|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() mój mały kramik - ZAPRASZAM :)
witam
![]() chętnie wymienię: * Manhattan Celebrate Glitter Eye-Pen - kredka do kresek z brokatem. data ważności 2007.12. NOWA, wypróbowana na dłoni. * Inglot Silver Pencil. kredka-cień do powiek, nr 38. ciepły róż. ważna do 2008.05. NOWA, wypróbowana na dłoni. * Manhattan - cień do powiek w żelu. Kremowy, pastelowo oscylujący cień. kolor oscylujący róż. NOWY, wypróbowany na dłoni. * Avon, tusz do rzęs Stylista. kolor Amethyst. NOWY, raz wypróbowany, kupiony przed 1,5 miesiąca. 8ml. data produkcji 04.06.2006. otwarty miesiąc temu, ważny jeszcze 5 miesięcy. * Avon, Złociście połyskujący cień do powiek. kolor Bronze. NOWY, nieużywany. data produkcji 07.11.2006. * Manhattan Hot India High Eyeshadow - cień w kredzie, osłonięty tekturką, oryginalne opakowanie. NOWY. * Oriflame Girodani Gold, puder w perełkach, perełki brązujące. data ważności 2008.05. perełki NOWE, nieużywane, nietrafiony prezent. troszkę podniszczone tekturowe opakowanie. * Avon, odżywczy krem do twarzy Miód i Mleko. zużycie ok.15% (patrz zdjęcie). otwarty miesiąc temu, ważny jeszcze przez 11 miesięcy. * Avon Planet Spa, Tropikalny wygładzający balsam do ciała z masłem shea. a50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. data produkcji 20.07.2006, ważny jeszcze przez 9 miesięcy. * Avon Cynamonowy płyn do kąpieli. używany, pozostało 50%. ważny do 2007.09. * Avon Nawilżająca chłodząca maseczka do skóry suchej. 75ml, raz wypróbowana. Brak polskich napisów. ważna jeszcze 10 miesięcy. * Avon, biały lakier do French i 31 pasków. biały lakier użyty 2 razy. ważny do końca 2007. na: * kosmetyki Hipp lub Bubchen * produkty Lirene lub Eris * balsamy do ciała * Nivea balsam do skóry suchej * błyszczyki / balsamy do ust * lub inne drobiazgi do pielęgnacji ciała.
nawet fiołki nie wiedzą, co będzie. Edytowane przez jagoda48 Czas edycji: 2007-01-27 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mój mały kramik - ZAPRASZAM :)
Hej moze cos u mnie???
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
niestety nie
![]() sama pozbywam się nadmiaru Avonu i Oriflame ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
witam
niestety nic mnie u Ciebie nie zainteresowało ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
polyskuujacy cien do powiek avon,cien manhattan nowy i krem avon z miodem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Manhattan Celebrate Glitter Eye-Pen - kredka do kresek z brokatem. data ważności 2007.12. NOWA, wypróbowana na dłoni.
Manhattan Hot India High Eyeshadow - cień w kredzie, osłonięty tekturką, oryginalne opakowanie. NOWY. znajdziesz coś u mnie ? odpisz porsze w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
Avon, tusz do rzęs Stylista. kolor Amethyst. NOWY, raz wypróbowany, kupiony przed 1,5 miesiąca. 8ml. data produkcji 04.06.2006. otwarty miesiąc temu, ważny jeszcze 5 miesięcy. Avon, Złociście połyskujący cień do powiek. kolor Bronze. NOWY, nieużywany. data produkcji 07.11.2006. zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
* Oriflame Girodani Gold, puder w perełkach, perełki brązujące. data ważności 2008.05. perełki NOWE, nieużywane, nietrafiony prezent. troszkę podniszczone tekturowe opakowanie.
znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
zapraszam!
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jaki to kolor tego tuszu stylisty?
ewentualnie coś znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Oriflame Girodani Gold, puder w perełkach, perełki brązujące. data ważności 2008.05. perełki NOWE, nieużywane, nietrafiony prezent. troszkę podniszczone tekturowe opakowanie.
a może na to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169298 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ale mi nie odpowiedziałaś na pytanko moje:/, a mam nie tylko avon
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda ![]() a co byś chciała za te kuleczki? może mam cos takeigo, bo bardzo mi na nich zalezy ![]() A Moze na biżuterie recznie robioną ![]() 1. Wykonane na czarnej lince jubilerskiej, z szklanych i metalowych koralików oraz elementów posrebrzanych. Długość z zawieszką: 7cm. 2. Wykonane na czarnej lince jubilerskiej, z akrylowych i metalowych koralików oraz elementów posrebrzanych. Długość z zawieszką: ok. 6cm 3. Wykonane z szklanych koralików Miyuki oraz elementów posrebrzanych. Długość z zawieszką: ok. 8cm. Edytowane przez myaaa1 Czas edycji: 2007-01-25 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a może masz jakieś kosmetyki Hipp lub Bubchen? albo balsam do ciała z Oceanic? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170069 mam dodatkowo 1/3 veet niebieski ale nie znam daty waznosci brak tekturowego opakowania (ale działa jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za biały lakier do frencza z avonu? odpisz u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
podciągam
![]()
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej, jestem bardzo zainteresowana, najbardziej cieniem
![]() * Avon, Złociście połyskujący cień do powiek. kolor Bronze. NOWY, nieużywany. data produkcji 07.11.2006. * Oriflame Girodani Gold, puder w perełkach, perełki brązujące. data ważności 2008.05. perełki NOWE, nieużywane, nietrafiony prezent. troszkę podniszczone tekturowe opakowanie. * Avon Planet Spa, Tropikalny wygładzający balsam do ciała z masłem shea. a50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. data produkcji 20.07.2006, ważny jeszcze przez 9 miesięcy. * Avon, biały lakier do French i 31 pasków. biały lakier użyty 2 razy. ważny do końca 2007. Zapraszam do mnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moze tym razem znajdziesz cos u mnie
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[quote=jagoda48;3491543]
* Avon, Złociście połyskujący cień do powiek. kolor Bronze. NOWY, nieużywany. data produkcji 07.11.2006. * Avon Planet Spa, Tropikalny wygładzający balsam do ciała z masłem shea. a50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. data produkcji 20.07.2006, ważny jeszcze przez 9 miesięcy. [/quote] znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.