![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam kosmetyków-oddam Revlon,Femi,Deborah,GHD,L .Biagotti,Houbigant,Hipp, Lumene
nieaktualne
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2007-02-03 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam kosmetyków-oddam Revlon,Femi,Deborah,GHD,L .Biagotti,Houbigant,Hipp, Lum
moze cos u mnei znajdziesz??
interesuje mnie u ciebie -Hipp-oliwka dla niemowląt-nowa -Sally Hansen-Nail Prisms-kolor 06 Ruby-Sapphir-opalizujący.Zużycie max.20%,obdrapana nakrętka
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-01-25 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam kosmetyków-oddam Revlon,Femi,Deborah,GHD,L .Biagotti,Houbigant,Hipp, Lum
W jakim odcieniu szukasz Translucide? Mam 30 Golden Beige, opakowanie 9g, zużycie jakieś 5% (mam go z wymiany ale nie używam - jest dla mnie za ciemny). Byłabym zainteresowana sypkim pudrem Revlonu (może być odsypka).
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Czy to jest puder w kompakcie?Musiałabym poszperac za kolorem-chyba że możesz mi wrzucic zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety nic-wczesniej interesował mnie tusz-jednak juz zdobyłam-a nie chciałabym chomikować tuszy bo to do niczego dobrego nie prowadzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Uff, to jedyne zdjęcie tego odcienia, jaki udało mi się znaleźć. Tyle, że puder, który mam na wymianę ma "wnętrze" kwadratowe, nie okrągłe. Doczytałam się, że jest on wyprodukowany w Hiszpanii - być może stąd ta różnica...?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2007-01-25 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmmm..u ciebie interesuje mnie tylko kilka próbek-troszeczke za mało-czy masz moze cos z mojej listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad jeszcze jednym pudrem Revlona,ale tym nowym,na zapas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tradycyjnie mam wiele typów u Ciebie ![]() - ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() Z checią bym przygarnęła wszystko ![]() ![]() Co do pudru-to jak mi napisałas ze rozswietla to ja dopiero doszłam jaki fajny puder pod nosem miałam-połączyłam go z translucide i jestem happy bo mam swój ideał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Możesz podać mi pełną nazwę tego sztyftu Gatineau
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gatineau Serenite *******ing Soothing Stick po angielsku Wpisz w google i ci sie wyswietlą informacje o produkcie. Poczytaj i daj mi znac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogłabym oddac Tobie ten puder Revlon w którym brakuje kilka gram,napisałam 7 ale mysle że ok 5.To nie wiele patrzac że puder ma 30 gramow,gdzie większosc ma po 15-20 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No tak widziałam tyle ze miałam kiedys retroactive i to co zrobił mi ze skóra pod oczami w 2 tyg.to jeszcze do dzis lecze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Mam na zbyciu 5 kolorkow APC i 9 kolorkow sypkich Rhea. Zaznaczam ze nie mam swojego watku na targowisku. Ubytki cieni minimalne, sprawdzany byl tylko kolorek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wszystkie których nie mam-a mam 1 rhea-mocno opalizujaca sliwka,z apc-nr21-opalizujacy beż,8-opalizujacy turkus,12-opalizujacy oliwkowy i braz opalizujacy na czerwono i zielono.Jeden puder juz na 99% wymieniony.Mogłabys zrobic zdjecie cieni???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderatoreska
|
Oto zdjecia jakie mam w tej chwili na kompie. Cienie APC i Rhea
![]() Jezeli bedzie trzeba to jutro zrobie nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Proponuję puder Revlon nowy za podkład LRP Unifiance.Co do reszty,nie wiem,ile jest wart ten sztyft,bo te ceny w necie są strasznie różne,od 20 euro do 45 lub 38$ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam sie na twoja propozycje unifiance za revlona.Co proponujesz za reszte?tak jak pisałam podobaja mi sie malutkie burzujka cienie,róz rose d'or,smashbox,róz l'oreala no i jeszcze gosha czarnego wypatrzyłam. Co możesz oddać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Inecto-nabłyszczacz do włosów w postaci czystego olejka kokosowego.Ze 100 ml-pozostało ok.60%.Strasznie wydajny. -Deborah-Puder brązujący,dwukolorowy-zużycie ok.30-40% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie bomba.Wiesz mam cere mieszaną w kierunku tłustej i jakikolwiek krem czy cudo nawilżające powoduje u mnie wysyp.Moge używac tylko specyfików przewitrądzikowych.A że na sztyfcie napisane-że dla szczegolnie wrażliwej cery to pomyslałam że może nie bedzie tak żle-do tego firma górnopółkowa na półce kosmetyków profesjonalnych z salonow kosmetycznych.I powiem Ci Anetko że jestem naprawde zadowolona
![]() ![]() Aplikuję sobie na noc ten sztyft pod oczy-na dzień bioderme i po 2 miesiącach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aha
![]() -jeden z róży -cienie Smashbox -cienie Bourjois -Sypki cień Gosh Czy jak ![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy może byc zamiast niego ten drugi róz loreala? Jesli pasuje ci wymiana unifiance,2 róze(koniecznie rose d'or ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam wypisać ale miałam ją na myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
lipiec na maksa!!! :)
|
wpadlam tylko powiedziec, ze tak mnie zachecilas swoim morganem love de toi, ze kupilam swój
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.