|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
--------- Coś Dla Ciałka :)
Witam po dłuuuuuugiej przerwie
![]() Mam na wymiankę kilka rzeczy, a mianowicie: - Gym Form Total Fitness - Oryginalne urządzonko kupione w TV Mango z wszystkimi dodatkami, tj. - urządznie Gym Form Total Fitnes z rozbudowaną gamą programów do różnych ćwiczeń np. ćwiczenia talii, ramion, przedramion, klatki piersiowej, ud, nóg, masaż pleców i okolic odcinka lędźwiowego, użyte kilka razy, - trzy elastyczne pasy do zamocowania urządzenia na rózne partie ciała - NOWY żel do pasów, który jest niezbędny do prawidłowego i efektywnego działania urządzenia, duża buteleczka, ok 300 ml, - kosmetyczka do przechowywania urządzenia - oraz wszystkie papiery wraz z kartą gwarancyjną (po okresie gwarancji) i instrukcja obsługi po Polsku. W zestawie NIE MA baterii dalej na wymiankę mam: - Sauna Max reklamowana w telewizji, pomaga spalic zbedne centymetry z talii, bioder, ud i z miejsc, ktore tylko chcesz. Sauna uzyta tylko jeden raz w celu sprawdzenia, ladnie grzeje i jest w idealnym stanie. Jest takze idealna przy bolu plecow i gdy jest nam po prostu zimno. Bardzo fajna sprawa na zimowe wieczory. Sauna ma dodatkowy pasek z rzepami aby mogly z niej korzystac rowniez osoby o wiekszych obwodach. Niestaty miarka zgubila sie ale nie ma to znaczenia w prawidłowym funkcjonowaniu sauny ![]() ![]() - Kaseta video z zestawem cwiczen, ktore prowadzi Cindy Crauford, cwiczenia bardzo urozmaicone i oryginalne, dajace bardzo dobre efekty. - Trzy NOWE papiloty, bardzo dobrej jakosci, nie sa z gabki lecz z pianki. Bardzo wygodne i dobrze trzymaja sie na wlosach. - lakier do zdobienia paznokci z cienkim pedzelkiem, uzyty raz - Podkład Avon Personal match, kolor Natural - Nude, NOWY Jako gratis dodaje np do większej wymianki mogę dodać pomadke Avon Color Trend kolor naturalny. Daje ja gratis gdyz nie ma na niej daty waznosci ani nalepki z kolorem. Chętnie wymienię na dobry podkład, tusz do rzęs oraz wszystko co mi wpadnie w oko ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2007-01-14 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: --------- Coś Dla Ciałka :)
W instrukcji obsługi w banych technicznych jest napisane, ze dziala na baterie CR 2032, 3V
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesuje mnie:
HUGO BOSS INTENSE, oryginalny tester bez korka, z 90 ml zużyte nie więcej niż 20 ml. MAYBELLINE WONDER FINIDSH, 040 Fawn (ciepły beż, bez dodatku różowego i żółtego). Podkład w płynie dający pudrowe wykończenie. Zyżycie ok. 5 ml z 30 ml. dogadamy sie jakos?? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie interesuja mnie ciuszki, masz moze cos jeszcze??
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podciągam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.