![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Benefit,MaxFactor,Revlon, Mac,Smashbox i inne marki
Wymienie:
BENEFIT-brow zing,wosk i cien do modelowania brwi dla blondynki,zuzycie nie wiecej niz 5% http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=5333 REVLON-emulsja rozswietlajaca Peach Light,zuzycie okolo 50% MAX FACTOR - 2000 calorie czarny tusz do rzes,uzyty maksymalnie 5 razy,swiezy (te tusze chyba z natury sa geste ![]() BOURJOIS- Pump Up the Volume-czarny tusz do rzes raz uzyty MAC[/B]- Lipglass,blyszczyk w kultowym kolorze c-thru,dajacy efekt cielistych ust,zuzycie okolo 10% -leci do elorelei[/COLOR] [/COLOR] SMASHBOX - Fusion soft Lights in GURU -5 kolorowy roz do policzkow,moze tez byc stosowany jako cienie-NOWY SMASHBOX - blyszczyk w odcieniu Savvy raz uzyty (blyszczyki te nie sa napelniane do konca) SMASHBOX - pomadka w kolorze MAVEN - NOWA plus, CIENIE: 1.PHYSICIANS FORMULA Matt Collection eye Shadow-zuzycie 5-10%,opakowanie z lusterkiem,lekko porysowane na zewnatrz od noszenia w kosmetyczce 2.MAYBELLINE nr60 Irish Mist-zuzycie minimalne 3.ORLANE-braz i zielen,w srebrnej puderniczce z lusterkiem,pochodzi z wymiany,zuzycie niewielkie,brak pacynek 4.INGLOT VERTIGO,nr76,rownierz pochodzi z wymiany,zuzycie okolo 20%,opakowanie lekko porysowane BLYSZCZYKI: 5.NEUTROGENA Moisture Shine Gloss,nr08 Groove,delikatny roz,dajace efekt bladych ust,zuzycie znikome 6.BOURJOIS effet3D,nr6 lub9 (pomarancz)-zuzycie znikome 7.RIMMEL-niestety nie wiem z jakiej linii jest ten blyszczyk,bo napisy zupelnie sie starly.Jest to jasny roz opalizujacy na zloto,slicznie pachnie,zostalo troche mniej niz polowa.Moge go oddac jako gratis,bo mam identyczny kolor z innej firmy. 8.CHAP STICK Cherry-nowy,zafoliowany 9.CORYSE SALOME ULTIMATE-zestaw 7 blyszczykow w kolorach: roz,pomarancz,bez,braz.Cz arne opakowanie z lusterkiem i dwoma pedzelkami ROZNE: 10.RIMMEL Natural Bronzer-matowy puder brazujacy mazniety kilka razy pedzlem dla sprawdzenia koloru 11.ULTA Fuschia Crush-lakier do paznokci,nowy 12.LADY SPEED STICK-antyperspirant nowy,zafoliowany,pochodzi z opakowania zbiorczego,chetnie pozbede sie 2 sztuk 13.DR HAUSCHKA-kapiel parowa do twarzy,10 ml 14.YVES ROCHER Bio Specific Rehydration SOS Masque-maseczka nawilzajaca,zostalo troche mniej niz polowa przejrze wszystkie propozycje,za AVON i ORIFLAME dziekuje,rowniez nie interesuje mnie niskopolkowa kolorowka.Preferuje wieksze wymiany ze wzgledu na koszty wysylki.Na zyczenie dolacze zdjecia.Na wszelkie propozycje bede odpowiadac glownie wieczorem,ze wzgledu na 6 godzinna roznice czasu ZAPRASZAM ![]()
03.29---60 Edytowane przez sunapee Czas edycji: 2006-10-16 o 02:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Benefit,MaxFactor,Revlon, Mac,Smashbox i inne marki
[quote=sunapee;2750640]Wymienie:
BENEFIT-brow zing,wosk i cien do modelowania brwi dla blondynki,zuzycie nie wiecej niz 5% http://www.sephora.com/browse/produc...egor yId=5333 MAX FACTOR - 2000 calorie czarny tusz do rzes,uzyty maksymalnie 5 razy,swiezy (te tusze chyba z natury sa geste ![]() zapraszam- z cieni sypkich mam Gosh- divine jaśniutki róż i bourjous nr 19 lila z poświata niebiesko-srebrną taki księżycowy efekt ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może znajdiesz coś u mnie? Link w podpisie ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Interesuja mnie te rzeczy, tylko prosze o opis kolorow blyszczyka i pomadki. Czy dysponujesz zdjeciami?
