![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i inne :)
=============== WATEK NIEAKTUALNY ===============
************************* ********* MAM NA WYMIANę NOKIE 3100 W BARDZO DOBRYM STANIE ZDJęCIA NIŻEJ W POŚCIE NR 7 JAK KTOS JEST ZAINTERESOWANY NIECH PISZE ************************* ********* ![]() Dokładka ==> płaszcz, kurtka, szalik i ko9smetyki <== post 28 29 tez na pierwszej str ************************* ********* DOKłADKA 27.09. NIZEJ ![]() ![]() ************************* ********* W POśCIE NR 11 DOłOżYłAM KOZACZKI ![]() Założyłam nowy wątek, bo w poprzednim zrobił się bałagan. Zapraszam do wymianki (preferuję większe wymiany, żeby zaoszczędzić na kosztach wysyłki), jeśli się komuś coś spodoba to proszę pisać rozpatrzę każdą propozycję ![]() A więc do wymiany mam: 1. - czarna tunika z czerwonym motywem bardzo ładna zdjęcie nie oddaje jej uroku, parę razy założona, stan bdb - NIE MA 2. topik na ramiączkach w paski, stan db+, nie ma rozmiaru ale tak na oko S/M 3. bluzeczka polo w paski firmy ONLY, rozmiar M, stan bdb (pochodzi z wymianki, bardzo fajna ale jest dla mnie ciut za ciasna) - NIE MA 4. biała bluzeczka bez rękawków z dziewczynką z przodu stan bdb, rozmiar M 5. biała marszczona bluzeczka stan bdb, rozmiar M/L 6. różowa bluzeczka na ramiączkach rozmiar S/M, stan bdb, z boku ma ściągacz, więc można ją nosić albo normalnie albo jako króciutką Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2007-03-18 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i i
Spódniczki:
7. czarna spódniczka w drobne kwiatki stan bdb rozm 40-42 8. rózowa spodniczka rozm 42 stan bdb 9. jeansowa spódniczka rozmiar 42, stan bdb (zdjęcie 3, 4, 5) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i i
10. japonki rozmiar 39, stan bdb, parę razy założone, bardzo ładnie wyglądają na nodze, bardzo wygodne, dł wkładki 25-26 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
11. okularki przeciwsłoneczne 1. (zdjęcie 1 i 2) - NIE MA
12. drugie okularki przeciwsłoneczne, dosyć duże, kupione w Niemczech w te wakacje, naprawdę super - wymienię za coś co mi się baardzo spodoba ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-26 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
13. czarna bluzeczka z numerkiem 22 z przodu, rozmiar uniwersalny, stan bardzo dobry, była tylko raz ubrana
14. fioletowa bluzeczka stan bardzo dobry, rozmiar uniwersalny, na końcach rękawków i na dole jest taka marszczona (widać na fotce), bardzo ładnie dopasowuje się do ciała 15. kolejna biała bluzeczka rozm M/L po bokach ma sznureczki, dzieki którym można ją śćiągnąć i będzie króciutka 16. czarna bardziej sportowa bluzeczka rozm M/L 17. czarna naprawdę śliczna bluzeczka zdjęcie nie oddaje jej uroku, jest pokryta drobniutkim brokatem, jest wiązana przez szyję a z przodu zostaje taki jakby "krawat" naprawdę śliczna rozm M 18. niebieska bluzeczka zawiązywana na szyji, dosyć rozciągliwa, rozmiar M/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
19. czarna bluzeczka z długim rękawem stan bardzo dobry, z przodu złote napisy, rozmiar uniwersalny, bardzo ładnie się dopasowuje do ciała, na dole i przy rękawach ma ściągacze, naprawdę śliczna - NIE MA
20. śliczna brązowa bluzeczka rozmiar M/L jak nowa ubrana z 2-3 razy dopiero - wymienię tylko na coś co mi się baardzo spodoba 21. paski: (od dołu): - fioletowy taki "materiałowy" - jeansowy z ozdobnym kółkiem - parciany w paski - drugi parciany w paski - "chustka" ala pasek (ślicznie wygląda przewiązana przez biodra tak jak pasek do jeansow lub do spodniczki) 22. czarne spodnie na kant w białe paski/prążki rozmiar 42 jak ktoś będzie zainteresowany to podam dokładne wymiarki (zdjęcie 4, 5 i 6) - NIE MA Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-11-14 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
23. NOKIA 3100 stan bardzo dobry działa w 100% bateria trzyma ok 3 dni - tylko za cos special co mi się naprawdę przyda
24. [/SIZE]kalendarz na rok szkolny 2006-2007 z Twista nowy nieużywany, bardzo fajny zostawiłabym go sobie ale mam już inny Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-11-01 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
25. jeansy nr 2
![]() rozmiar 32 dokladne wymiary: szer. u gory: 41 w biodrach: 49 dł. stanu: 24 dł. całkowita: 107 cm NIE MA 26. bluzka z długim rękawem rozm L stan db 27. kurteczka niebieska rozpinana na zamek bardzo ładna stan bdb rozm L, kieszonki również na zamek Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i inne :)
nie wiem , czy już moge pisać, ale co tam :d
Bardzo podoba mi się bluzeczka polo w paseczki. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
28. dwuczęściowy różowo-czarny strój kąpielowy rozmiar M stan bardzo dobry mało używany, na zdjęciu wyszedł kolor czerwony ale tak naprawdę jest różowy
30. bikini czerwone rozm M, góra 75B usztywniania, raz przymierzone więc jest jak nowe 31. niebiesko-żółty zegarek elektroniczny bardzo ładny, typ bardziej sportowy, działa bez zarzutu 32. neoprenowy pas odchudzający [działanie pasa polega na podniesieniu temperatury ciała w miejscu gdzie jest założony i w konsekwencji spalanie podskórnej tkanki tłuszczowej oraz zmniejszenie ogólnej wagi ciała] 33. turkusowe kolczyki założone tylko raz wiec są jak nowe - NIE MA 34. branzoletka z muszelek kupiona nad morzem Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-01 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ZAPRASZAM
![]() jeśli się komuś coś spodoba to piszcie, bede pod wieczor bo teraz juz nie mam czasu ![]() [COLOR="Blue"]DOKłADKA! śLICZNE SKóRZANE KOZACZKI !! były używane, są jednak w dobrym nawet bardzo dobrym stanie, jeszcze długo będzie można w nich pochodzić, fleki (metalowe! nie plastikowe) są trochę zdarte ale to nie problem wymienić je, są ocieplane w sam raz na nadchodzącą zimę ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-01 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
bardzo interesują mnie te rzeczy :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1158231320 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1158233067 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1158233067 znajdziesz cos u mnie ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
jestem chetna na duze okulary!!
