|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny- Troche Kultury- Odpisujecie Na Posty!!!
No już nie mogłam tego znieść :/ Niektóre wizażanki po prostu nie odpisują na posty w ich watkach, mimo, ze logują się na wizażu i post na pewno widziały.
Nikt Was nie zmusza do wymiany- ale kultura nakazuje odpowiedzieć TAK/NIE/ ODPOWIEM CI PÓŹNIEJ, BO TERAZ NIE MOGE Cokolwiek. Bo szkoda czasu wizażanek zagladajacych po kilka razy do watku, czy im sie z łaski odpowiedziało. Moze nie jest to post miły w tonie, ale niektóre z Was naprawdę przesadzaja i mam tego dosyć. Osoby, którym brak kultury i wychowania nie powinny sie zabierac za wymiany, i szkoda, ze nie ma za to odgórnych upomnień. Z pozdrowieniami dla kulturalnej częsci załogi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Dziewczyny- Troche Kultury- Odpisujecie Na Posty!!!
Brawo opolanko!
![]() Dodam tylko jeszcze, że jak już ktoś odpisuje, to niech nie robi tego w swoim wątku, bo tak jest ciężko znaleźć odpowiedź i bardzo łatwo się pogubić, odpowiadajmy w wątku osoby, która zadała nam pytanie, czy tak nie będzie prościej? Dziewczyny uprośćmy sobie życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Popieram powyższe wypowiedzi!
![]() Odpowiedź nawet krótka jest lepsza niż żadna! Ja najczęściej odpowiadam w wątku u osoby pytającej, albo piszę tą samą odpowiedź u siebie i u niej lub informuję, że np. odpowiedziałam u siebie w wątku! POZDRAWIAM!!! ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
masz rację.
poza czymś takim wkurza mnie też takie katowanie oj znajdź coś znajdź.. czasem przeglądam wątem 10 razy i mi bokiem wychodzi... a tu codziennie widze posta a może jednak coś znajdziesz? pozatym wish listy nie są pisane ot tak sobie, więc nie rozumiem proponowania wizażance, która nie chce kosmetyków, kolejnych malowideł ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No właśnie popieram xD jest jedna taka wizażanka na forum której jak się napisze 2 razy to nie pomaga za 3 razem takim rozmiarem to wtedy odpowie.
To jest wkurzające i to bardzo. Bo np. zamieniłam się z wizazanką na jakąs bluzke i jest na mnie za mała i patrze w jej wątku czy komuś się podobala i wtedy pisze do niej naPW!! no i tak ta osoba X mi nie odpisała.. Beszczelnosc! ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() jest pare wizażanke ktore na wątku mają napis ODPOWIADAM TYLKO U SIEBIE W WĄTKU hmm . . ale jesli ktos pyta się : znajdziesz coś u mnie ? to normalne że wchodzimy na ten wątek , szukamy i co ? wychodzimy ? ![]() przeciez mozna odpisać skoro jesteśmy tam .. ja osobiscie odpisuje u siebie i u innych bo wiem jakie to jest trudne szukac posrod tylu wątkow czy ktoś ci u siebie odpowiedział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Popieram. Ja odpisuje, chyba że musze sie zastanowić co do wymiany, wtedy odpisuje z lekkim opóźnieniem. Natomiast moje posty są często ignorowane i po kilka razy musze sie przypominać
![]()
![]() |
#10 |
perfumove love
|
... albo lenistwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
co do pierwszej sprawy się zgadzam, bo też tak miałam że jedna wizażanka pierwsza weszła na mój wątek i tam napisała czy cos znajdę i wchodze na jej watek, odpisuję a ona nie odpowiada mimo że po godzinie podbija wątek pisząc - hop!
![]() A co do drugiej sprawy to nie koniecznie się zgodzę. Kiedy zaczełam sie udzielać na targowisku ciuszkowym (bo to tu częściej się zdażają tego typu wpisy co wyżej) to odpisywałam w zalezności od tego kto i gdzie zadał pytanie. Dla mnie to jest logiczne. Jeżeli ktoś pisze u mnie w wątku to ja odpisuję u siebie. Jeżeli to ja zaczęłam pisać u kogoś to tam też oczekuję odpowiedzi. Kiedy ktoś zaczął odpisywać według tej reguły o ktrej piszecie to ja się gubiłam! Bo oczekiwałam odpowiedzi w wątku u danej osoby gdzie sama zaczęłam a ona tym czasem odpisała u mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
brawo! Opolanko
![]() szlag mnie trafia że cho cho, jak widze że komuś nie chce się napisać chociażby najprostszego "nie" . Juz pal licho gdzie ... Swego czasu jak mi ciśnienie skakało upominałam, raz grzeczniej a raz nie, ale nie mam już sił - kultury w 5 minut sie nie nauczysz :/ (chociaż były i wyjątki - parę osób sie nauczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
heh troche samokrytyki znam tu osoby które bardzo sie oburzaja a same mi nie odpisały ehhhh dziewczynki moje drogie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nitk nie lubi jak mu sie nie odpisuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam jeszcze taki apel:
Błagam! Dziewczyny przykładajcie się kiedy piszecie swoje adresy do wymiany, uwzględniajcie wszelkie "ę", "ź", "ą" itd. !! Ja na przykład czasem dostaję niezła zagadkę do odszyfrowania: czy tam ma być "a" czy "ą" itp. To samo w nazwiskach... Jak na forum, pisząc o spódniczkach i innych takich nie potrzeba zwracać na to uwagi, bez problemu można odszyfrować wypowiedź, to przy adresach NIE MA takiej możliwości... No to na tyle ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
popieram. jestem nowa na wymiankach to sama szukam. ale nie jestem w stanie oglądać codziennie 15-30 wątków czy ktoś mi łaskawie nie odpisał. dlatego zawsze proszę odpowiedz u mnie żebym nie szukała, bo subskrybowanie własnego wątku jest prostsze (bo na 100% pamiętam nazwę). Ale zawsze odwdzięczam się tym samym - nawet nieproszona odpowiadam u kogoś, bo wiem, że tak jest łatwiej. a dla mnie co za problem kliknąć w szybką odpowiedź po przejrzeniu ciuszków...
ale jeśli ktoś nie odpisuje na pierwszy post, nie odpisuje na jego ponowienie to naprawdę mam go dość. a tyle czasu zajmuje napisanie NIC? to daję sobie spokój i szukam dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze odpisuję w wątku kogoś, kto jest zainteresowany wymianą, kopiuję tę wypowiedź i wklejam też u siebie.
Ułatwia to wymianę i mi i innym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.