![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zimowe porządki :)
Dokładka na dobry początek miesiąca!
![]() Kochane Wizażanki, mam do zaoferowania na wymianę ciuszki w różnych rozmiarach, firmowe, w bardzo dobrym stanie, których z różnych wzgledów już nie potrzebuję ![]() ![]() Aktualnie mam do wymiany: Ubrania: * ciemnoróżowa bluzka Atmosphere z dużym dekoldem i szerokimi rękawkami (rozmiar z metki 42, ale moim zdaniem to takie 40) * fioletowe body z długim rękawem (rozmiar M) * brązową 'dzierganą' bluzeczkę/sweterek z rękawkiem 3/4 Reserved (rozmiar L), na dole po lewej stronie kremowo-różowy kwiatek * błękitna bluzeczka z krótkim rękawem Jackopt (rozmiar 4) z dekoltem w łódkę * krótka bluzeczka wiązana na ramionkach z obszyciami biała w błękitne małe groszki H&M (rozmiar 44) * jasnożółta bluzeczka z krótkim rękawem i dekoltem w łódkę H&M (rozmiar L) * kórtka sztruksowa ciemnyfiolet Reserved (rozmiar M) * filotetowe spodnie bojówki z dużymi kieszeniami na łydkach Hause (rozmiar XL) * spodnie jeansy ciemne z jasnymi przetarciami na udach, prosta nogawka, kieszenie na pośladkach zapinane na suwaczki H&M Divided (rozmiar 33) * buty Puma błękitne rozmiar 37 Dodatki: * bardzo duża prostokątna torba sztruksowa kolor ciemny beż/jasny brąz kupiona dawno temu w Mrówce * portfel jasny kremowy z łosiem na wierzchu Nici * breloczki z maskotkami m.in łoś z Nici, zebra Nici, pomarańczowy piesek z Bang on the door * kosmetyczki: czarna w serduszka H&M oraz pluszowa kremowa z łosiem z Nici * pokrowiec na komórkę z żyrafą Nici * pokrowiec na komórkę (większy!) z żabką Nici * duża szara torba-worek z wzorkami H&M Podaję rozmiary z metki. W razie potrzeby mogę zamieścić dokładne wymiary w cm. Na wymianę interesowawały by mnie głównie ubrania w rozmiarze L-XL (zwłaszcza tuniki, dłuższe bluzki, spódnice) oraz ciekawe dodatki (szczególnie torebki, poszukuję również pojemnego portfela, ładnych opasek do włosów, grubych pasków oraz srebrnej biżuterii) ![]() Pozdrawiam serdecznie! UWAGA! Chętnie wymieniłabym brązowe zamszowe botki z Zary na wyższym obcasie (około 6,5 cm). Są prawie nowe. Miałam je na nogach dwa razy. Kupiłam je w grudniu, ale niestety nie mogę się przestawić do chodzenia na obcasie. Są rozmiaru 36. Zapłaciłam za nie ponad 300 zł więc będe dość wybredna przy ich zamianie, ale zainteresowanych proszę o kontakt ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2007-03-11 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowe porządki :)
Oczywiście
![]() Spodnie: 86 cm w pasie (mają troszkę obniżony stan), długość nogawki (od kroku) 80 cm, szerokość nogawki w udzie na wysokości kroku 60 cm Bluzeczka: 90 cm szerokość, długość rękawu 45 cm, długość od ramienia 45 cm, od pachy 32 cm Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2007-01-31 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja byłabym zainteresowana tym
* kórtka sztruksowa ciemnyfiolet Reserved (rozmiar M) prosiłabym o fotke i wymiary jeśli nie spodoba ci sie nic u mnie zawsze moge poszukać poza wątkiem (mam mnóstwo rzeczy których nie zamiescilam z powodu awarii aparatu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia spodni, bluzki oraz kurtki. Przepraszam za opóźnienie i nie najlepszej jakości zdjęcia, ale miałam drobne kłopoty ze sprzętem
![]() Kolor kurtki jest ciemniejszy niż wyszedł na zdjęciu. Zapomniałam dodać wymiary kurtki: Szerokość 100 cm Długość od ramienia 53 cm Długość od pachy 30 cm Długość rękawa 62 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
cześć
![]() podoba mi się : brązową 'dzierganą' bluzeczkę/sweterek z rękawkiem 3/4 Reserved (rozmiar L), na dole po lewej stronie kremowo-różowy kwiatek - czy znajdziesz u mnie coś za to ? ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a mogłabyś zrobić zdjecie tej kurteczki na sobie i napisać mi jaka jest szerokość rękawów na dole i u góry
no i oczywiście co byś za nią chciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szerokość rękawa na górze 36 cm Na dole 24 cm A mogłabyś podać mi rozmiar tej bluzeczki, bo wstępnie na nią zwróciłam u Ciebie uwagę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1169032470 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
a moge zobaczyc zdjeice tej zoltej bluzeczki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Więc byłaby pewnie troszkę za mała
