|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Avene SPF 40 Spray szuka mamy ;)
Jak w tytule.
![]() Zużycie zaznaczyłam na zdjęciu. [EDIT]Hmm, teraz dopiero zobaczyłam, że na zdjęciu jest SPF 20, ale butelka taka sama, więc zużycie oddaje.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Avene SPF 40 Spray szuka mamy ;)
Contax: niestety nic mnie nie interesuje.
Najchętniej wymieniłabym się na jakieś kosmetyki pielęgnacyjne do ciała lub włosów (te ostatnie bezsilikoniaste), ewentualnie coś z zapachów albo jakieś mazidłowe i mazidłowopochodne produkta. Z konkretnych rzeczy to aktualnie tylko Diacneal mi potrzebny.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie mogłam cały dzień odpowiedzieć, bo sieć mi się krzaczyła i mnie wylogowywało notorycznie :/
mimi44: od Ciebie wchodziłyby w grę przede wszystkim cień burżuja, poza tym może Vichy Lyposyne, albo to aloesowe mazidło. A filterek Pauli możesz mi opisać pokrótce? Moje filtrowe KWC to LRP DP, AL już był dla mnie zbyt ciężki, avenki tak samo, no i zapychają mnie ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Filterek jest cały,bo użyłam go chyba ze 2 razy.Nie jest ciężki,nie bieli,z tego co pamietam to dobrze sie wchłania.Cóż jeszcze....az wezme i sie posmaruje nim i zdam ci jutro relacje ![]() Poprostu mam jeszcze dwa lekkie filty i wole coś od 40-ki ![]() moge równiez spisac ci skład. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tą Paulą -gdyby to nie był kłopot, to prosiłabym o skład. W sumie by mi to nawet pasiło, bo ja z kolei mam kupę 50+ i 40 a nic lżejszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() wklejam: ![]() ![]() ![]() Your skin will feel soft, smooth and protected from the sun with this lightweight, antioxidant-rich lotion. Perfect for normal to oily skin, it contains avobenzone to filter out harmful UVA rays and other sunscreen agents for shielding skin from UVB rays. Also contains water-binding agents for just a touch of moisture. Excellent for use on the face and body.
dziś rano dosyc dobrze sie wchłaniał,troche blyszczy(ale u mnie to wszystko co jest tylko ciuitke bardziej tresciwe to błyszczy).Pomimo ze alkochol w składzie na koncu,to trzeba uwazac na oczy-musiałam jedno umyc ![]() No i zostało go troche mniej niz myślałam,musiała mi koleżanka poużywac bo ma nieograniczony wstep do łazienki ![]() załanczam zuzycie,zostało na oko coś ok.150/140ml no i pytanko,czy naprawde az tak bardzo zapycha ta avenka?to te triglyceridy...?i do kiedy jest data przydatnosci? Paula do 10/08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Skonsultuję tylko ten skład i dam Ci znać.
Jeśli chodzi o zapychanie, to ja jestem na nie podatna, niestety. Nie jestem zbyt kumata w składach, ale dziewczyny podejrzewały, że w moim przypadku to wina silikonów, konkretnie Dimethicone. Coś w tym może być, bo mam też fluid, który ma to w składzie i też mnie zatyka z lekka :/ Data przydatności 01/09 Dam znać jak tylko mi szpece zaopiniują ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
up!
Avenka dalej marznie w lodówce i czeka na adopcję ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.