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1158232578 odp u mnie na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zauktualizowany wątek - ciuszki, japonki, okularki, stroje kąp, kosmet i inne :)
podobaja mi sie okulary nr 2 i brazowa elegancka bluzeczka
zerknij do tego linku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144140 oraz w podpisie mam kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za polo w paski ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138934 odp u mnie w watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się to:
20. śliczna brązowa bluzeczka rozmiar M/L jak nowa ubrana z 2-3 razy dopiero - wymienię tylko na coś co mi się baardzo spodoba Jaki to materiał? Jakie wymiary?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
czy spodnie są z lycrą ???
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
DOKłADKA 27.09.
![]() 1. śliczna turkusowa (na zdjęciu wyszła ciut jaśniejsza) bluzeczka, ładny motyw z przodu, marszczona przy biuście (takie marszenie w tym miejscu optycznie powiększa biust ![]() 2. biała bluzeczka z koronką przy dekoldzie, ubrana tylko parę razy, stan bardzo dobry 3. biały biustonosz taki jakby koronkowy, założony parę razy, stan bardzo dobry, rozm 80B 4. biały biustonosz push-up z takim srebrnym motywem (serduszko w kwiatku) jest naprawde śliczny, z metki niby 80 B ale ja bym stawiała na 75B 5. bluzeczka wiązana na szyji, w sam raz na imprezy albo po prostu na ciepłe dni, plecy odkryte; stan bardzo dobry 6. discman SONY, jest prawie jak nowy, dostałam go w te wakacje, był mało używany (bo mam drugi), działa w 100% mam do niego kartonik, instrukcje i wszystko - oddam za coś szczególnego - NIE MA Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-26 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
7. cieniutkie kolczyki (typu sznurki) w kolorze srebra
8. pierścionek oraz łańcuszek w kolorze srebra 9. para kolczyków śrubek z diamencikami w środku, para wiszących kolczyków również mających podobne diamenciki, jedna śrubka (podobna do tej pary pierwszej) - druga mi się zgubiła może komuś sie przyda 10. ozdoby do spodni - taki jakby łańcuszek, można to sobie przypiąć z boku spodni w miejscu paska albo gdzie kto woli ![]() 11. * matujący podkład kryjący AA, odcień 2 piasek, trudno określić ile go jeszcze pozostało ale stawiam, że tak między połową a 3/4 pojemności * lakier do francuskiego manicure raz użyty, to jest ten lakier na wierzch, jak nowy * błyszczyk do ust, użyty ze 3 razy, firmy weiya, kolor taki miedziany, wpadający w złoty 12. żółto-białe kolczyki trójkąty plastikowe bardzo fajne, ale jak widać na fotce jeden jest uszkodzony, myślę że to nie problem zrobić bo po prostu trzeba by go poskładać ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-09-27 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
13. czarna torba ze sztruksu ( z takiego delikatnego bardziej), pojemna, mieści A4, zapinana na 2 rzepy, w środku jedna miejsza kieszonka, można nosić zarówno na jednym ramieniu jak i przełożoną przez drugie bo długość paska jest regulowana, w sam raz do szkoły czy na zakupy
14. czarno - biała torebka, również bardzo pojemna, zapinana na zamek, w środku kieszonka na telefon i jedna mała na zamek, z przodu również kieszonka na zamek (ja w niej zawsze nosiłam lusterko ![]() ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-09-27 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Helo
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A znajdziesz cos u mnie za to:
20. śliczna brązowa bluzeczka ? Czy mozesz zrobic jej fotke na sobie?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1158233067 tylko prosze o wymiary bo nosze S i boje sie ze bedzie za duza... znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
DOKłADKA
![]() kurteczka zimowa czarna z boku pasek beżowy i zamek też jest beżowy, odpinany kaptur rozmiar L bardzo ciepła i bardzo fajna ![]() płaszczyk zimowy czarny zapinany na guziki, przy kapturku jest kożuszek, kaptur jest odpinany rozm M czyli 38 ale na L też będzie dobry również bardzo cieplutki jest jak nowy tylko parę razy założony dodam że nie był tani ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-21 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
śliczny kremowo brązowy szalik z frędzelkami, długi i cieplutki
![]() maseczka nawilżająca kolastyna zostało ok 60 % żel do ciała Naomi Campbell z brokatem idealny na imprezy - raz użyty więc jest jak nowy ![]() odżywka do paznokci z avonu zostało 90-95% - NIE MA Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2006-10-26 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.