![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Rozne kosmetyki do wymianki:)) Zapraszam
Witam serdecznie wizazanki
![]() ![]() POzszukuje: _jedwab (farouk) lub inne odzywki do wlsow np.krysztalki inne propozyje rowniez rozwaze ![]() ![]() ![]() 15) Super Odzywka "Hedron" Odleje Balsam przywracający włosom naturalną miękkość po umyciu. Działa antyelektrostatycznie. Przeznaczony dla wszystkich rodzajów włosów, a szczególnie zalecany do włosów zniszczonej "po trwałej" czy po farbowaniu 16) Tester Podkladu Loreal True Matt ..pozostalo oklo10-15ml 19) Moge zrobic probke "Laphl Lauren -Cool" 20)Perlowy Cien do powiek (4 kolory, niebieski jasnoniebieski,ciemno niebieski,szary) 1 raz mazniete w celu sparwdzenia koloru..Kupiony byl w niemczech..jest bardzo trwaly i bardzo ladne kolor ![]() 21) Tusz Oriflame 500% wydluzenia..jest mokry..praktycznie caly..1 raz uzyty ![]() ![]() 26) Acne derm..pozostalo jakies 10ml z 30ml Probki:[/COLOR] *Meseczka do wlosow blond 10ml x3 *Aretina Q przeciwzmarszczkowy krem regenerujacy 4ml *Revitalift krem przeciwzmarszczkowy+ujedr niajacy 1,5ml Wymienione: *La roche posay-effeclar-leci do Slim_777 *Revlon rozswietlajacy- leci do Slim_777 *dermacol-leci do Slim_777 *Zel myjacy do twarzy La roche POsay 15ml-kartonik-leci do Slim_777 *Balsam balea- leci do Scharlet23 *Revlon-leci do scharlet23 *Krem avon rozswietlajacy-leci do scharlet23 *Rimmel podklad-leci do scharlet23 *Odzywka wygladzajaca bielenta-lci do jatoona *Garnier Roll-leci do Jatoona *Wyszczuplajacy zel Talia Fitness-leci do Jatoona *Perfumki Chanel i Naomi Campell-leci do Buziochocho *Vichy zel myjacy 14ml-leci do Buziochocho *Balsam brazujacy -leci do buziochocho *Balsam w sprayu Ives -Lrci do Nastii *Kulki brazujace -leci do Nastii *Deo w kulce-leci do Nastii *Peeling do stop.-leci do Nastii *Diorskim podklad- leci do cziki *odlewkac linique *effaclar *tusz Joko --leci do cziki Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2007-02-10 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozne kosmetyki do wymianki:)) Zapraszam
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
3) Probka (tubka) 14ml Laroche posay -Effaclar -Nowy 4) Garnier Roll- zostala polowa--efekt rewelacyjny 11) Zel myjacy do twarzy... La roche posay ..15ml(kartonik) 12) Zel do myci twarzy Vichy ...uyzty 2razy ..pozostalo 14ml.. moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za tusz Joko, Meseczka do wlosow blond 10ml x5 - jakiej firmy są te odżywki? i 3 minutowa meseczka Ives Rocher..uzylam 2 razy..wiec jest praktycznie caly - jakie ma ona działanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
weronika....i anitka ....nic u was nie wynalazlam
![]() gothis day..szoda ze p0oddklad Maibylline poszlo..bo bylabym nia zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie???
