężane w biodrach-stan db- FOTKA 2 8.szminka Max Factor Lipfinity -kolor 046 Innocent-oddam za cos fajnego bo nie jest mi az tak bardzo zbedna dwie srebrne obrączki -srednica ok 1,8cm peling za avonu raz urzytu pomaranczowy troszke wiecej niz pol zelu pod prysznic fantastic day z avonu 500ml i kolczyki takie dłuzsze czarne z postu nr.9 z drugiego zdjecia ostatnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Trwały podkład AVON PERFECT WEAR SPF 10 kolor CREAM uzycie minimalne brakuje 1cm 30ML
Podkład MAYBELLINE New York - Fresh Matte - all day matte foundation fresh collection SPF 10 - 21 nude - delikatny podkład matujący i odświeżający, kolor 21 NUDE, odpowiedni dla każdego rodzaju cery, hypoallegriczny. praktycznie nowy, wypróbowany tylko więc pozostało 100% znajdizesz cos ? odp u mnie pozdrawiam
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to troche za duzo jak za te rzeczy ktore sobie u Ciebie wybrałam....
dwie obraczki srebrne moge Ci oddać za jaszczurke do pepka kurteczke albo spodenki moge oddac za lakier chanel-czy jest zadki czy juz zgestniał a za te perfumki COCOA madeleine CHATIER (jakie jest zuzycie???) -pasek i np peeling bo to chyba nie sa orginalne perfumki-cena na necie oscyluje pomiedzy 20zł a 30.. |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lakier niedawno co kupiony wiec wiadome ze taki jak ma byc perfumki napiszałam(proszę przeczytaj dokładnie) ze moge zrobic odlewke a kremu loreala juz nie chcesz???Poszukaj prosze czegoś za te reczy ![]() -pasek zielony z białymi napisami -dł z klamrą 103cm -kurteczka z zielonego jeansu Terranova- rozmiar M (została zwężona trosze z tyłu, więc pewnie na S będzie dobra) -bluzeczka czarno-rózowa -rozmiar S -materiałowe bojówki Ravel-rozmiar L, lecz były troszke zwężane w biodrach-stan db- FOTKA 2 8.szminka Max Factor Lipfinity -kolor 046 Innocent-oddam za cos fajnego bo nie jest mi az tak bardzo zbedna dwie srebrne obrączki -srednica ok 1,8cm kolczyki takie dłuzsze czarne z postu nr.9 z drugiego zdjecia ostatnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
bluzeczka czarno-rózowa i kolczyki czarne niestety w rezerwacji
![]() a czy masz moze jakies zapachy poza watkiem??? podobał mi si podkład soraji ale własnie przegladała katalog avonu i wypatrzyłam sobie tam podkład matujacy za 14 zł, wiec chyba na avon sie skusze.. u Ciebie podoba mi sie nadal ta jaszczurka, lakier chanel i ta woda cocoa-jaka odlewke mozesz zrobic??czy w orginalnym opakowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
pisalas kiedys u mnie na watku... wlasnie zauwazylam u ciebie cos intereseujacego;D * Odżywka do paznokci łamliwych i rozdwajajacych sie AVON zuzycie około 1/4 z 12ml (czy ona wsycha w płytkę paznokcia??)* Tutti Fruti Farmona figi& daktyle- mus do ciała- zawiera feromony- 30-50ml (ODLEWKA)* Lawendowa maseczka do stóp z glinka zostało 1/2 z opakowania 100ML AVONODP. U MNIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.