|  2007-01-17, 00:22 | #1 | 
| Zakorzenienie | Titina - Kosmetyki Itp....

Jak narazie: NATURAL CREAM, Editt cosmetics, krem rumiankowy z witaminą A, E, F i B5 nawilżający dla cery suchej i normalnej, dodatek z apteki, oryginalna pojemność 30ml, użyty 2 razy, zużycie minimalne FABERLIC, żel liftingująco-ujędrniajacy do biustu z serii Kosmetyki tlenowe, pojemność oryginalna 75ml, zostało 70 % Błyszczyk Lovely miedziany rudy z drobnikami - 70 % Avon color trend - cień w sztyfcie - jasny fiolet - połowa Avon - maseczka z białą herbatą typu peel off link do kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5756 L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% AVON ARABIAN GLOW - bronze horizon - kolor deep bronze - żel rozświatlająco brązujący do twarzy Kosmetyczka La ROCHE POSAY Naturalny olejek do aromaterapi - SOSNA - na przemęczenie, przeziębienia, grypę - 12 ml - połowa cień do powiek paloma - turkusowy - raz mazniety cien do powiek chyba JOKO - kolor ciemny szaro-grafitowy (ciemniejszy niz na zdjeciu) LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47, użyta 2 razy, 27 sztuk wkładek higienicznych do stringów - bez kartonika - nie pamiętam firmy 
				__________________ I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-03-16 o 12:16 | 
|     |   | 
|  2007-01-20, 21:20 | #6 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Titina - Kosmetyki Itp....

Tonik do twarzy REINIGINGS moglabyś dokladniej powiedziec co to za tonik ? oprocz tego inetersuje mnie : Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady - raz wybpróbowany Błyszczyk Lovely miedziany rudy z drobnikami - 70 % Avon odświeżająca mgiełka do twarzy i może błonnik  chyba troche za duzo  ale mam nadzieje ze jakos sie dogadamy   | 
|     |   | 
|  2007-01-20, 22:30 | #7 | 
| Raczkowanie | 

hmm no nie wiem w takim razie chyba narazie się wstrzymam. gdyby olejek pichtowy był wolny moze wtedy. no zastanowie sie ejhszcze bo za same bylyszczyki to sie chyba nie oplaca.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2007-01-20, 23:31 | #8 | 
| Raczkowanie | 

a jaka jets pierwotna zawartosc podkładu loreala? masz fokte? bo nim bym byla zainteresowana    | 
|     |   | 
|  2007-01-20, 23:41 | #9 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie? Podoba mi się ysatis. Mam też 2 paski w hinduskim stylu   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 08:13 | #10 | 
| Raczkowanie | 

czyli interesowalaby cie wymiana Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień -balsam zwalczający celulit firmy tanita ze 150 ml została niecała połowa - szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml za Podkład Loreal TRUE MATCH ? a moze ejszcze blyszczyk Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady??  jelsi nie to moze dobierz sobie cos jeszcze?   | 
|     |   | 
|  2007-01-23, 22:59 | #12 | 
| Raczkowanie | 

to jak bedzie?  bardzo mi zalezy na tym lorealu i błyszczyku :P | 
|     |   | 
|  2007-01-23, 23:09 | #13 | |
| Zadomowienie | 

Hej moze cos u mnei znajdziesz?  Cytat: 

__________________ http://www.mineralnyswiatkasi.pl | |
|     |   | 
|  2007-01-24, 14:28 | #14 | 
| Raczkowanie | 

a inetresują Cie wszytskie 4 dosodoranty? cyz które?   mnie interesuje : podkład loreal 2 błyszczyki z avonu i ta mgiełka w zaleznosci co ty chcesz ode mnie to albo to wszytsko mnei interesuje albo podklad i blyszczyki   | 
|     |   | 
|  2007-01-24, 14:38 | #15 | 
| Raczkowanie | 

a nie interesowała by Cie wymianka 2 błyszczyli avon i podkład z loreal  za Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml 4 dosodoranty i pędzelek ? jeśli nie to wrocimy do tamtej wersji   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-24, 20:30 | #16 | 
| Raczkowanie | 

no okej czyli interesuje Cie wymiana : Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień szampon błotny z glinka w saszetce 4 dozodoranty pędzelek krem na cellulitis za podkład Błyszczyk Avon color Trend ciemny fiolet o smaku białej czekolady - caly Błyszczyk Avon color Trend różowy o smaku białej czekolady i mgiełke do twarzy ? jeśli tak to czekam na adresik   | 
|     |   | 
|  2007-01-27, 09:28 | #17 | 
| Zadomowienie | 