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hejka Scarlet
![]() u ciebie jestem zainteresowana tymi rzeczami ![]() 3.Podkład MaxFactor hypersmooth 006 golden - zostało około 20% 4.Puder brązujący Astor 03 Tera sun - zostało 80% Avon roletka celebre 9ml - tylko sprawdziłąm zapach Powiedz mi ..raczej opisz jaki ma koor tych 2 podkladow??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.perfumeria24.home.pl/inde...ct&prod_id=363 a astorek to typowy brązujacy -- wklejam zdjęcie
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym mieć co podkład Rimmer - rozświetlający podkład Recover w kolorze classic beige
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj,
7) Dermacol..oddam polowe (numer koloru nie pamietam ![]() 11) Zel myjacy do twarzy... La roche posay ..15ml(kartonik) zobacz czy wygrzebiesz cos u mnie? pozdr.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
HEJKA sLIM_77..NAPISALAM W TWOIM WATKU ZE JESTEM ZAINTERESOWANA PODKLADEM
16. Podkład Clinique Gentle Light 09 cream light - niedostępny juz w Polsce, zostało wiecej niż pół Brak Daty Ale to chyba za malo za podklad?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
gothis Day
![]() ![]() Scharlet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Oki to czekam .Pozdrawiam
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wpadła mi w oko pozycja nr 4,5 i 9
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?usuwam watek i zalezy mi na wydaniu kosmetykow... moze cos wyszperasz... u ciebie interesuje mnie:
Garnier Roll- zostala polowa 3 minutowa meseczka Ives Rocher (JAKA?? BO SĄ RÓŻNE RODZAJE) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej a mzoe cos u mnie?
![]() - Zel myjacy do twarzy... La roche posay ..15ml(kartonik) - Zel do myci twarzy Vichy ...uyzty 2razy ..pozostalo 14ml.. - 3 minutowa meseczka Ives Rocher..uzylam 2 razy..wiec jest praktycznie caly - Tester Podkladu Loreal True Matt ..pozostalo oklo10-15ml Prosze cie odpisz w moim wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Słonce a nie masz czegoś poza watkiem? bluzeczke chce wymienic za cos super bo jest śliczna... moze jakies perfumki albo cos z ciuszkow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a te odlewki to nie w orginalnych opakowaniach pewnie..bo wiesz jak bym sie wymieniła za jakies perfumki to bym chciała jakies wieksza ilosc jednego zapachu a nie kilka probek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
-balsam brazujacy zjaji sopot..myske ze zostala go polowa
-zel pod prysznic Friti..wrsja niemiecka ..zapach jest rewelacyjny..tego zapachu nie umiem opisac ![]() -probka Vichy wyszczuplajacego a mozesz mi powiedzieć ile zostało tego zelu pod prysznic??? ![]() ![]() Jestem dalej zainteresowana jeszcze odlewkami zapachów. U mnie podobała Ci sie bluzeczka i łancuszek z zawieszka? Pamietam ze pisałas jeszcze cos o pudrze pozrswietlajacym z revlonu-mozesz cos wiecej o nim tez napisać??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mysle ze slodki ![]() co naomi..moge oddac..natomiast znalazlam sliczny szklany pojemniczek z pomka do perfum..wiec moge z ktorys z tych odlac "Raphl Lauren" lub "Chanel Mademoiselle" mysle ze bedzie w tym pojemniczku miesci sie 20ml Puder sypki z revlonu...jest rozswietlajacy,ma odrobinki...jest brazujacy,ladnie rozswietla,...jest go tylko jakies 2g .ale tak dokladnie .nie umiem okreslic ile go jest..mam go w malym pojemniczku.. U ciebie jak najbardziej tuniczka i lancuszek z zawieszka ![]() -a powiedz mi jaka jest dlugosc tej tuniki..czy ma ciecie na srodku???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tuniczka jest w stanie dealnym- kupiłam ja na slub siostry i od tamtego czasu lezy w szafie, bo na odzien wole bardziej sportowe ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje balsam ziaji
odlewka chanela (czy ten pojemniczek z pompką ma atomizer? Jak to wygląda bo nie moge sobie wyobrazić? ![]() moge przygarnąc ta naomi i jak mozesz to dorzuć mi ten samoopalacz-akurat sobie wyprobuje bo miałam ostatnio na niego chrapke jak byłam w rossmanie, ale sie nie zdecydowałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.