|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Matis, Bioecran (Tinted Skin Care Fluid Foundation)
Podkład w płynie wyrównujący skórę Matis - Bioecran (Tinted Skin Care Fluid Foundation). Prawdziwie czarodziejski kosmetyk Polecany do cery normalnej, mieszanej i wrażliwej. Nawilża i matuje skórę, co jest nie do przecenienia zwłaszcza latem, kiedy nosy błyszczą . Ponadto doskonale kryje wszelkie niedoskonałości już po nałożeniu jednej warstwy (tak że korektor i puder w zasadzie nie są konieczne), a przy tym cera wygląda naturalnie i świeżo -zaryzykuję twierdzenie, że nawet aksamitnie . Makijaż wykonany przy jego pomocy spokojnie wytrzymuje cały dzień, bez konieczności dokonywania poprawek. Nie powoduje powstawania zaskórników, co z pewnością docenią posiadaczki przetłuszczającej się cery. Co więcej ten skarb jest umiarkowanie drogi (przy tej jakości 93 zł to zupełnie rozsądna cena, porównywałam z droższymi podkładami na niekorzyść tych ostatnich), a także niesłychanie wydajny.
kosmetyk jest nowy wymienie na coś extra!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Matis, Bioecran (Tinted Skin Care Fluid Foundation)
link
Matis, Bioecran (Tinted Skin Care Fluid Foundation) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=115 szukam; wielkiego pluszaka nowej wody toaletowej karuzeli dla dziecka-nad łóżeczko Edytowane przez Frużka Czas edycji: 2007-01-27 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ? mam 2 zapaszki, w tym jeden całkowicie nowy 50 ml
![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
#11 |
Przyczajenie
|
wiele kosmetyków za 1 rzecz
oddam wszystkie kosmetyki hurtem najchętniej za nowa wode avon, czekam równiez na inne propozycje
oto lista; kosmetyki nowe nowe przywiezione z niemiec firmy BL szminka różowa wykręcana sprawdzany był delikatnie kolor-nie ma śladów użytkowania cienie perłowe róż wpadający w łosoś z brązem błyszczyk jakieś połączenie czerwieni z różem i brązem używane tusz maybelline black and white używany aczkolwiek w dalszym ciągu swieży 2 lakiery bądz utwardzacze-dla mnie ważne bo bezbarwne firmy rimmel oba po połowie-świeże nie wyschnięte - brak raz użyty cień cantare bardzo perłowy róż zestaw cieni love w kolorach -róz,żółty,brąz,zieleń-bodajże zieleń była raz wypróbowana lakiery lakiery do paznokci mix-swieże biały użyty ok 2-3 razy żółto-złoty z diamencikami do zdobienia użyty wiele razy aczkolwiek mozna nim jeszcze zdobić fiolet-użyty raz tęczowo perłowy została połowa różowy użyty ok 2-3 razy biało,mieniący się z drobinkami została połowa zapomniałam o; pianka do układania włosow wellaflex do włosów farbowanych- nowa samoopalacz pocałunek słońca avon -mniejsza połowa dodam jako gratis maybelline wonder finish nr 32 golden zakupiony 2 tygodnie temu oraz błyszczyki bezbarwny zostało 3/4 z drobinkami brokatu-nabłyszcza usta jasny róż+ nabłyszczający bezbarwny z drobinkami brokatu-nowe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: wiele kosmetyków za 1 rzecz
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuje mnie nowa pomadka,cien brazowo lososiowy,pianka wellaFLEX, |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88691
Tym razem tylko ostrzeżenie-za nieczytanie regulaminu. ![]() Wątki na obu forach połączyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.