![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Szukam Próbek- Chetnie Oddam Za Nie Kosmetyki!!!!
CHETNIE POZNAM TE ZAPACHY:
Tumulte Christian Lacroix, Sotto Voce Laura Biagiotti, Fragile Gaultier Mont Blanc, Presence d'une Femme Gucci, Eau de Parfum II Kenzo, Le Monde est beau Morgan, Love Love de Toi EDT Rochas, Alchimie Escada, Collection Giorgio Armani, Emporio Femme Hermes, Hiris Lancome, Poeme Jean Patou, Enjoy Trussardi, Python for Women Jill Sander, Sensations EDT Hugo Boss, Boss Femme Burberry, Burberry for Women Puma, Red & White Woman EDT Dolce & Gabbana, By Women Moschino, Couture Jean Paul Gaultier, Classique Shiseido, ZEN Boucheron, Jaipur Saphir Vivienne Westwood, Boudoir Boucheron, Boucheron Salvador Dali, Dalimania Pierre Cardin, Emotion Giorgio Armani, Code for Woman Ralph Lauren, Romance for Woman Boucheron, Jaipur Kenzo, Flower by Kenzo Guerlain, Mahora Bvlgari, Bvlgari Pour Femme Ralph Lauren, Ralph Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana Guerlain, Insolence EDT Salvador Dali, Laguna Nina Ricci, Nina Lacoste, Pour Femme Carolina Herrera, Carolina EDT Christian Dior, Eau de Dolce Vita Emanuel Ungaro, Apparition Calvin Klein, Contradiction For Women Giorgio Armani, Emporio White Woman Carolina Herrera, 212 Women Bvlgari, Omnia Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2007-03-01 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam Próbek- Chetnie Oddam Za Nie Kosmetyki!!!!
hej czy oprocz kolczykow interesuje cie cos u mnie?
z probek mam \gucci envy me,+ lancome hypnose na ok, 5, 6 psiknięć + Echo davidoffa (ok 5ml.) czy jakos tak to sie pisze:P
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jenny, no próbki zawsze mile widziane, chociaz Hypnose akurat ma i to sporo, natomiast Davidoff brzmi kusząco, mogą być robione próbki----> co byś chciała??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie? Podoba mi się sporo Twoich kosmetyków, najbardziej:
-paletka nowych cieni Revlon Illuminance Powder Shadow kolor 02; Jazzy Berry; piękne cztery perłowe cienie w twarzowych odcieniach perłowa biel, jasny róż; śliwka, nasycona wiśnia - korektor Shiseido nr 01 Ivory, pozostało nieduzo, wiec oddam za coś drobnego, bardzo chetnie za wiekszą próbkę perfum. 1marca- kosz ale podoba mi się dużo więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
- Estee Lauder Artist's Eye Pencil, kolor 01 Softsmudge Black, kredka do oczu, nowa - wymienię tylko na coś, co mi się baaaaardzo spodoba. Czy to ten z rozcierakiem? :P
- Escada Magnetism, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy -Yves Saint Laurent Nu Sparkling EDT 10 ml 0.33 fl.oz. ubytek nieznaczny - użyte jeden raz (bardzo chetna :P) najbardziej: NU i kredka podobają mi sie te rzeczy, co tobie sie podoba? PS. Kotek jest zabójczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- Estee Lauder Artist's Eye Pencil, kolor 01 Softsmudge Black, kredka do oczu, nowa - wymienię tylko na coś, co mi się baaaaardzo spodoba. Czy to ten z rozcierakiem? :P
- Escada Magnetism, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy -Yves Saint Laurent Nu Sparkling EDT 10 ml 0.33 fl.oz. ubytek nieznaczny - użyte jeden raz (bardzo chetna :P) ![]() najbardziej: NU i kredka podobają mi sie te rzeczy, co tobie sie podoba? PS. Kotek jest zabójczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
dodatkowo moge zrobić odlewkę LANCOME-miracle intense+ Givenchy AMarige d'amour ew. Gucci dla mężczyzn, byla u mnie dokladka wiec moze cos ci sie spodoba u Ciebie:
-korektor Pierre Rene- dla opalonej buźki- reszta oddam gratis pierwszej chetnej, jak nikt nie chce to laduje w koszu ![]() - błyszczyk przejrzysto-srebrny Gloss Repulpant Sephora pompujacy usta nr 01.Błyszczyk poprawia mikrocyrkulację, dzięki czemu wargi powiększają się ZALEZY MI BAARDZO SMACKERS- Sun Smackers o Smaku Mountain Berry z filtrem 24 (!!) -SMACKERS SNUGGLY STRAWBERRY http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12233 -SMACKERS STRAWBERRY KIWI COMET SUPER BLYSZCZY Rimmel Metallic- cień do oczu fioletowy, srebrzysty w kremie- odcień Nothing Hill aktywator opalania do solarium (profesjonalny) Magic Tan po prześlicznym zapachu brzoskwini Subrina Professional- nabłyszczacz do włosów- wazny do lutego 2007 ale myslę, że mozna jej spokojnie używać dłuzej plus drugie o dłuższej ważnosci (razem ok 3/4 opakowiania) WIEC SPORO TEGO.. ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ojej, wczoraj w wątku miałaś więcej kosmetyków
