|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kilka ciuszków
Witam mam do wymiany kilka ciuszków
1. Bluzeczka na ramiączkach firmy AGGI czarna w białe wzorki, niżej załączam zdjęcie... rozmiar chyba 36 (na metce 10). Bluzka kupiona kilka lat temu, raz ubrana a cały ten czas przeleżała w szafie 2. Bluzeczka firmy Antall dwuwarstwowa pierwsza warstwa czarna przeźroczysta z wypukłym pluszowym wzorkiem, który lekko się mini, druga warstwa czerwona. Z przodu wiązana, rękawki 3/4 rozcinane i rozkloszowane, lekko odsłania pępek... Rozmiar na metce jest XL ale jest to chyba 36... tak jak bluzeczka wyżej, raz ubrana, długi czas przeleżała w szafie 3. Halka przywieziona z Włoch firmy Andra, kolor szaro perłowy z piękną koronką, nieużywana. Nie wiem jaki to rozmiar ale powyżej 40. 45 cm pod biustem 90 cm długości... 4. Niebieski (turkusowy) sweterek przywieziony z Włoch firmy Azzurro. Ubrany kilka razy. Rozmiar z metki L/XL (43 w biuście 56 cm od ramienia). Nie jest gładki, tylko w paseczki z góry na dół (ale jednego koloru), jakoś zdjęcie tak wyszło... Wymienię na książki, najchętniej fantastykę, lub koraliki i drucik jubilerski... Ale jestem otwarta na inne możliwości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka ciuszków
może znajdziesz coś u mnie
odpowiedz prosze w którymś z moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka ciuszków
moze u mnie cos za turkusowy sweterek?
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178128 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.