![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Saito SPA, Translucide, APC, Lancome i inne różności...
hej hej,
zajrzyj do mnie- czy widzisz coś za olejek to twarzy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167678 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj
![]() Interesują mnie u Ciebie ojelek do twarzy Haushka, podkład Chanel Double Perfection (jaki to odcień?). Może znajdzisz coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj.Masz Translucidee....szukałam go
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
![]() Przepraszam, że nie odpowiedziałam wczoraj, ale nie byłam w stanie. Przez te wszystkie fronty, wyże i niże "pikawa" mi chyba wysiądzie ![]() A jak chciałam Was zawiadomić, że odpowiem w poniedziałek, to Wizaż odmówił współpracy. Przed południem pooglądam i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jestem chętna na Double Perfection - tylko jaki to kolor?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170082 aha, istnieje możliwośc przygotowania przeze mnie odpsików Mitsouko, Shalimara oraz L - ale byłyby to pojemności miniatury - ok 5ml
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-01-30 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj Poziomko
![]() Mam serum do włosów Kalos
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ok. 40% olejku do twarzy dr. haushka chętnie bym wypróbowała może znajdziesz coś za to u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Widziałam tego słonika Twojego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety moje doświadczenia z TFH pokazały, że ta seria nie dla mnie... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Pozostawiam to do Twojego uznania
![]() ![]() Co do podkładów, to mam jeszcze poł flakonika 30 ml. Skin Equalizing make-up Sally Hansen. Nie wpisywałam na listę, bo używam, jest jaśniutki (jaśniejszy od DP) i bardzo fajny. Mam prawie cały, ale mogłabym sobie odlać i wymienić pól w oryginalnym opakowaniu, bo podkładów mam sporo. Nie wiem, czy pamiętasz, ale byłam też chętna na Twój pisak sephory... Tak więc jak wyżej ufam (masz dobre opinie), że dobierzesz właściwą ilość perfum (interesują mnie wszystkie wymienione ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
jasne że rozumiem
![]() I nie masz się czego obawiać - możesz śmiało sugerować ![]() ![]() ![]() Pisak chętnie Ci oddam. Co do perfum, to muszę kupić specjalne atomizerki o pojemności 5ml. Będą dla Ciebie brand new ![]() - 5ml Shalimar w atomizerku - 5ml Mitsouko w atomizerku - pisak do ust Sephora za Szanelkę ![]() ![]() aha - byłabym jeszcze chętna na: - St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off - krem do rąk Saito Spa Mogę oddać jeszcze miniaturkę kremu na dzień dla cery suchej Gold Future Helena Rubinstein. Jest w kartoniku z ulotką, nietestowany. Poza tym mam pakiet próbek pielęgnacji dla cery dojrzałej, około 20 saszetek. Jest tam między innymi Myokine Vichy*4 , Novadiol Vichy * 4, Olay, Nivea ... Chętnie się pozbędę ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-01-30 o 11:09 Powód: literówka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Pani
![]() Ja chetniasta na olejek dr.H. Moge zrobic 6 ml odlewe Champs Elysses Guerlaina oraz pare mniejszych odpsiczkow do testow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
przeglądam właśnie opinie na KWC i muszę stwierdzić, że niektóre mnie zmroziły! czy w Twoim przypadku ten podkład też się tak źle sprawował?
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Daigee
![]() Czyli miałybyśmy: Ty ![]() - 5ml Shalimar w atomizerku - 5ml Mitsouko w atomizerku - pisak do ust Sephora Mogę oddać jeszcze miniaturkę kremu na dzień dla cery suchej Gold Future Helena Rubinstein. Jest w kartoniku z ulotką, nietestowany. ![]() za Szanelkę - St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off - krem do rąk Saito Spa Chyba dobrze pojęłam? Jeżeli tak, to zaraz piszę PW PS Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale mam wrażenie, że poparłaś nas w sondzie. Jeśli tak, to dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
przepraszam jeśli niejasno piszę
![]() ![]() a na komplet próbek byłabyś chętna? np za Shiny Touch (o niezidentyfikowanej pojemności ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To może zależy od rodzaju skóry ![]() Ja mam cerę wrażliwą, mieszaną, podkład pięknie się rozprowadzał, fajnie trzymał, nie wałkował, jestem osobiście zdziwiona tymi ocenami... Ostatnio podkłady mi się po prostu "rozmnożyły", dlatego postanowiłam wymienić najmniejsze resztki, bo co z tym wszystkim zrobię... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jestes super-wiec co moge dac ci za pedzel,translucide i odzywke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mogę dołożyć Ci po prostu tą końcówkę ( traktuję te wymianki niezbyt ortodoksyjnie, bo to ma być przecież przyjemność ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak już pisałyśmy gdzie indziej, to: błotko, może jednak ten tonik, bo dobry jest on. (Bo ja chętnie namówiłabym się jeszcze z Tobą na następny transport z płateczkami do kąpieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymiana mimowolnie przesunie się trochę w czasie, bo będę musiała zamówić na allegro ( u mnie w mieście nie uświadczysz) atomizerki 5 ml. Całość powinna zająć jakieś 5 dni...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A wiec tak:
6 ml "Pol Elizejskich" i mniejsze odlewki od 1 ml do 2 ml: Allure Chanel Agent Bazar Lacroix Noa edp "zlota" L de Lolita Lempicka Fragile JPG edt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę dorzucić Ci na próbę odpsik (dozownik) z mojego nowego odkrycia, Age Renew foundation Maxa F. A co do trochę opalonych, acz jasnych kolorków, to nie wiem czy znasz, ale widziałam chyba u Queen IsaDora Hydralight antique beige. Też mam i jak potrzebuję "cieplejszej" buzi, to z przyjemnością go używam. Mogę polecić. Czekam w takim układzie na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
To super-daje ci tonik-chcesz cały 400 ml-czy pół??błotko,podkład revlona.Dołoze ci tez krem lirene folacyna intense-zostało mniej niz pół-ale sobie wypróbujesz czy pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.