![]() Rzeczy jest więcej niż na zdjęciach, wrzycałam tylko wybiórcze ![]() Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ta bluzeczka o którą pytasz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1169032470
to czarna delikatnie prześwitująca bluzka koszulowa w rozmiarze 42 szerokość 55 cm, długość 62 cm, długość rękawa od zewnętrznej strony 58 cm Jej stan oceniam na dobry (brak 3 guziczków, ale są maleńkie więc zakup całego nowego kompletu kosztowałby może 2 a najwyzej 3 złote) czekam na zdjęcie tej kurteczki na tobie , byłabym też zainteresowana czarną kosmetyczką może znajdziesz u mnie coś jeszcze , jeśli nie poszukam poza wątkiem ale zdjecia moge mieć dopiero po naprawieniu aparatu, a to moze potrwać ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
seti85 zdjęcia postaram się wkleić jeszcze dzisiaj. Zarówno kosmetyczki, jak i kurteczki
![]() A masz może jeszcze jakieś wyraźniejsze zdjęcia tej bluzeczki? Albo gdybyś mogła załączyć zdjęcie jej na Tobie. Jestem ciekawa, na ile jest 'prześwitująca' ![]() Miałaś jeszcze na drugiej stronie w swoim wątku taką sukienkę-ogrodniczkę czarną, czy już ją za coś wymieniłaś..? A jeśli nie, to jaki jest jej rozmiar? Niestety nic więcej nie znalazłam. Interesowałyby mnie w szczególności bluzki tunikowe, lub po prostu jakieś dłuższe. Może masz coś takiego poza wątkiem ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
titina niestety nic nie znalazłam, chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem..
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
jakie wymiary maja spodnie?? moze masz cos z mojego watku SZUKAM-w podpisie
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moge prosic fotki: i znajdziesz coś za poniższe: ![]() * kórtka sztruksowa ciemnyfiolet Reserved (rozmiar M) * filotetowe spodnie bojówki z dużymi kieszeniami na łydkach Hause (rozmiar XL) * spodnie jeansy ciemne z jasnymi przetarciami na udach, prosta nogawka, kieszenie na pośladkach zapinane na suwaczki H&M Divided (rozmiar 33) * buty Puma błękitne rozmiar 37 Dodatki: * bardzo duża prostokątna torba sztruksowa kolor ciemny beż/jasny brąz kupiona dawno temu w Mrówce * portfel jasny kremowy z łosiem na wierzchu Nici * breloczki z maskotkami m.in łoś z Nici, zebra Nici, pomarańczowy piesek z Bang on the door * kosmetyczki: czarna w serduszka H&M oraz pluszowa kremowa z łosiem z Nici * pokrowiec na komórkę z żyrafą Nici * pokrowiec na komórkę (większy!) z żabką Nici * duża szara torba-worek z wzorkami H&M ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
można prosić o zdjecie torby szarej z h&m? i zajrzyj do mnie, może coś Ci się spodoba ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
bluzka jest delikatnie przeswitująca (widąc głównie zarysy a nie "nagie " ciało jak w niektórych), ale nie zdołam zrobić niestety fotki dopóki nie naprawia mi aparatu
co do spódniczki to już jej nie mam, ale mam jeszcze kilka rzeczy w większych rozmiarach poza wątkiem tyle że to może potrwać zanim je umieszcze - maja miesiąc na naprawe gwarancyjną ;( |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
* spodnie jeansy ciemne z jasnymi przetarciami na udach, prosta nogawka, kieszenie na pośladkach zapinane na suwaczki H&M Divided (rozmiar 33)
* duża szara torba-worek z wzorkami H&M znalazlabys cos za to?
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Stokrotka jeśli pytasz się o spodnie jeansowe, to:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
aga1616 zdjęcia kórteczki sztruksowej i obydwu par spodni znajdziesz w postach powyżej, resztę wrzucę za chwilkę..
Póki co nic u Ciebie nie wpadło mi w oko.. Może masz coś poza wątkiem? canile niestety nic.. nicolaaa obawiam się, że również niestety nic..
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Seti85 oczywiście rozumiem.. Gdybyś miała coś z rzeczy, które szukam (napisałam w pierwszym poście w tym wątku), to bardzo chętnie..
![]() Wrzucam zdjęcie, o które prosiłaś..
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja poszukuje spodni, dznsow nierozszerzanych, moga byc rurki ale nie musza, poza tym balerinek z okraglym czubem, spodniczek krotkich i do kolan, rzeczy oddaje firmowe, wiec takich tez poszukuje ;] szukam jeszcze sweterków, i tego typu rzeczy ogólnie....... poza tym bardzo podobaja mi sie torby w stylu takim jak na fotce w linku: http://i30.photobucket.com/albums/c3.../Zdjcie151.jpg
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.