![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ró¿ne pólki: HR, IsaDora, MF, co¶ do masa¿u... Dok³adki
Nieaktualne
Link do nowego kramiku w podpisie Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-08 o 14:41 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ró¿ne pólki: HR, IsaDora, MF, co¶ do masa¿u...
Interesowalby mnie np Eye-liner we flamastrze Manhattan, ale pewnie nie tylko. Mo¿e co¶ znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
gothic daisy
Pokombinujmy. U Ciebie interesuje mnie: 1. cieñ Chanel - kolor Amethyst, prawie ca³y, jeszcze widaæ logo Z aplikatorem. Bardzo ³adny fiolet z po³yskuj±cymi drobinkami. Otworzony w tym roku, trwa³o¶æ 18 miesiêcy. 2. paletka 4 cienie, 3 b³yszczyki - PUPA - zu¿ycie na zdjêciu, mam z wymianki. Kolory cieni matowe, bardziej pastelowe, mniej kryj±ce, ¶liczne. Chanel Double Perfection Compact, kolor: Savane 95, du¿e zu¿ycie, ale mo¿e kto¶ chce wyprobowaæ? W kasetce lekko uszkodzone zamkniêcie, ale jak kto¶ nie bêdzie nosic w torebce, nie powinno siê bardziej rozwali. Chêtnie bym wypróbowa³a. Mo¿e siê na co¶ jeszcze skusisz. I poza w±tkiem ( na razie bo zapomnia³am i nie mam fotki) mam prawie ca³y flakon soli do k±pieli- grube, intensywnie niebieskie kryszta³ki o morskim zapachu, a widzia³am ¿e takie rzeczy Ciê interesuj±. A czy z ksi±¿ek interesuj± Ciê tylko angielskie? Mam spory wybór z rozmaitych klimatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
|
Wtaj, znajdziesz co¶ za:
Helena Rubinstein tusz Extravagance br±zowy, ma³o przeze mnie u¿ywany. My¶lê, ¿e zosta³a chyba po³owa. Podk³ad Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Chanel Base Lumiere baza pod podk³ad w 30ml buteleczce zosta³o nieca³e 30% dopiero co wymieniona z Queen, ale dosta³am bazê Clarinsa i bardziej mi odpowiada Essence All Over Shimmer - z³ocisty py³ek nowiutki i tylko wypróbowany (nie jest podana waga, ale ca³e puzdereczko wysoko¶ci ok 2,5 cm i takiej samej ¶rednicy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Helena Rubinstein tusz Extravagance br±zowy - czy jest swiezy? czy jest oryginalny? Powinien nazywaæ siê Extravagant. Pharmaceris - apteczny tonik z serii A dla skóry wra¿liwej i alergicznej. Baaardzo delikatny. Zosta³o co najmniej 60% z 200ml.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cieñ Chanel i resztka DP Savane na razie s± w rezerwacji
![]() Paletka Pupy jest wolna. Sól do k±pieli oczywi¶cie mnie interesuje ![]() ![]() I podoba mi siê jeszcze: Chanel Base Lumiere baza pod podk³ad w 30ml buteleczce zosta³o nieca³e 30%, dopiero co wymieniona z Queen, ale dosta³am bazê Clarinsa i bardziej mi odpowiada. A jakie masz ksi±zki? Masz jakiego¶ linka wymiankowego w tym temacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przyjrzê siê Waszym propozycjom troszkê pó¿niej i odpowiem wszystkim, bo za chwilê bêdê mia³a ksiêdza z "kolêd±" i nie mam w tym momencie czasu na analizy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po po³udniu bêdê wolniejsza, to ew. szerzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej ja mam na wymianke:
- nowy pok³ad revlonu z kompleksem soft flex kolorek san beige kupiony 2 tyg i uzyty 4 razy - podk³ad rozjasniaj±co brazuj±cy gordani gold oriflame, u¿yte ok 15% data wa¿no¶ci d 02.08 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10074 - effaclar k la roche posay zuzyte ok 1/3 data wa¿nosci do 02.09 Nie potrzebujesz którejs z tych rzeczy? poniwa¿ u ciebie przyda³oby mi sie to: - Chanel Base Lumiere baza pod podk³ad w 30ml buteleczce zosta³o nieca³e 30%, - Pharmaceris - apteczny tonik z serii A dla skóry wra¿liwej i alergicznej. Baaardzo delikatny. Zosta³o co najmniej 60% z 200ml. - dr. Irena Eris krem stymuluj±co ujêdrniaj±cy fortessimo maxima na dzieñ dobry poj. 50 ml. zosta³a prawie po³owa - L`Oreal Revitalift double lifting (dwusk³adnikowa saszetka) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164518- mój w±tek Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej,
