![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zaktualizowany*Kosmetyki* Biżuteria*Inne
Może znajdziesz cos za:
-Tusz MASTERPIECE, czarny, użyty 2 razy, mam drugi identyczny więc oddaję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie tusz Masterpiece, zerknij do mnie
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
aga79 i burn-it-up- Niestety nic.
MagJa - znalazłam u Ciebie tak: *Essence – baza pod cienie w słoiczku (takim jak ma Sephora mniej więcej) – użyta ze 3 razy ---- dobra jest?? Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy Oriflame, aqua vibes, bora bora – chłodzący cień w sztyfcie w odcieniu turkusowym – użyty ze 3 razy Avon, Exotic Beaches - ochronna mgiełka do ciała z fitlrem UV, 100ml - użyta 2 razy ---- jaki to filtr?? *Avon, Anew Clinical, mikrodermabrazja w kremie – użyta kilka razy Avon Naturals Cukier i Orzechy żel pod prysznic 200ml - zostało 50% Oriflame, Serene, talk do ciała – zostało 50% Poszukaj proszę czegoś jeszcze bo wole większe wymiany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
blyszcyki natural collection ,pomadka goldrn rose http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mgiełki to się rąbnęłam ![]() A u Ciebie nic więcej specjalnego nie widzę niestety. Sam tusz by mi pasował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znalazłabyś coś za podwójne cienie z Gosha i smackersa? pzdr. odp u mnie
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nANcY
![]() Moge oddać: -Angielski cień Natural Collection, pojedynczy, kolor Crushed walnut- matowy zimny brąz, NOWY!, przejechany tylko palcem -Angielski cień Natural Collection, pojedynczy, kolor MIDNIGHT, matowa czerń, NOWY!, przejechany tylko palcem albo -Kremowy cień do oczu Sheer Shine MISS SPORTY - kolor 007 beach bronze, miedziany(1), i piękny słodki róż (2) - jako cień do oczu sprawdzają się średnio, ale jako błyszczyki czy rozświetlacze są suuuper, wymienię bo mam full tego NOWE oba - różowy lekko przejechany palcem plus -Cienie Bell - numerek 135, piękny ciemny brąz z drobinkami, kilka razy użyty, z małym wgłębieniem za: ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej! W moim wątku napisałaś, że spodobało Ci się mleczko do ciała Yves Rocher, plastry z woskiem Veet i lakier Inglota. Zgodziłabyś się wymienić za to tusz Gosh, J&J holiday skin i cień ingrid vollare biel/szary?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Dax cosmetics specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml, albo * Eveline slim 3D spa aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, 7 ml, ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
-Odżywka do rzęs Oriflame bezbarwna, użyta raz
-Tusz MASTERPIECE, czarny, użyty 2 razy, mam drugi identyczny więc oddaję znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Dax cosmetics specjalistyczny koncentrat wyszczuplajšcy do redukcji cellulitu 10 ml, i wielkie dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() * Sally Hansen - Nailgrowth Miracle- złota odżywka do paznokci, bardzo zachwalana na KWC, ale mi jakos nie pasuje ![]() * Bourjois Volume Glamour - tusz czarny pogrubiający. Użyłam 3-4 razy. ![]() ![]() ![]() ![]() Coś z powyższego byś była w stanie oddać za to? Najbardziej mi zależy na pogrubionych (odżywka do paznokci Sally Hansen no i róż Lumene) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
To ja niestety rezygnuję, bo po pierwsze za samą farbę nie za bardzo się opłaca, a po drugie to co wybrałaś ma trochę większą wartość niż 11zł (cena farby)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za jakies cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
to ja bym prosiła jeszcze o:
-Angielski cień Natural Collection, pojedynczy, kolor Crushed walnut- matowy zimny brąz, NOWY!, przejechany tylko palcem -Błyszczyk do ust Natural Collection, seria Juicy Lips, smak: Toffee Cream, nowy -HIT! Smackers, błyszczyk transparentny o smaku lodów bananowych "Ice creamies- banana split" 2.8 ml, jak dla mnie zapach Hubby Bubby a nie bananów -Róż applause, akcent blush, kolor 04, subtelny o naturalnym odcieniu, mineralny filtr uv i wit E+C, mały aplikator, zużycie 5% ---> jak na twarzy wyglada?? matowy czyu perłowy?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę oddać to co wyżej ale bez Smackersa albo bez błyszczyka Natural Collection (tak chyba będzie sprawiedliwie). Róż jest matowy, wkleje fotke, może teraz będzie go widać lepiej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.