|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy na wymianę :) Estee Lauder, YSL + skromny bonusik ;)
Wątek nieaktualny
![]() Witam Wizażanki ![]() ![]() Mam do wymiany: - Pleasures Estee Lauder EDP - używana, z 50ml pozostała mniej więcej połowa (około 23ml) /nieaktualne [dla Dorota-Coco] -In Love Again Yves Saint Laurent EDT - 3 miniaturki po 10ml, z których dwie są pełne, a jednej jest ponad połowa (około 6ml)/nieaktualne [1 dla Dorota-Coco] -In Love Again Yves Saint Laurent EDT - 2 miniaturki po 10ml, jedna pełna, w dugiej 6 ml pochodzenie perfum - Sephora; nie posiadam już do nich pudełek Jako gratis/bonus chętnie dołączę: -mini-wersję błyszczyka Diorkiss (8ml) w kolorze 318 Praline - dwa razy użyty /nieaktualne [dla Dorota-Coco] - mini-wersję tuszu Illusionist Intense Estee Lauder (4ml), kolor czarny - nieużywany, raz otwarty z ciekawości ![]() - dwie saszetki maseczki odżywczej Słodkie Migdały od Dax'a (data ważności marzec 2008) - dezodorant Life by Esprit - ubytek widoczny na zdjęciu Powyższe itemy chętnie wymienię na jakieś inne perfumy ![]() ![]() Najbardziej interesowałyby mnie: - Addict Dior - Hypnotic Poison Dior - Poison Dior - L Lolita Lempicka - Zero Plus Diesel - Wish Chopard - Insolence Guerlain - migdałowe Les Belles Nina Ricci Jestem otwarta na inne zapachy, ale z dużym naciskiem na słodziaki ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Timmy Czas edycji: 2007-01-13 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy na wymianę :) Estee Lauder, YSL + skromny bonusik ;)
Witaj,
Oferuje flakon ok.20 ml Pure Wish Choparda (sliczna, nienachalna slodycz) odlewki po 6 ml: Hot Couture Givenchy "czarne" Kenzofolwerby Kenzo Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2006-12-29 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dorota-Coco Pure Wish brzmi bardzo zachęcająco ![]() ![]() ![]() zuzka spodobała mi się u Ciebie złota kredka Mon Amii, ale nie wiem jeszcze do końca... W każdym bądź razie, czekam na odzew i propozycje ![]() Edytowane przez Timmy Czas edycji: 2006-12-29 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana mini In Love
![]() może wzamian mini Hypnose Lancome - nowa i nieużywana, niezaprzeczalny słodziak ![]() Interesują mnie jeszcze: - mini-wersję błyszczyka Diorkiss (8ml) w kolorze 318 Praline - dwa razy użyty; - mini-wersję tuszu Illusionist Intense Estee Lauder (4ml), kolor czarny
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze bedzie Ci trudno znalezc oba zapachy.. Hot to uniakt juz, niedostepny. Pure Wish bedzie latwiej, choc nie ma ich we wszytkich perfumeriach. Od siebie: Hot Couture to niezwykly zapach, kameleon. Maliny z pieprzem. Zreszta, on z kazdym "niuchem" inny... ja jestem oczarowana tym zapachem. Pure Wish z kolei zdecydowanie bardziej podoba mi sie niz klasyczny Wish. Jest mniej nachalny, bardziej iskrzy i wibruje. Poczytaj recenzje tych zapachow na KWC A zainteresowana jestem Pleasure oraz mini blyszczykiem Diora oraz mini tuszem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
daigee miałam kiedyś próbkę Hypnose i niestety pachnie na mnie bardzo niekorzystnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
o, widzę że zrezygnowalas z pomadki? wysłałam do Ciebie pw przed chwilką
Do wymianki mogłabym Ci dorzucić próbkę 1,2ml jadalnych juicy jessiki simpson ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej zuza, wysłałam Ci pw, chyba jednak zrezygnuję, przepraszam za wprowadzenie Cię w błąd...
![]() Dorota-Coco bardzo mnie zachęciłaś Hot Couture ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Maggie niestety nic nie znalazłam
![]() Dorota-Coco Pleasures i dodatki oczywiście również rezerwuję dla Ciebie. Sprawdziłam jak pachnie Pure Wish, baaaardzo przypadł mi do gustu ![]() Edytowane przez Timmy Czas edycji: 2006-12-29 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
lipiec na maksa!!! :)
|
jestem bardzo zainteresowana In love again
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165973
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
noseknosek niestety nic nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.