![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Niewielki wątek :) Nivea, Loreal, Apc, Sephora etc.
Witam
![]() Piszcie proszę co Was konkretnie interesuje. Preferuję wysyłkę listem poleconym priorytetowym, przy większej wymianie paczką priorytetową. nieaktualne w tym kolorze Kosmetyki do wymiany: - APC, cień sypki nr 30 ładny brąz opalizujący - Sephora, cień mat 05 użyty jedynie 3 razy - Avon, Strong Results - odżywka wzmacniająca paznokcie (do stosowania jako kuracja 7-dniowa), użyta 2 razy na obydwie łapki, z kartonikiem i ulotką - Lirene Design Your Style - kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym SPF 15; dla cery normalnej, mieszanej i tłustej; kupiony 2 tygodnie temu, użyty 4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu - Avon, spray odświeżający Mandarynka i Aloes, praktycznie nowy, zaledwie kilka razy psiknięty - L'oreal Hot Liss - ułatwia i intensyfikuje prostowanie włosów, daje długotrwałe wykończenie fryzury, jedwabisty połysk i chroni przed wysoką temperaturą pozostało do ok. 2/3 wysokości buteleczki, data waznosci: 14.03.2009 - L'oreal, Elseve Nutri Blask - krem rozświetlający do włosów, ponad 1/2, kod z opakowania PD262 - NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY, nieużywany - Avon, Foot Works, zmiękczający krem do stóp, ok. 1/2 wysokości opakowania - L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy), wazny do 13.09.2010 - Nivea, My Silhouette!, żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę ok. 1/3 wysokości opakowania - Nivea for men, fresh active 24h, dezodorant w sztyfcie NOWY nie odbezpieczany! - Nivea for men, Nawilżający balsam po goleniu, limitowana edycja z pompką, Nowy nie używany, w kartoniku - mam w zapasie dla TŻ ale na razie używa innych, stąd też mogę ewentualnie odstąpić ![]() W zamian chętnie przyjmę: masła do ciała Ziaja, balsamy brązujące loreal odżywkę do rzęs kremy do cery mieszanej próbki filtrów dobry klej do sztucznych rzęs oraz bardzo chętnie wypróbuję zachwalaną na wizażu kolorówkę essence ![]() jeżeli chodzi o ubrania - również jestem zainteresowana ale mogę być wybredna poza tym rozpatrzę każdą propozycję ![]() pozdrawiam i zapraszam Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2008-11-08 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niewielki wątek :) Nivea, Loreal, Apc, Sephora etc.
Cytat:
Proszę, odpowiedz u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy), wazny do 13.09.2010
L'oreal Hot Liss - ułatwia i intensyfikuje prostowanie włosów, daje długotrwałe wykończenie fryzury, jedwabisty połysk i chroni przed wysoką temperaturą pozostało do ok. 2/3 wysokości buteleczki, data waznosci: 14.03.2009 oraz brazowy pigment i rozowy cien sephora ![]() cos u mnie w zamian za te produkty ?? Edytowane przez DwukropekGwiazdka Czas edycji: 2008-11-05 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
- NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY, nieużywany
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...12#post1826212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() -Nivea for men, fresh active 24h, dezodorant w sztyfcie NOWY nie odbezpieczany! - Nivea for men, Nawilżający balsam po goleniu, limitowana edycja z pompką, Nowy NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam ,
czy znajdziesz cos za balsam Nivea po goleniu ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Avon, Strong Results - odżywka wzmacniająca paznokcie (do stosowania jako kuracja 7-dniowa), użyta 2 razy na obydwie łapki, z kartonikiem i ulotką - Lirene Design Your Style - kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym SPF 15; dla cery normalnej, mieszanej i tłustej; kupiony 2 tygodnie temu, użyty 4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu - Avon, spray odświeżający Mandarynka i Aloes, praktycznie nowy, zaledwie kilka razy psiknięty - NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY, nieużywany - Avon, Foot Works, zmiękczający krem do stóp, ok. 1/2 wysokości opakowania - L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy), wazny do 13.09.2010 - Nivea, My Silhouette!, żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę ok. 1/3 wysokości opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Rozeznanie
|
przykro mi, ale niestety nic nie znalazłam
Cytat:
dwa błyszczyki do ust by H&M obydwa błyszczyki do połowy zużyte w kolorze ciepłej czerwieni i jasnego różu które to konkretnie błyszczyki? te w tubkach czy te z aplikatorem? czy mogę zobaczyć ich zdjęcia? co byś chciała za nie z w/w rzeczy?? Cytat:
19. NORMADERM VICHY - 10,5 ml - rozumiem, że chodzi o krem z tej serii, czy to próbka? 32. VICHY CAPITAL SOLEIL CREME ECRAN 45 SPF/15 UVA - 2 ml 52. Podwójne cienie L’oreal Wear Infinite, nr 302 Soft Fern. Matowy beż/krem + zieleń z drobinkami. Brak aplikatora. Kilka razy maźnięte - czy na opakowaniu jest data waznosci badz tez kod? Cytat:
nr 305 (iskrzący róz). LEG AVENUE -sexowna, oryginalna koszulka z głebokim dekoldem. 100% NYLON. Produkt wykonany jest z wysokiej jakości materiału, który charakteryzuje się dużą elastycznością i rozciągliwością. Rozmiar S/M. Nowa, tylko przymierzona. Za coś o wartości 80 zł. - nie wiem, czy interesuje cię jej wymiana w tym wypadku, ale jezeli tak, to chętnie zobaczylabym tzw real foto ![]() Witaj, znalazłam dwie rzeczy, ale widzę że masz niestety 3 negatywne komentarze ![]() Witaj, u Ciebie moją uwagę zwróciła woda termalna, moze dobralabys cos do niej? * Avene - Eau Thermale 150 ml - nowa zafoliowana Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
- APC, cień sypki nr 30 ładny brąz opalizujący
- Sephora, cień mat 05 użyty jedynie 3 razy - Lirene Design Your Style - kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym SPF 15; dla cery normalnej, mieszanej i tłustej; kupiony 2 tygodnie temu, użyty 4 razy, ubytek widoczny na zdjęciu coś u mnie ? mam kilka rzeczy z twojej listy ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Może coś i mnie za hot liss?
