![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Titina - Kosmetyki Itp....
Jak narazie:
NATURAL CREAM, Editt cosmetics, krem rumiankowy z witaminą A, E, F i B5 nawilżający dla cery suchej i normalnej, dodatek z apteki, oryginalna pojemność 30ml, użyty 2 razy, zużycie minimalne FABERLIC, żel liftingująco-ujędrniajacy do biustu z serii Kosmetyki tlenowe, pojemność oryginalna 75ml, zostało 70 % Błyszczyk Lovely miedziany rudy z drobnikami - 70 % Avon color trend - cień w sztyfcie - jasny fiolet - połowa Avon - maseczka z białą herbatą typu peel off link do kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5756 L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% AVON ARABIAN GLOW - bronze horizon - kolor deep bronze - żel rozświatlająco brązujący do twarzy Kosmetyczka La ROCHE POSAY Naturalny olejek do aromaterapi - SOSNA - na przemęczenie, przeziębienia, grypę - 12 ml - połowa cień do powiek paloma - turkusowy - raz mazniety cien do powiek chyba JOKO - kolor ciemny szaro-grafitowy (ciemniejszy niz na zdjeciu) LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47, użyta 2 razy, 27 sztuk wkładek higienicznych do stringów - bez kartonika - nie pamiętam firmy
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-03-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Titina - Kosmetyki Itp....
Tonik do twarzy REINIGINGS moglabyś dokladniej powiedziec co to za tonik ? oprocz tego inetersuje mnie :
Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady - raz wybpróbowany Błyszczyk Lovely miedziany rudy z drobnikami - 70 % Avon odświeżająca mgiełka do twarzy i może błonnik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hmm no nie wiem w takim razie chyba narazie się wstrzymam. gdyby olejek pichtowy był wolny moze wtedy. no zastanowie sie ejhszcze bo za same bylyszczyki to sie chyba nie oplaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a jaka jets pierwotna zawartosc podkładu loreala? masz fokte? bo nim bym byla zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie? Podoba mi się ysatis. Mam też 2 paski w hinduskim stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
czyli interesowalaby cie wymiana Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień
-balsam zwalczający celulit firmy tanita ze 150 ml została niecała połowa - szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml za Podkład Loreal TRUE MATCH ? a moze ejszcze blyszczyk Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
to jak bedzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Hej moze cos u mnei znajdziesz?
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
a inetresują Cie wszytskie 4 dosodoranty? cyz które?
![]() mnie interesuje : podkład loreal 2 błyszczyki z avonu i ta mgiełka w zaleznosci co ty chcesz ode mnie to albo to wszytsko mnei interesuje albo podklad i blyszczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a nie interesowała by Cie wymianka 2 błyszczyli avon i podkład z loreal
za Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml 4 dosodoranty i pędzelek ? jeśli nie to wrocimy do tamtej wersji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no okej czyli interesuje Cie wymiana :
Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień szampon błotny z glinka w saszetce 4 dozodoranty pędzelek krem na cellulitis za podkład Błyszczyk Avon color Trend ciemny fiolet o smaku białej czekolady - caly Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady i mgiełke do twarzy ? jeśli tak to czekam na adresik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Odp.u siebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej to poczekam aż sie wyjaśni sytuacja błonnika
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś za zestaw La Rive.O ile pamietam to podobała ci się u mnie bluzeczka czarna.Ten wątek w którym była jest już nieaktualny ,ale jeśli byś chciała mogę ci wrzucić zdjecie.
Bardzo prosze o odpowiedz u mnie w wątku.
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hmm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez titina ![]() Znajdziesz cos za: -Podwójna gruba kredka do oczu brąz+złoto New Style, miękka -Błyszczyk do ust Natural Collection, seria Juicy Lips, smak: Walnut Whip (smak i kolor czekoladowy a nie orzechowy ), nowy Chętnie się wymienię za: -Błyszczyk Golden Rose kolor różowo-fioletowy z drobinkami błyszczącymi - polowa -błonnik albo -Avon color trend - cień w sztyfcie - jasny fiolet - połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
jesli Cię to satysfakcjonuje to bardzo chętnie balsam Dove
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1170248045
jedynie tym cieniem jestem zainteresowana ty znalazlas u mnie bluzke i adidasy ale niestety cien to za malo jak za te rzeczy ![]() prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
aaa i jeszcze balsam
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dokładam:
BOURJOIS - EN TOUTE LEGERETE - podkład kolor 24 -jasny beż .Zużycie 10% - kolor bardzo jasny porcelanowy - podkład typu "druga skóra" - nie jest mocno kryjący - raczej na wiosne lato lub dla cery bez problemów. L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50%
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
interesowałby mnie L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% tylko załącz zdjęcie bo nie wiem jak on wygląda???
U mnie chętnie zmaienię się za cos z Cover Girl - wybierz sama co byś chciała ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wkładki i
AVON ARABIAN GLOW - bronze horizon - kolor deep bronze - żel rozświatlająco brązujący do twarzy
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-02-13 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
No własnie chyba za ciemny będzie ten szyft
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.