|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Diesel Zero Plus
Może u mnie coś wybierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moja lista propozycji zapachowych:
- Pur Desir Rose YR 30ml EDT, nóweczka, zapach różany - Monoi de Thaiti YR EDT. 1/2 flakonika, zapach hawajskich kwiatków - Models Look Coty 30ml EDP, zapach cytrusowo kwiatowy, b. sexy ![]() - miniaturka Volie d' ambre YR, nóweczka - miniaturka Hypnose Lancome, nóweczka - I Love Me Chupa Chups - tak, to ta firma od lizaków (fioletowe - Urban Groove lub czerwone - Night Fever ) 30ml EDP, z Londynu, niedostępne w Polsce nuty czerwonego: Ylang-Ylang, Lilii, Wanilia, Piżmo oraz Cedr nuty fioletowego: Yuzu, ananas, Bułgarska Róża, Jaśmin, Marokańska śliwka, Cyklamen, Drzewo Cedrowe oraz Miód... próbki (wiekszość nowe, nietestowane w kartonikach): - Dior Addict 2 - Flowerbomb V&R - Gloria Cacharel - Aigner Too Feminine - Insolence Guerlain - Classique J.P.G - Stardust by Christina Aguilera - Angel Innocent Mugler - Angel Le Lys .Mugler ...
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
U Ciebie najbardziej mnie zaiteresowały:
-J.Del.Pozo- Halloween = ok 20/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu ( z wymiany, ale nie podpasował mi za bardzo) - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została mniej więcej 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna Możesz powiedzieć coś więcej o tej odżywce? Bo na stronie producenta ciężko mi ją znaleść, w KWC też jej nie ma. Podoba mi się: -Sensations Jil Sander EDT około 40 ml z 75 Mogę zaproponować do niej odlewkę czegoś z moich zbiorów ![]() Cytat:
- I Love Me Chupa Chups - tak, to ta firma od lizaków (fioletowe - Urban Groove lub czerwone - Night Fever ) 30ml EDP, z Londynu, niedostępne w Polsce Podoba mi się opis obu wersji (chociaż bardziej fioletowa), możesz do czegoś porównać te zapachy? próbki (wiekszość nowe, nietestowane w kartonikach): - Dior Addict 2 - Flowerbomb V&R |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie przychodzi mi do głowy żaden zapach, do którego możnaby go porównać ...
Jest słodki i intensywny, bardzo trwały. Czyli po prostu taki cukiereczek ![]() W poniedziałek albo wtorek mogę przygotować bardziej szczegółowy opis ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Opakowania i sam pomysł tak mnie zachwyciły, że wzięłam oba flakoniki w ciemno i dochodzę do wniosku, że jeden ( jednak z bólem serca) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
OK, chyba się zdecyduję bo nigdy ich nie poznam i będą mnie dręczyć te Chupa Chupsy
![]() ![]() ![]() Napisz proszę czy Ci odpowiada taka wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Przepraszam najmocniej za brak odezwu - usunęłam wątek z subskrypcji. Przetestowałam zapach i niestety mi kompletnie nie leży - pamiętałam go jakoś inaczej
![]() Życzę udanej wymiany ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
lipiec na maksa!!! :)
|
moze znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168770
![]() |
![]() |
#21 |
lipiec na maksa!!! :)
|
woda jest oryginalna, mam kartonik, korek. produkt pełnowartosciowy.
bylabys za? jesli tak czekam na pw.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.