Odp.u siebie.   | 
|     |   | 
|  2007-01-31, 18:42 | #20 | 
| Zadomowienie | 

hej to poczekam aż sie wyjaśni sytuacja  błonnika   bo chętnie też bym go przygarneła nie wiem jaka jest jego wartość ale ewentualnie jak by był wolny to napisz mi bo jak coś to poszukam czegos poza wątkiem jakbys chciałą coś dobrac  pozdrawiam 
				__________________ http://www.mineralnyswiatkasi.pl | 
|     |   | 
|  2007-02-01, 19:37 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

Znalazłabyś coś za zestaw La Rive.O ile pamietam to podobała ci się u mnie bluzeczka czarna.Ten wątek w którym była jest już nieaktualny ,ale jeśli byś chciała mogę ci wrzucić zdjecie. Bardzo prosze o odpowiedz u mnie w wątku. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-02-01, 19:45 | #22 | 
| Zadomowienie | 

Hmm?    | 
|     |   | 
|  2007-02-03, 19:17 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

Cytat: Napisane przez titina   Znajdziesz cos za: -Podwójna gruba kredka do oczu brąz+złoto New Style, miękka -Błyszczyk do ust Natural Collection, seria Juicy Lips, smak: Walnut Whip (smak i kolor czekoladowy a nie orzechowy ), nowy Chętnie się wymienię za: -Błyszczyk Golden Rose kolor różowo-fioletowy z drobinkami błyszczącymi - polowa -błonnik albo -Avon color trend - cień w sztyfcie - jasny fiolet - połowa | 
|     |   | 
|  2007-02-04, 21:18 | #24 | 
| Rozeznanie | 

jesli Cię to satysfakcjonuje to bardzo chętnie balsam Dove    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-02-07, 22:29 | #25 | 
| Zadomowienie | 

http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1170248045 jedynie tym cieniem jestem zainteresowana ty znalazlas u mnie bluzke i adidasy ale niestety cien to za malo jak za te rzeczy  wiec moze znajdziesz cos za ten cien cos u mnie w watku kosmetycznym ?? prosze odp u mnie  pozdrawiam serdecznie 
				__________________ zapraszam na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=725984 | 
|     |   | 
|  2007-02-07, 22:33 | #26 | 
| Zadomowienie | 

aaa i jeszcze balsam   pozdrawiam   
				__________________ zapraszam na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=725984 | 
|     |   | 
|  2007-02-09, 14:34 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

dokładam: BOURJOIS - EN TOUTE LEGERETE - podkład kolor 24 -jasny beż .Zużycie 10% - kolor bardzo jasny porcelanowy - podkład typu "druga skóra" - nie jest mocno kryjący - raczej na wiosne lato lub dla cery bez problemów. L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% 
				__________________ I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. | 
|     |   | 
|  2007-02-11, 15:05 | #28 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Waterford, Irl 
				Przekupka: 4 pkt  / 100% pozyt. | 

interesowałby mnie L'OREAL - QUICK STICK BLUSH sztyft nabłyszczający , kolor 06. Zużycie 50% tylko załącz zdjęcie bo nie wiem jak on wygląda??? U mnie chętnie zmaienię się za cos z Cover Girl - wybierz sama co byś chciała   
				__________________ don't make a photograph - just take it  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 | 
|     |   | 
|  2007-02-12, 10:29 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

wkładki i  AVON ARABIAN GLOW - bronze horizon - kolor deep bronze - żel rozświatlająco brązujący do twarzy 
				__________________ I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-02-13 o 18:49 | 
|     |   | 
|  2007-02-12, 10:55 | #30 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Waterford, Irl 
				Przekupka: 4 pkt  / 100% pozyt. | 

No własnie chyba za ciemny będzie ten szyft    
				__________________ don't make a photograph - just take it  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.