|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fajne Ciuszki gł rozmiar S
Hej mam dla was takie ciuszki - wszystkie używane
1. Czerwony long sleeve szerokie rękawy, dostalam go jakis czas temu od kuzynki malo używany ja go wcale nie nosiłam jest to raczej rozmiar XS ale mysle ze na kogos szczuplego kto nosi S powinien być rownierz dobry 2. long sleeve Big Star wąskie rękawy jest to rozmiar S ewentualnie M równierz mało używany (na metce z niewiadomych powodow pisze XL ![]() 3. Bezrękawnik z Big Stara równierz stan Dobry rozmiar L 4. Bezrękawnik z Kapturem rozmiar S lekko zmechacony ale mozna sie tego pozbyc golarka do ubrań stan okreslilabym na troszke mniej niz dobry taka 4 z minusem ![]() 5. Polo Big Star , materiał dziwny w dotyku stan określiłabym na średni rozmiar S (na metcce rozmiar M) 6. Czerwony T-Shirt kupiony na targu ![]() ![]() -------- jeżeli ktoś chce moge dac zdjecia ubrań na mnie ![]() interesowalaby mnie wymiana gł za tuniki i bolerka ale moze mi cos wpasc innego w oko wiec piszcie
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fajne Ciuszki gł rozmiar S
i jeszcze takie 2
7. t-shirt rozmiar S firma C&A - CLOCKHOUSE stan bardzo dobry malo noszona 8. long sleeve jakiejs dziwnej firmy - Crazy World buzka ogulnie fajna z szerokimi rekawami tylko jest to bardzo dziwny matrial lapie wszyskie wlosy nitki itp ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tak dzis jeszcze porobie fotki
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jednak dzis nic nie dodam baterie w aparacie mi siadly
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.