![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() KRAMIK ASIUCHNA -mój1raz :D
Wymienione:
*PAULA1990* *Nowy Zmysłowy balsam do ciała Celebrate me AVON *Nie pozostawiający śladów antyperspirant w kremie Avon Sensitive. Używany dosłownie ze dwa razy.Data produkcji 04.06 *Krem do twarzy Drzewo herbaciane i Grejpfrut AVON. Nie mogę znaleźć daty, ale kupiony w tym roku na pewno. Jest jakaś połowa. *Krem nawilżająco - matujący Under Twenty. ważny do 11.2008 jest jakaś 1/3. Pojemność 50ml *Bi-es EDT for men Red Fire. Mocne, męskie perfumiki, jest ok.1/2. Gdyby ktoś chciał ![]() *Elseve Szampon odbudowujący. Ubytek 1/2 może ciut więcej. *Dezodorant antyperspiracyjny w sztyfcie Lady Speed Stick 24/7. Zapach Power burst - kwiatowy. Używany, niedużo. Ubytek widać na zdjęciu chyba. W razie wątpliwości pisać. *Chłodzący spray po opalaniu z wit.C AVON. Używany niewiele. Praktycznie cały. Zuzyć 3 lata od daty produkcji; data produkcji 07.04 *Tonik Nivea Visage Young z czystymi minerałami morskimi, beztłuszczowy. Jest ponad połowa. Data ważności 10/06. *Błyszczyk futurysta AVON Odcień: Violet Crystal. Uzywany dosłownie z raz. *PRÓBKI: *Anew Krem naprawczy Żródło Młodości na noc - Avon *Avon Szminka Ultra Moisture Sheer Berry *Zapachy męskie Avon: Blue Rush, Pro Attraction, Individual Blue, Interact, Full Speed, Black Suede Touch *Zapachy damskie Avon: Crystal Aura, Blue Ruh for her. Wszytskie próbki nowe. *kafetka* 13.Balsam AVON Senses Winter Sensation pomarańczowo - żurawinowy. NOWY! 12.Lakier do paznokci Joko young. Kolorek jakiś pastelowy róż z brokatem. Nieużywany. 1.Glicerynowy kerm do rąk z silikonem AVON. Trudno ocenić ile jest ale mało uzywany. Myślę, że ponad 50% jest. *m@rusia* *Balsam opóźniający depilację AVON. Używany mało, ubyej szacuję miedzy 1/4 a 1/3. *Próbeczka *Zapachy damskie Avon: Little Black Dress.
"Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja." ![]() Edytowane przez asiuchna Czas edycji: 2009-11-05 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: KRAMIK ASIUCHNA -mój1raz :D
Haalo...
![]()
"Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja." ![]() Edytowane przez asiuchna Czas edycji: 2006-08-08 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za 12 i 10.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nic więcej nie widzę dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej, więc tonik już mam..
![]() i raczej nic mi się nie przyda z Twoich kosmetyków, ale może innym razem. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten balsamik Avonu żurawinowo - pomarańczowy i lakier Joko. Nadal jesteś chętna na wymiankę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tan żel wolałabym wymienić na coś co mi jest naprawde potrzebne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc narazie raczej nici z wymianki rozumiem ![]() Może innym razem. Pozdrawaim ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Up!
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mam już ten balsamik!
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Konkretnie naprawdę nic, nie umiem określić. Tylko jak cos wypatrze...
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.