|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czekoladowe, zamszowe kozaczki ala saszki wymienie!
Dziewczyny mam do wymiany sliczne czekoladowe,marszczone kozaczki
![]() rozmiar: 39 dlugosc podeszwy<mierzonej po zewnetrznej stronie>: 26,5cm dlugosc wkladki: okolo 25,5 cm<troszke trudno zmierzyc> wysokosc cholewki: 34cm szerokosc cholewki u gory: 17cm *2 butki sa wsuwane<nie maja zamka> material: zamsz- zdaje sie,ze to sztuczny zamsz,taki ktory jest teraz powszechnie spotykany w butach opis: butki sa utrzymane w stylu saszek,maja lekko marszczone cholewki,okragle czubki i plaska podeszwe. Spokojnie zmieszcza sie w nich spodnie ![]() Kozaczki nie sa ocieplane. Butki byly uzywane-widac slady przetarc od spodu na pietach<nie az tak mocne jak pokazal to aparat,a pionowa jasniejsza linia to nie przetarcie a szew!>,podczas noszenia jest to kompletnie niewidoczne. Chcialabym je wymienic.bo pare dni temu dostalam inne,ale w podobnym stylu i bez sensu,zeby te zalegaly mi w szafie. Buciki najchetniej wymienie na: -inne buciki-najchetniej czerowne balerinki -fajna torbe-najlepiej rowniez czerowna,badz np.zolta lub kremowa. Raczej duza -profesjonalne kosmetyki do wlosow -cos co mi wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czekoladowe, zamszowe kozaczki ala saszki wymienie!
Ja mam u siebie w wątku kozaczki ,może pasowały by ci.
Odp u mnie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Katko masz bardzo fajne buciki w watku,ale niestety za male dla mnie-musze miec 39,a te ktore mi sie u Ciebie spodobaly maja rozmiar38, szkoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zobacz proszę do mnie
![]() ![]() Odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czekoladowe, zamszowe kozaczki ala saszki wymienie!
zaakrecona-niestety nic dla siebie nie widze
![]() Roma19a-odpisalam w Twoim watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie ?
odp na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.