MAC- Lipglass,blyszczyk w kultowym kolorze c-thru,dajacy efekt cielistych ust,zuzycie okolo 10% SMASHBOX - Fusion soft Lights in GURU -5 kolorowy roz do policzkow,moze tez byc stosowany jako cienie-NOWY SMASHBOX - blyszczyk w odcieniu Savvy raz uzyty (blyszczyki te nie sa napelniane do konca) SMASHBOX - pomadka w kolorze MAVEN - NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 bardzo by mi zależało, jesli nic nie znajdziesz w watku moe kupić cos na zamianę, co Ci jest potrzebne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Morenka,Skimos,Emi1234 niestety nie znalazlam u Was nic co by mi sie przydalo
![]() Ivvonka-u Ciebie zainteresowala mnie paletka Diora,zdjecia dolacze wieczorem Madlaine-w watku znalazlam tylko olejek Decleor,ale na chwile obecna najbardziej mi zalezy na Lysanel Active,ktory tutaj jest niedostepny,i peelingu Avonu wiec jesli bylabys chetna kupic ktorys z nich na wymiane to z pewnoscia sie dogadamy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MAC- Lipglass,blyszczyk w kultowym kolorze c-thru,dajacy efekt cielistych ust,zuzycie okolo 10%
znajdziesz coś ? ![]() odp u mnie na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej;
zerknij - moze u mnie cos wpadnie Ci w oko za to: SMASHBOX - Fusion soft Lights in GURU -5 kolorowy roz do policzkow,moze tez byc stosowany jako cienie-NOWY SMASHBOX - blyszczyk w odcieniu Savvy raz uzyty (blyszczyki te nie sa napelniane do konca) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mad dodaje zdjecie Smashboxa i Benefitu
Maggie Twoj watek przejze wieczorem,bo teraz musze zmykac do pracy ![]() pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
SMASHBOX - Fusion soft Lights in GURU -5 kolorowy roz do policzkow,moze tez byc stosowany jako cienie-NOWY
znajdziesz cos? co prawda pisalas ze nie interesuje Cie avon, ale pisalas takze w poszukiwanych o dwustopniowym peelingu z avonu- posiadam mikrodermabrazje tez z serii anew, nowa nieuzywana jeszcze w kartoniku, tylko bez folii, moze tym Cie skusze?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
lalicja niestety wolalabym peeling 2 stopniowy niz mikrodermabrazje,zalezy mi na kwasie glikolowym
Maggie-79- u Ciebie widze olejek Decleora i ewentualnie te emulsje Biothermu maskujaca pory,ale o niej to jeszcze musze poczytac.A czy ciebie interesuja tylko te 2 rzeczy czy jeszcze cos bys wybrala??? Madlaine napisz na czym najbardziej Ci zalezy i czy ewentualnie reflektowalabys na Benefit??? Dziewczyny bede odpisywac dopiero poznym wieczorem,bo dzis caly dzien w pracy bede siedziec ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja jestem chętna na :
BOURJOIS- Pump Up the Volume-czarny tusz do rzes raz uzyty MAC- Lipglass,blyszczyk w kultowym kolorze c-thru,dajacy efekt cielistych ust,zuzycie okolo 10% w zamian moge zaoferować cienie APC jakich kolorków szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
benefit jednak nie dla mnie, a najbardziej zalezy mi na tych rzeczach, nawet bardzo ![]() MAC- Lipglass,blyszczyk w kultowym kolorze c-thru,dajacy efekt cielistych ust,zuzycie okolo 10% SMASHBOX - Fusion soft Lights in GURU -5 kolorowy roz do policzkow,moze tez byc stosowany jako cienie-NOWY SMASHBOX - blyszczyk w odcieniu Savvy raz uzyty (blyszczyki te nie sa napelniane do konca) PS. ja tez odpowiem dopiero wieczorem, bo niedługo wyjeżdżam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Sunapee, znalazłabyś coś u mnie za:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na Twoją decyzję w sprawie wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
f@tima interesujace mnie kolory to:11,17,19,22,24 ewentualnie 26,30.Nie wiem czy masz ktores z tych kolorow?
mckabi niestety nic nie znalazlam ![]() Ivvonka blyszczyk smashbox najprawdopodobnie poleci do Madlaine Madlaine przekopalam Twoj watek wzdloz i w szerz.Napisz prosze jak mniej wiecej wyceniasz tego Decleora,bo ja nie znam cez z Polski.Za Lysanel Active proponuje,ktorys z blyszczykow do wyboru.Roz Smashbox tutaj kosztuje 30 dolarow i jest zupelnie nowy,wiec wolalabym wymienic go na cos o zblizonej wartosci.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej, czy wymienilabys blyszczyk MAC za Diacneal Avene, 30 ml, wazny do 07/08, zuzycie ok. 40-50%, 2 tubeczki po 5 ml Lysanel Active oraz zestaw próny do mikrodermabrazji Mary Kay Time Wise (peeling 1 ml + serum 3 g)? Ewentualnie poszperam jeszcze w kosmetyczce. No i pytanie dodatkowe
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie u Ciebie kilka rzeczy: emulsja Revlona, tusz Bourjois i błyszczyk Bourjois oraz błyszczyk Mac.
Znajdziesz cos u mnie? Poza watkiem mam: roz L'oreal, Creme Puff (translucent) i blyszczyk Inglota In Ice (strawberry). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie? odpowiedz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
głównie interesują mnie -benefit,mac,róż kolorowy ,błyszczyk, cienie orlane
masz zdięcia błyszczyka mac i cieni orlane? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomnialas podac mi linka do swojego watku ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
bardzo Cie przepraszam,ale zupelnie mi umknela Twoja propozycja ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.