![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik u Allie
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
czy u mnie cos by Cie interesowalo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie interesuja mnie zapachy ![]() Na pewno Simply, poza tym (trochę mniej) SMS oraz Paco (tego to w ogóle znam tylko z opisu, musiałabym przetestować) ![]() Zapraszam do mojego wątku ![]() Mam zdjęcia w zasadzie całej kolorówki, więc gdyby coś Cię zainteresowało na podstawie opisu - daj znać, a wkleję fotkę do odpowiedzi (wszystkich fotek do swojego watku nie wklejam, ponieważ wątek przeraźliwie wolno się wtedy otwiera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Interesująco brzmią: Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów nr 730 Brun Casual (srebrzysty szary, matowy ciemny ciepły brąz, satynowy chłodny brąz z domieszką śliwki, opalizujący jaśniuteńki łosoś, matowy miodowy); aplikatory: 1 nieużywany (drugi zgubiłam); stan opakowania: idealny; mam kartonik (mocno sfatygowany, ale jest) Lancome Color Focus; minipaletka czterech cieni: brąz, biel, fiolet, róż; każdego cienia było po pół grama; kolory widoczne na fotce, pewne zużycie ma jedynie jasnoróżowy cień; pozostałe były tylko testowane Chętnie bym obejrzała zdjęcia. Ponadto byłabym chętna też na: Clinique - Repairwear na noc; słoiczek 15 ml; nowy Estee Lauder – Advanced Night Repair; mini-produkt o wyjściowej pojemności 7 ml; ubytek max. 2 ml; starczy na długie stosowanie (serum jest szalenie wydajne) LRP - Active C pod oczy; 2 mini-tubki, każda tubka 5 ml, nowe, oryginalnie "zaspawane", w kartonikach Avene - Antirougers Riche; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach) LRP - Toleriane Riche; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach) No i musiałabym sobie przypomnieć Brita oraz Baby Doll.
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witaj
Interesuja mnie te 3 kosmetyki ,czy talk ma jakis opis zastosowania,jaka jest jego konsystencja,zapach i data waznosci Reutter, Super Deo, dezodorant w przezroczystym sztyfcie, nieużywany,czy to jest antyprespirant czy jest to sztyf przezroczysty taki zel czy bialy i ile go jest Ziaja, Enzymatyczny preparat złuszczający do stóp, użyty Idea 25, Różowa Satyna, Płynny talk pielęgnacyjny z ecodermine; użyty raz Na wymiane mialabym tylko kolorowke raczej nowa lub niewielkie zuzycie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Mam Trussadri Skin Deodorant natural spray 150ml, zużycie ok 5% max (kilka razy psiknięty).
Nie wiem, jaką dokładnie wartość sobą reprezentuje, bo dostałam na prezent, ale byłabym chętna ewentualnie za Clinique „Simply” - lub za LRP, krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką) + LRP, mleczko do demakijażu, Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dax Cosmetics, Cashmere Secret 3D, baza pod makijaż; jest super, ale nie zużyję takiej ilości do końca życia; ubyło może ze 3%
LRP, krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką) Dermedic, Normativ, żel do mycia cery ze skłonnościami do przetłuszczania się; raz użyty Miraculum, Sensitive Skin, Aksamitny żel do mycia twarzy; zostało 80% z tuby 150ml Eveline, Slim Extreme 3D, Serum na rozstępy, zostało 80-90% AA Antycellulitowa emulsja do ciała, zużyte 10% Znajdziesz cos (niekoniecznie za wszystko ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Bardzo dużo u Ciebie wypatrzyłam.Znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Z cieni mam pojedynczy cien Isa Dora w kolore Pearly Blue (44, bardzo ładny, na pewno nie jakiś tandetny niebieski z malutkimi, subtelnymi drobinkami). Mam też dwukolorowy puder brązujący ArtDeco. Zostało go raczej na wypróbowanie (ok. 10%), ale ma wymienne wkłady.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za te rzeczy ??
![]() Eveline, Slim Extreme 3D, Serum na rozstępy, zostało 80-90% Eveline, Slim Extreme 3D, Spa! Balsam delikatnie brązujący z kompleksem ujędrniającym; nowy, nieużywany LRP, krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką) ] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hexxano, ale za co?
![]() Wypatrzyłam: Maseczka Dax Cosmetics Planet Essence usuwajaca oznaki zmeczenia,wazna 05.2007-saszetka o poj.10ml 2szt. -Bourjois Repulpant Reboosting odcien 62 Rose Peau,poj.30ml z czego moze zuzyte jest 10%,pochodzi z wymiany z *Madziak* (ale tu muszę poczytać) -Mary Kay Lash Lengthening Mascara,swietny wydluzajacy tusz,nowy-pochodzi z wymiany z Margarita,uzyty przeze mnie dwa razy
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ala, Kaczina, Gonialola, Bulba:
Niestety, tym razem nie skorzystam Pozdrawiam
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2006-10-29 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zainteresowały mnie kulki Gosh ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idea 25, Różowa Satyna, Płynny talk pielęgnacyjny z ecodermine; użyty raz(szybko sie wchlania?nie podraznia skory?nie brudzi ubran?jaki ma zapach? ![]() Pharmaceris, Sensilium Maxima, preparat kojący do wrażliwej cery; zużyłam 5%(ale musze przestudiowac sklad i poszperac za probka tego,bo chyba mam w domu) LRP, krem Hydraphase Legere; zużycie 5% (higieniczne opakowanie z pompką) Mam jeszcze nowy peeling dwustopniowy Anew,nie zostal jeszcze przeze mnie rozpakowany-moze akurat udaloby sie Nam doagadac? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.