interesuj± mnie te rzeczy: -Pomadka do ust Shiseido w kolorze ró¿owo-cielistym, bardzo naturalnym, oczywi¶cie w piêknym, jak to u Shiseido etui (zu¿ycie ok 30-40%) -B³yszczyk do ust Silk Gloss Maxa Factora kolor peach glow be¿owo-z³otawy ró¿ o piêknym zapachu. My¶lê, ¿e zosta³o ok.60-70%. Aplikator z wyprofilowanej g±beczki. -Puder koryguj±cy w kamieniu Bourois pastel teint moulded powder jade 09 - ja¶niutko zielony, koryguje zaczerwienienia - 15 g, zosta³a co najmniej po³owa. Nie mam pojêcia, jaki termin wa¿no¶ci, ale to jedna z tych wiecznych rzeczy. -Chanel Base Lumiere baza pod podk³ad w 30ml buteleczce zosta³o nieca³e 30%, dopiero co wymieniona z Queen, ale dosta³am bazê Clarinsa i bardziej mi odpowiada. W pierwszej kolejno¶ci - baza Chanel (je¶li nie jest przeterminowana i jest w dobrym stanie) i puder, dalej pomadka Shiseido i b³yszczyk Max Factor. Zajrzyj do mnie, mo¿e znajdziesz co¶ przynajmniej za bazê.
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3367124]Wtaj, znajdziesz co¶ za:
Helena Rubinstein tusz Podk³ad Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Chanel Base Lumiere baza pod podk³ad Essence All Over Shimmer - z³ocisty py³ek nowiutki [/QUOTE] Niestety nic z Twojego w±tku mi siê nie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi siê Korektor w tubce Avon Personal match 15 ml. ok 80% w bardzo naturalnym, cielistym kolorze (be¿owo-ró¿owawy, jasny) i B³yszczyk do ust Silk Gloss Maxa Factora kolor peach glow be¿owo-z³otawy ró¿ o piêknym zapachu. My¶lê, ¿e zosta³o ok.60-70%. Aplikator z wyprofilowanej g±beczki. Zajrzyj do moich kramików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, interesuje mnie tonik, blyszczyk MF, baza Chanel oraz podklad Daxa.
Oddam kasetke Estee Lauder oraz nowy blyszczyk w sztyfcie IsaDora (jesli nadal jestes zainteresowana?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz mi co¶ o b³yszczyku, (odcieñ) ![]() Mo¿e uda siê wymieniæ wszystko? By³aby wiêksza wymianka, a to dla mnie wa¿ne. Mo¿e co¶ dokomponujesz? ![]() Kasetka Estee Lauder Tusz Magna Scopic Estee Lauder- uzywany jakies 3 tygodnie.? Blyszczyk w sztyfcie Isa Dora wet gloss nr.21 chrome rose NOWA, maznieta na rece w celu sprawdzenia koloru. Daje efekt mokrych ust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Je¿eli chodzi Ci o ksi±¿ki, to napisz, jaki gatunek najbardziej Ci pasuje, bo ksiêgozbiór mam obfity i ró¿norodny.
Co do soli, dosta³am j± od kuzynki pracuj±cej w redakcji kosmetycznej jednej z popularnych gazet (ona tam dostaje ró¿ne gifty), zapakowan± w komplecie z peelingiem solnym, i poutpouri z olejkiem zapachowym Marks&Spencer. Tylko na tym sk³adniku jest producent, wiêc nie wiem, czy sk³adanka, czy Marks. Sól jest w szklanym flakonie, mia³a zalakowany korek. Jak na³adujê akumulatorki do aparatu, podepnê fotkê. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Poziomko,
blyszczyk daje taki "wilgotny efekt" poltransaprentny- narece moze wygladac nieco inaczej niz na ustach (jak chcesz moge pomazac nia usta ale wowczas nie bedzie juz testowana tylko na lapie ![]() Niestety nie mam juz tuszu EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, musze tez przetestowac w perfumerii baze Chanel i podklad Daxa, bede jutro na zakupach to "lobacze" i dam znac, dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, tak sobie my¶lê, ¿e jednak te cienie wola³abym oddaæ za jedn± lub dwie rzeczy z podobnej pólki o podobnej warto¶ci, a nie wymieniaæ za kilka mniejszych
![]() Sorki za zamieszanie ![]() Tak wiêc je¿eli bêdziesz robiæ dok³adki, albo mia³aby¶ co¶ jeszcze poza w±tkiem, co mog³aby¶ wymieniæ za cieñ chanela lub pupê, daj znaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.