![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*#*# Nowy ZAKTUALIZOWANY i uporządkowany wątek ubraniowy Nefre :D
NIEAKTUALNE!
Zakłądam nowy wątek, więc nie wtryniać się ani nic z tych rzeczy dopóki nie napiszę, że zaprzaszam:P Najbardziej interesują mnie: Spodnie biodrówki Bluzy Sweterki wełniane Torby i to co wpadnie mi w oczko ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2007-02-04 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *#*# Nowy ZAKTUALIZOWANY i uporządkowany wątek ubraniowy Nefre :D
Bluzki
1. Jamaica - rozmiar S, czerwono zółta 2. Zig Zak - rozmiar S, bawelna 3. Adidas - czerwona, rozmiar S, posiada malutką dziurkę na przodzie w okolicy klatki piersiowej ![]() 4. Różowy "Only for 18" ![]() 5. Czerwona - opadająca na romiona, rozmiar S, napis: Kiss Me Quick! ![]() 6. Biała - z falbankami u spodu i an koncu rekawa - 100% poliester, dekold w maly serek ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy bluzek
7. Peace - rozmiar S, troszkę rozciągnięta u spodu 8. Bluzeczka AMISU - rozmiar S, ma pęknięte jedno ramiączka w sensie, ze przy regulacji ![]() 9. Girl up - rozmiar S/M zakupiona w Patrolu. Świetna! 10. Różowa Teens - zakupiona w Mrówce, rozmiar S, wiązana na szyi 11. Elegancka kolorowa - rozmiar S, rękawki 3/4 12. Elegancka w kolorowe , malutkie paski - jest świetna, rozmiar S ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
i dalej bluzki
![]() 13. Elegancka wrzosowa/różowa - rozmiar S, zapinana jak staniczek ![]() ![]() Bluzy, golfy 1. Bluza biała - rozmiar S/M, kupina w REPRTERZE jednak metka jest inna :| Jak się pozniej kazało była także w innych sklepach. Kieszenie z przodu 2. Bluza EspaN(i)a ![]() ![]() 3. Sweterek biało/kremowy :P - super sweterek z wełny, rozmiar S/M 4. Golf - iście górski, rozmiar S. 5. Bolerko czarne - jest świetne, super, extra ![]() ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sukienka, kurtka, buciki, spodenki
1. Piekna sukieneczka - żorżeta (nie wiem jak sie pisze;P), wymiary an zyczenie. Pomarańczowa. 2. Spodenki białe - są sietne, tylko za coś co mi się naprawdę spodoba. 3. Kurtka zimowo/jesienna - rozmiar S, krótka (pupy nie zakryje), zamki na rękawie, w środku polarek. 4. Czarne szpilki - jak na zdjęciu, orzmiar 36. Obcas ok.9 cm ![]() 5.
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE
1. Spodnie - jeans, 26/27. 2. Zielone spodnie - rozmiar S, podobne do zamszu. Raczej kolor to zgniła zieleń. 3. Sliczne spodnie jeansy. Niestety za małe ![]() ![]() 4. SLiczne bojówki ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dodatki, bielizna
1.Sliczne błekitne majtusie - niby rozmiar XL, ale ja bym dała spokojnie M :| Nie wiem co z ta numeracją... Nowe ![]() 2. Staniczek KEY - 70 AA, 2 razy założony ![]() 3. Staniczek KEY - 70 AA, nowy, Załozylam raz, żeby przymierzyć i się skonczylo noszenie ![]() 4. Koronkowe majtusie - wszędzie koronka, rozmiar M. Sliczne! 5. Śliczny szal... ![]() 6. Kaszkiet kremowy, 3 kapelusiki - jak na zdjęciu.
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE
1. Spodnica jeansowa - 36, do kolan. 2. Elegancka, czarna spódnica, do kostek. 34. 3. Jenasowa mini ![]()
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2006-12-08 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DODATKI
Biżuteria. Łancuszek jest srebrny, wisiorek też. Kolczyki wkrętki także srebrne ![]() Podkłady do twarzy: Podkład do twarzy JOKO - golden beige. Zuzyty hm.. w 25%. Podkład do twarzy JOKO - natural beige. Zostalo go ok. 90%. Nalozylam na siebie 2 razy a ja nakładam tak sladowe ilości podkładów, że czasem się zastanawiałam po co ja w ogole je uzywam
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za bolerko?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka nie ma haftów, za to ma jaśniejsze przetarcia
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się kilka rzeczy z Twojego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1165583916 czy to są biodrówki? mogę prosić dokładne wymiary? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1165584829 interesowałby mnie komplet, ze wzpomnianymi spodenkami ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1165582485 Znalazłabyś coś u mnie za te ciuszki? Czekam na odp w mim wątku ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
mogę prosić o wyraźniejsze foto
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1165583034 i proszę o podanie składu ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie pomarańczowa sukienka i czerwony komplet do spania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
36 cm w biodrach?? Ojej to maleńkie..
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jaki rozmiar bolerka ??
![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
aha to fajnie
![]() a pisze że jest czarne a wygląda jak brązoowe ![]() laskaa ! . . znajdziesz cos u mnie za nie ?? ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nefre a masz coś poza wątkiem mycha ??
![]() bo tak szukam co mogłabym wziąść w zamian za tą bluze co Ci się podobała ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
BLuzka to rozmiar uniwersalny, ma szerokosc bez rozciągania 27 cm a rozciaga się do ponad 50 cm
dlugosc:42 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1165583916
te spodenki mi sie podobaja..moge prosic o wymiarki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.