![]() ![]() Oprócz cieni Revlon Illuminance Powder Shadow i korektora Shiseido interesowałyby mnie Smackersy (aktualne czy nie?). Kredka to ta z "rozcierakiem" ![]() Kotka niestety już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Agii- aktualne, aktualne, tylko komputer mi sie zawiesił w połowie edycji watku ;P
Czy za 3 smacersy, paletke cieni i korektor Shiseido dasz Nu i rozcieraka? :P Balsam też mnie interesuje ale te 2 rzeczy to priotytet ![]() Jejku a ciciak taki słodki ![]() ![]() Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2007-02-08 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
eternity juz nie mam
![]() ew zostalo mi troche c-thru zielonych i takiego dezodorantu a'la woda toaletowa adidasa
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mam propozycję na zmianę
![]() Ja chętnie chciałabym tą divinore różową i próbeczkę Midnight. Może coś dobierzesz ode mnie z kosmetyków? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171946 Albo ewentualnie mam jeszcze: Sensi, Tresor, Coco Chanel, Armani biały. Jakich branzoletek poszukujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Za 3 Smacersy, paletkę cieni Revlon i korektor Shiseido dam Nu i rozcieraka
![]() Żeby nie było wątpliwości dodam tylko, że zarówno kredka Estee Lauder, jak i Nu były kupowane w perfumeriach w Liverpoolu - kredka pod koniec grudnia, a Nu w zestawie na początku stycznia. Piszesz, że gratis możesz zrobic próbkę pudru brązującego Sephora Poudre Bronzante Enlumineur - z chęcią bym ten puder wypróbowała ![]() Jak na razie nie widzę niczego więcej dla siebie, ale jeszcze może coś wypatrzę - jeśli nie doczytałaś, to dodaję, że w Polsce będę dopiero w marcu i wtedy nastąpiłaby wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
mogę dać tylko ostrzgam, ze on jest skruszony, dołaczę ci go
![]() Agus, ty do Polski a ja do Anglii :P Mam chlopaka w Manchesterze i lecę do niego w Marca na 8 (tak, tak- zgarnać prezent na dzień kobiet :p) Będziemy od Siebie o rzut beretem :P Moze podaj mi adres, wyśle co przed odlotem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Estee7- srebrnych, bardziej ozdobnych, mogą być z niektórymi kamieniami- ale nie bursztynami :P NIE szukam takich meskich w typie zwykły łańcuch. Raczej grubych albo takich bransolet łamanych wpół.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
![]() Jennifer 777 -Rimmel Metallic- cień do oczu fioletowy, srebrzysty w kremie- odcień Nothing Hill -błyszczyk przejrzysto-srebrny Gloss Repulpant Sephora pompujacy usta nr 01-korektor Pierre Rene- dla opalonej buźki- reszta oddam gratis pierwszej chetnej, jak nikt nie chce to laduje w koszu -Aktywator opalania do solarium (profesjonalny) Magic Tan po prześlicznym zapachu brzoskwini -Subrina Professional- nabłyszczacz do włosów- wazny do lutego 2007 ale myslę, że mozna jej spokojnie używać dłuzej plus drugie o dłuższej ważnosci (razem ok 3/4 opakowiania) Ja chciałabym kolczyki, rękawiczki, Echo i odlewkę Givenchy AMarige |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hmm kurcze nie wiem jaki to material ale chyba jakas bawelnia
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Masz jeszcze Aqua Allegoria?
Mam mnostwo probeczek zapaszkow ![]() Moglabys mi zrobic odlewke tego serum Clarinsa olejkowego-reparing?(jesli nic nie znajdziesz w watku)
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mam
LIP INJECTION- blyszczyk powiekszajacy usta ( firma TOO FACED)kolor Techno Kiss (lekko rozowy)-zuzycie ok20% oprócz tego mnóstwo różniastych próbek, zajrzyj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168330 mnie interesuje szminka Guerlaina, na zdjęciu ta w środku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Vilandro- jestem potencjalnie zainteresowana, ale jeszcze 2 dziewczyny pytaja o te szminki i miały dokładnie sprawdzic odcienie w perfumerii. Ta o którą pytasz ma połyskujace drobinki, takie holograficzne i jest to tester o zuzyciu ok 10%. Nie mam zakretki tylko taką typową dla testera nakładkę
Widzę, ze interesują cie też czerwone szminki, to moze sprawdx w perfumerii numery, bo zdjecia moim zdaniem są troche inne niż w rzeczywistosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, znalazłabys cos u mnie??
odp prosze w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.