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
dziękuję, że rozumiesz moją niepewność, również pozdrawiam
![]() szkoda, że nie napisałaś, co Cię u mnie interesuje, ale u Ciebie spodobały mi się -nowe nauszniki clockhouse oraz ewentualnie -rękawiczki beżowe eleganckie z jakiego są materiału i jaki to rozmiar? Cytat:
22. Essence - podkład mineralny, zostało ok 1/2 opakowania ale jest on niezwykle wydajny, ja sobie odsypałam łyżeczkę a resztę oddaje na wymianę bo w życiu tego nie zużyję. Odcień 02 soft sand. 16. Joy Terri - Wszystko o makijażu; świetna książka z duża ilością zdjęc i informacji - czy mogłabyś zrobić zdjęcia kilku stron (dla ogólnego sprawdzenia, jak wygląda ksiązka w środku)? szkoda ze nie masz juz blyszczyka h&m ![]() pozdrawiam ![]() u Ciebie podoba mi się: 14. Superliner L'oreal, czarny, z wymiany, rzez poprzednią Wizażankę używany 2 tyg, ja użyłam go raz (nie umiem malować kresek ) P.S. gdybyś była w stanie coś dobrać, byłabym chętna również na bazę z sephory ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2008-11-05 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
No niestety błyszczyk już poleciał. Chociaz mam jeszcze jedne poza wątkiem. Kolor jasny pudrowy róż, transparentny. jest go mniej chyba ok 0,5-1 cm niz różowego ale musiałabym sprawdzić bo nie ma mnie w domu. Jeżeli esteś nim zainteresowana to napisz
Mogę spokojnie oddać te trzy rzecczy Jak widzisz wymiankę ? edit: dopiero zobaczyłam prośbę o zdjęcia. Zrobie oczywiście ale dopiero wieczorem bo teraz nie ma mnie w domu ![]()
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2008-11-06 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
zajrzyj do mnie, odpowiedziałam na Twojego posta
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
to moze apc + lirene za te rzeczy? odpowiadalaby Tobie taka wymiana? pozdrawiam za chwilkę odpiszę u Ciebie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hm...musiałabym się zastanowic, nie wiem czy będzie mi się opłacało.
Proszę, zarezerwuj mi te rzeczy do wieczora, a ja wieczorem ci odpowiem ok ?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
niestety cieni l'oreal już nie mam a krem normaderm jest w saszetkach po 1,5 ml
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy), wazny do 13.09.2010 - Nivea for men, Nawilżający balsam po goleniu, limitowana edycja z pompką, Nowy nie używany, w kartoniku - mam w zapasie dla TŻ ale na razie używa innych, stąd też mogę ewentualnie odstąpić
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
zdjecia zalączone.
rozumiem, ale nadal rozwarz te propozycje. cos u mnie za pigment orazz cien sephora ![]() pozdrawiaam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, mogę ci oddać te rzeczy, ale dorzuciłabyś jakąś próbeczkę ??
Jeżeli ci pasuje to zapraszam na pw w załącznikach kilka zdjęć
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... Ale Hot Liss kosztuje ok 20 zl, a to nie jest całość, więc nie bardzo mi się opłaca oddać za super liner... A czy ten Twój żel to ten, tyle że w innym opakowaniu ?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wrazliwej.html
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY, nieużywany - Avon, Foot Works, zmiękczający krem do stóp, ok. 1/2 wysokości opakowania - L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy), wazny do 13.09.2010 - Nivea, My Silhouette!, żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę ok. 1/3 wysokości opakowania - APC, cień sypki nr 30 ładny brąz opalizujący - Sephora, cień mat 05 użyty jedynie 3 razy mogę oddać też ciuszki i dodatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
znajdziesz co u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||||
Rozeznanie
|
niestety niczego nie wypatrzyłam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za demaq expert? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żel wygląda bardzo podobnie, zapewne to jego nowsza, "udoskonalona wersja", zdjecie w KWC jest jak widac jeszcze w starej szacie graficznej nivei, porownalam ich sklady - nie pokrywają się w 100 proc. link do strony producenta http://www.nivea.pl/products/show/242 pozdrawiam Cytat:
Cytat:
Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2008-11-07 o 19:06 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.