![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po kilkumiesięcznej nieobecności- nowy wątek...
i mnie też niektóre smakersy i woda oriflame , a poza tym jakie dokadnie to kolory:
. RHEA- próbka mineralnego korektora "medium", uzyta raz w maleńkiej ilości. 3. RHEA- próbka mineralnego korektora "green", uzyta raz w maleńkiej ilości. 8. ORIFLAME- sypki cień do powiek z błyszczącymi drobinkami "Giordani Gold", nowy w kartoniku, odcień "Opal", poszperaj u mnie bo może coś się znajdzie z twojej listy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Sekundkę, bo juz mnie szlag trafia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() interesuje mnie Freya i kosmetyczka, ZAPRASZAM do mnie, pozdrawiam, Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Poszperasz u mnie?
Interesują mnie: 5. SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa, ciemniejszy róż z drobinkami, transparentny. Pojemnośc 9ml, zostało ok 6 ml (trzeba poczekać, aż błyszczyk "spłynie" z krawędzi- wtedy dokładnie widać ![]() 6. JESSICA SIMPSON- próbka zapachu "juicy" 13. ORIFLAME- potrójny cien do powiek "Daydream", odcień "sweet dream". Pojemnośc 3,5 g, stopień zużycia niezauważalny. data ważności 10.2008 14. BONNE BELL- truskawkowy smackers w tubce, pojemnośc 11,4 ml, zostalo ok 2/3 tubki 18. BONNE BELL- smackers w tubce "starburst" o smaku truskawki ze śmietanką, pojemność 11,8ml, stopień zuzycia ok 3-4% 19. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", zapach truskawkowy. Pojemnośc 2,8 ml, raz uzyty. 20. JESSICA SIMPSON- błyszczyk w tubce o cudnym zapachu kokosa, seria "dessert treats tropical", pojemnośc 13g, ubytek ok 1ml 21. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", smak "cake batter", raz uzyty. Pojemność 8,02ml Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161230&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Odrazu proszę wybaczcie i nie myślcie, ze jestem wybredna...Poprostu szukam tego co wypisałam, nie potrzebuje nic z kolorówki (jedynie rzeczy, które wypisałam)
![]() A więc tak: nom de..., gothika, anetak, cziki- niestety nic ![]() Ewusia marchew- czy posiadasz poza wątkiem jakies kosmetyki Oriflame? (pielęgnacja). Byłam zainteresowana maseczka z algami, jednak przeczytałam na stronie, że jest tam mentol. mam cerę naczynkową, dlatego wolę jej nie "chłodzic" ![]() ![]() Bajkopisarka- niestety nie moje kolorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj Aniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam trochę rzeczy z Oriflame, bo jestem konsultantką, więc jakoś tak siłą rzeczy troszkę się uzbierało
![]() Mogłabym oddać ewentualnie oddać balsam silk (taki w różowej kuli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3385140]
13. ORIFLAME- potrójny cien do powiek "Daydream", odcień "sweet dream". Pojemnośc 3,5 g, stopień zużycia niezauważalny. data ważności 10.2008 20. JESSICA SIMPSON- błyszczyk w tubce o cudnym zapachu kokosa, seria "dessert treats tropical", pojemnośc 13g, ubytek ok 1ml [/quote] jestem chętna, znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Palau- witam Dorotko
![]() ![]() Ewusia marchew- a jaka była pojemnośc tego balsamu silk? 250 czy 150? jesli 150 to się nie opłaca, bo będzie go malutko ![]() Varda- niestety nic, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za AVON- bezbarwny błyszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", uzyty 4 razy- prawie calutki. Pojemnośc 8 ml, data ważności 03.01.2009 i BONNE BELL- smackers w tubce "starburst" o smaku truskawki ze śmietanką, pojemność 11,8ml, stopień zuzycia ok 3-4%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Balsamu jest 250 ml, to jest taki wielki słoik (bardzo fajny, poręczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3390188]
Ewusia marchew- jaka nazwa Twojego numerku? ![]() nie jestem pewna czy dobrze rozumiem pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Ewusia marchew- ok, to na balsam jestem chętna i antyperspirant męski, a odnośnie lakieru to ile go zostało? PS. Tak, chodziło mi o nazwę czy nr
![]() EDIT: nie widzę go w ofercie, więc to chyba jeszcze ze starej "szaty" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jakieś 80% zostało, nie używałam go za dużo. Kupiłam dość dawno, ale jest jeszcze dobry, nie zgęstniał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ewusia- więc jestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3385140]
6. JESSICA SIMPSON- próbka zapachu "juicy" 8. ORIFLAME- sypki cień do powiek z błyszczącymi drobinkami "Giordani Gold", nowy w kartoniku, odcień "Opal", pojemnośc 1,7g, data ważności 12.2008 14. BONNE BELL- truskawkowy smackers w tubce, pojemnośc 11,4 ml, zostalo ok 2/3 tubki 18. BONNE BELL- smackers w tubce "starburst" o smaku truskawki ze śmietanką, pojemność 11,8ml, stopień zuzycia ok 3-4% 19. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", zapach truskawkowy. Pojemnośc 2,8 ml, raz uzyty. [/quote] to mi się u Ciebie podoba ![]() na pewno chciałabym chociaż jednego smackersa i próbkę perfum..... Ale to zależy już głownie od ciebie, co jesteś mi w stanie oddać za to co wybrałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;3390590]Ewusia- więc jestem chętna
![]() niestety nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aneczko z twojej listy mam lakier z serii visions w kolorze takim jak napisałaś - czy są dobre? Nie wiem bo nie używam.Słyszałam jednak że przy uzyciu bazy trzymają się przy normalnych pracach domowych do 7 dni - choc ciężko mi w to uwierzyć.
Mogę zrobić odlewkę maski ogórkowej. oraz mam cień z serii visions który jest typowo rozjasniający używałam go właśnie na łuk i mi odpowiadał ale nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi. Może znajdę coś do włosków jeszcze - balsamu prócz tych co używam niestety już nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Bajkopisarka- niestety nie moje kolorki
![]() ![]() rozumiem, że interesują Cię tylko kolczyki? jeśli tak, to niestety w tej chwili nie zrobię nic na zamówienie ![]() mam tylko te dwie pary w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
. ORIFLAME- podkład Visions, odcień "Angelina", 30 ml, jedynie sprawdzony odcień.
2. RHEA- próbka mineralnego korektora "medium", uzyta raz w maleńkiej ilości. 3. RHEA- próbka mineralnego korektora "green", uzyta raz w maleńkiej ilości. 4. AVON- bezbarwny błyszczyk do ust "Extreme gloss glazewear", uzyty 4 razy- prawie calutki. Pojemnośc 8 ml, data ważności 03.01.2009 5. SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa, ciemniejszy róż z drobinkami, transparentny. Pojemnośc 9ml, zostało ok 6 ml (trzeba poczekać, aż błyszczyk "spłynie" z krawędzi- wtedy dokładnie widać ) znalazłabys coś za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
wstawiłam kilka nowych par, może coś wybierzesz, ZAPRASZAM!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Ewusia marchew- moge oddać próbkę J.S. + cien Oriflame+ smackers truskawkowy lub smackers starburst. Moze być?
![]() Palau- czy mogłabys mi zrobić fotkę tego cienia? Nie wiem tylko czy mimo wszystko dozbieram jeszcze czegoś ![]() Karolinka- nic nie znalazlam, pozdrawiam Bajkopisarka- nie moje kolorki niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
aniu zdjęcie cieni w linku poniżej.Jaśniejszy z pierwszego po lewej oraz z tego ukruszonego w asyście czekolady.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1168095006 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.