|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moje kosmetyki : Inglot, Constance Carrol, Estee Lauder, John Frieda...
Witam
![]() ![]() 1. Cienie do powiek : -INGLOT vertigo niebieski perłowy nr 85-parę razy muśnięty aplikatorem -miss sporty eye gloss sheer shine-odcien003- posiada lekkie wglebienie na srodku od uzywania -paletka 5 cieni golden rose-bialy,rozowy,3 odcienie niebieskiego (blekit, ciemnoniebieski i granat) troszkę uzywana ale bardzo niewiele, najbardziej róż(zdjęcie). 2. Szminki -bell Look odcien 105 beżowo-różowa zostalo ok 1cm 3. Lakiery do paznokci -Constance Carroll diamond gloss nr 167 Marine Ice3/4 opakowania pozostalo, gleboki morski turkus wpadający w zieleń (zdjęcie) 4.Kredki do oczu -Astor Kohl Kajal Pencil czarna zostało ok. 9 cm -Miss Claire intensywny niebieski waterproof eyeliner ponad 14 cm -Inglot soft precision czarny 8 cm 5.Inne -Tusz do rzęs w kamieniu Celia-ale bez szczoteczki-zgubilam. troszkę podrapany uzywalam tylko wody do zwilżania -Połyskujący puder do ciała perfumowany Midnight Frost Avon. Jest połowa dokładka: -The color workshop - kosmetyki dostalam z USA w zestawie dlatego nie mają gramatur i są w nieciekawych opakowaniach jednak ich odcienie są naprawde oryginalne ![]() 3 pomadki jasny róż(lekko uzywana) ciemny brąz (maznieta do sprawdzenia koloru oraz troszke jasniejszy ciemny brąc(nowa) paletka cieni do powiek i rozu, w rzeczywistosci kolory sa bardziej przygaszone,wyszly bardziej intensywne na zdjeciu(mazniete dla sprawdzenia koloru) paletka blyszczykow z lusterkiem i pedzelkiem zostalo jakies 80% blyszczyk do ust roll-on kokosowy na buteleczce widac 5 mm zuzycia,nie pasuje mi zapach konturowka do ust ciemny fiolet -Romeo & Juliet - kosmetyki dostalam ze Szwecji zostawilam sobie wiekszość ale te odcienie wybitnie mi nie pasuja :P 2 blyszczyki ciemny róż i jasny fiolet,zuzycie ok. 80% 1 rozswietlacz w kremie do oczu w kolorze beżu,kości sloniowej zuzycie 70% -Rival de Loop puder sypki oddam przy wymiance odcien najjasniejszy zostala ponad polowa, tylko proszę dać znać ze go chcecie ![]() -Look Bell brzoskwiniowy roz do policzkow nie wiem czy jest wazny do 2006 czy 2008 wiec tez oddam ![]() -korektor bell maskujący w dlugopisie odcien nr jeden , ile go zostalo widac na zdjęciu -Victoria's Secret mgiełka do ciała o zapachu Riviera Sun została 1/4 z 236 ml -Krem nawilzający IWOSTIN do skory alergicznej i suchej jest ok 1/3 -balsam do ciala brazujacy Holiday Skin J&J na noc jest jeszcze ponad polowa -Krem Efekt Żelazka SUNSILK jest 1/3 do prostowania włosow -Constance Carroll blyszczyk w roll-onie o zapachu Vanilla -Bell 4 Visions puder brązujący ze zlocistymi drobinkami zostalo 80% -Vipera puder rozświetlający, troszkę obdrapane opakowanie zostało jakies 60% -Korektor Manhattan Cover Stick odc. 1 Naturelle zużycie widoczne na zdjęciu -Inglot Matrix mapka pomaranczowy,zielony, niebieski niebieskiego zostalo jakies 30% na pozostalych sa tylko wglebienia sa po terminie (12.2005) ale zachowuja sie dobrze ![]() -Blyszczyk brązowy Nivea Caregloss and Shine uzyty raz w celu sprawdzenia koloru -zalotka metalowa (kupilam w H&M) -krem rozgrzewający do rąk Bielenda Cold Stop. Zostalo nieco ponad 1/3 -Lakier do paznokci Sensique beżowy opalizujacy na zolto zuzyte jakies 20% W zamian jestem łasa na: grubą okrągłą szczotkę do modelowania włosów ![]() kwasy probki zapachow lub zapachy Kosmetyki oddane : -APC nr 21-beż, 8-turkus, 12-oliwkowe złoto - odcienie pokazane sa na stronie producenta. zuzylam ich bardzo niewiele gdyz nie umiem się poslugiwac sypkimi cieniami ok. 90% jest. W turkusowym jest mniej ale zawsze jego jest mniej oryginalnie. lecą do mamamichałka -Inglot: sprint nr 95-żółty z drobinkami, 49-perłowy jasny róż, 18-głęboka śliwka, 32-ciepły brąz. Zuzycie najbardziej widać na różowym mysle ze wynosi ono ok. 3%, pozostale sa tylko przetestowane, lecą do Anitki11 -Estee Lauder Sumptuous Lipstick nr 15 kolor INDULGENT- czerwone wino z drobinkami. Uzyta 2 razy ale kompletnie nie pasuje mi odcień leci do Poziomki61 -Rival de Loop nr 12- kolor ciemno zloty-brązowy zuzycie niewidoczne na buteleczce -oddam nawet za probkę leci do Poziomki61 -Spray do wlosow John Frieda Frizz Ease prostujacy (Ingenious blow dry spray) zostalo ok 70% ale wymienie za cos naprawde dobrego lecą do Silencio
07.06.2009 ![]() Edytowane przez majashih Czas edycji: 2007-01-17 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje kosmetyki : Inglot, Constance Carrol, Estee Lauder, John Frieda...
