|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() przeżyć prawdziwą miłość-ale jak?!
Tak sobie myślę: *Dlaczego nie moge znaleźć Tego jedynego?
*Czuje się gorsza że nie mam chłopaka, czy wina leży we mnie? Ciągle sie zastanawiam czy to przypadkiem nie przez mój wzrost? a jeśli nie to dlaczego podobam się facetom niższym od siebie? Czy faceci boją się wysokich kobiet? A może wina leży gdzie indziej? Cholera sama nie wiem ![]() Zakładam ten wątek, zeby poużalać się na ten temat ![]() Moze się nam lepiej zrobi!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przeżyć prawdziwą miłość-ale jak?!
to ja też się przyłącze też jestem sama, przyjaciółka mnie odstawiła dla chłopaka, ide na studniówke sama jako jedyna w klasie(bede sie wyrozniac
![]() ![]() nie ma to jak wizaz zawsze znajdzie sie pokrewna dusze ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Spoko dziewczyny przyjdzie jeszcze ten moment
![]() ![]() Także spoko, jak to mi powtarzano, moze trochę to brutalne, ale w sensie żartobliwym: każda potwora znajdzie swego amatora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam podobnie. W momencie kiedy się najmniej spodziewała spotkałam swoją miłość ![]() ![]() Tak więc - czekajcie dziewczynki a na pewno poznacie kogoś wyjątkowego.
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, giraffe do studniówki trocho czasu zostało zapewne, wieć nie łam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wzrostu mam 175 cm - i uważam to za swój wielki atut ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Bianko19. Co Ci powiedziec?
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego Ci to wszystko piszę? Bowiem jesteś niższa ode mnie, ja mierzę 189cm, a od dwóch lat mam kochającego i wiernego męzczyznę. Jestem w identycznym wieku co Ty, nawet jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku ![]() ![]() Znam taką parę, w której dziewczyna ma 184cm wzrostu, a jej chłopak jest niższy o 6cm, a mimo tego pięknie wyglądają ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, doskonale Was rozumiem, bo sama będąc mniej więcej w waszym wieku miałam podobny problem. Zawsze byłam singlem. Moje przyjaciółki i koleżanki przeżywały kolejne romanse, miłosne rozterki, a mnie nikt nie chciał. Tzn. tak myślałam, bo kilka lat później okazało się, że miałam przez kilka lat stałego adoratora, którego po prostu nie zauważałam (ale nawet, kiedy ten chłopak wyznał mi wszystko, nie stworzyliśmy żadnego związku, bo wiedziałam, że nie byłby udany).
Ja także szukałam w sobie, jakichś wad i cech, które miały sprawiać, że nie podobałam się nikomu z mojego otoczenia. To było głupie. Teraz wiem, że nie spotkałam wtedy jeszcze nikogo, komu ja chciałabym się podobać. Nie było nikogo takiego, przed kim mogłabym się otworzyć, wobec kogo mogłabym się zachowywać tak, aby zobaczył we mnie najwspanialszą kobietę. Jakiś czas po skończeniu liceum jakoś odechciało mi się czekać na księcia z bajki. Zaczęłam wykorzystywać różne propozycje wyjazdów, które pojawiały się na studiach, poznawać nowych ludzi. To bardzo podniosło moją pewność siebie. No i książe z bajki się pojawił. I to wcale nie tak nagle, bo był to mój stary znajomy, z którym z czasem jakośtak mimochodem zacieśniałam znajomość ![]() ![]() I tylko czasem trochę tęsknię do bycia singlem. Miałam wtedy tyyyyle czasu dla siebie. Dlatego dziewczyny - głowa do góry, nie szukajcie przyczyn, dla których jesteście same. Jedyną z nich jest to, że nie spotkałyście odpowiedniej osoby (a może spotkałyście, ale jeszcze o tym nie wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem sama i chcę wreszcie znaleźć prawdziwą miłość ale coś mi nie wychodzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hehehe w środku komunikacji miejskiej hehehe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
moj chlopak co prawda sam sie nie znalazl, ale ja go znalazlam, wiec chyba tez moze byc. on za to pozwolil sie znalezc
![]() nie pomoge w rozwiazaniu problemu. przede wszystkim dlatego, ze uwazam, ze jest wyimaginowany. to, ze kyos nie ma chlopaka nie znaczy, ze jest za wysoki, krzywy, glupi czy cuchnacy. to nic nie znaczy ![]() w tym przypadku znalezienie nie jest rezultatem szukania ![]() sam sie znajdzie. a jesli sie nie znajdzie? coz...kazdy czlowiek to indywidualna jednostka. teoria o dwoch polowkach to bzdura. nalezy nauczyc sie byc szczesliwym wlasnie jako jednostka, zeby pozniej ewentualnie stac sie czescia zwiazku. co do wzrostu...to chyba nie jest cos specjalnie istotnego (co prawda mam znajoma, ktora podkresla, ze facet musi byc wyzszy od niej, zeby mogla pojsc do slubu w szpilkach, ale to nie jest specjalnie dobry przyklad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale takiego sposobu myslenia nigdy nie rozumiałam i chyba nie pojmę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem singlem... a co najgorsze nie umiem się zaangażować podjąć próby stworzenia związku ..nie wiem czy to przez to że nie znalazłam odpowiedniego partnera czy moze nie dorosłam... hmmm a mam w piatek 20 urodzinki
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja chciałam pocieczyć "studniówkowe dziewczyny" że tych co ida same, albo sie nad tym poważnie zastanawiaja, jest naprawde duuuuzo, wiec glowa do gory
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ehh czasy studniówki już dwa lata minęły od tej imprezy...
![]() dziś złapałam dołka. Ja nigdy nie miałam żadnego związku- takiego na dłużej. Przeżyłam nieszczęśliwa miłość za to.... Ja zostałam zraniona i sama odrzuciłam miłość, którą ktoś mi ofiarował. Teraz spotykam się z takim chłopakiem o 6 last starszym. Nie zeby mi chodzilo o wiek ale na poczatku bardzo chcialam ale im dluzej sie z nim spotykam tym bardziej buduję wokół siebie mur. On zreszta też jets po przejściach i wcale mi nie ułatwia zadanie tzn zadania pod tym wzgeledem żeby mi pomos wyjsc z emocjonalnej skorupki,,, ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.