Witaj
Ja z chęcią przygarnęłabym te 3 cienie sypkie APC ![]() Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164599 Poza wątkiem mam końcówkę kremu Lysanel Active. Nie wiem ile moze go być 5-8 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm, z perfum mam jeszcze tomorrow Avonu, z 50ml zostało wiecej niż połowa, próbką cała Gaultier2, miniaturka Hugo boss Woman - z 5ml zostałook. 3ml, podwójne cienie Lancome color focus fiolety - jasny i ciemniejszy male zuzycie (głowy nie dam czy to oryginał), balsam Avon SSS do skóry wrazliwej cały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cienie APC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hejka interesuja mnie cienie w kolorze oliwkowego zlota kosmetykow niw mam niestety w moim watku ale moze spodoba ci sie cos z moich ciuszkow
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post3334347 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
.Inne
-Tusz do rzęs w kamieniu Celia-ale bez szczoteczki-zgubilam. troszkę podrapany uzywalam tylko wody do zwilżania -Spray do wlosow John Frieda Frizz Ease prostujacy (Ingenious blow dry spray) zostalo ok 70% ale wymienie za cos naprawde dobrego ![]() -Połyskujący puder do ciała perfumowany Midnight Frost Avon. Jest połowa znajdziesz coś za to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie bez i zloto APC oraz zolty i braz Inglota
Jesli jestes zainteresowana na APC moge wymienic sie odsypka za odsypke-mam tez pare odcieni sypkich cieni, nie tylko z APC. Moge wymienic sie tez na chinska paletke zachwalana na MM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moriam czy mozesz wkleic mi zdjęcie tej paletki?chcialabym zobaczyc jakie sa tam kolory jesli chodzi o odsypki to nie mam pojecia w co bym Ci mogla odsypać. . . pomocy
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
oto paletka
![]() a jesli chodzi o pudeleczka na odsypki-moga byc po kliszy, innych kosmetykach,np.blyszczyka ch Inglota ,te malukie z Sephory-pelna dowolnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zgadzam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
tylko jeden cien mi sie podoba z tej paletki
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Niestety Marto27
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie cienie inglota (sprint). Może coś znajdziesz w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Z rzeczy, które wymieniłaś najchetniej pozbyła bym się cieni Oriflame ale one chyba są przeterminowane 06/2006 albo to jest data produkcji nie wiem bo mam je z wymiany i jak je dostałam to już był lipiec, inglot integra też kolorystycznie zupełnie mi nie pasuje, a i rimmelka mogę dorzucić. A jak dorzucisz róż bell to oddam ci wszystko co tu wymieniłam. Myślę, że dobrze zrozumiałam Twoją propozycje. jak nie to mnie popraw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a bourjois?to sa 4 cienie praktycznie nieuzywane...a jesli cienie sa przeterminowane...to niezbyt mam ochote na taka wymiane
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bourjois też nie znam daty a leżą u mnie długo. Na kodach się nie znam. Inglot integra też praktycznie nowy kilka razy maźnięty jeden odcien ok 3% zużycia a reszta minimalnie po 1%. Oriflame niedawno się malowałam i mogę powiedzieć, że nie wyglądają na przeterminowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mogła bym zrezygnować ze śliwki. Po za wątkiem mam jeszcze cień miss sporty taki mleczno beżowy, zużycie ok 5% z wymianki)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hmmmm...Masz malutko rzeczy...A akurat nic takiego nie potrzebuję.Może masz coś poza wątkiem?Może coś z ciuszków?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To jak z naszą wymianką. Ja jestem chętna na te trzy cienie Inglota brązowy, różowy i żółty. Mogę oddać Ci za nie Inglot integra (beżowe)i końcówkę podkładu Rimmel. Jeśli to za mało to może jeszcze coś sobie dobierz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Czyli za Twoje trzy cienie mój cień inglot integra, podkład rimmela i kuleczki cantare - oddam Ci wszystkie, a Ty dorzucisz jakąś próbkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
oddam ci 4 cienie zebys miala ladniejsza wiezyczke
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam - miałam rzeź na uczelni
![]() W sumie zainteresował mnie tylko korektor Manhattanu, ale nie warto się na jedną rzecz wymieniać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.