|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: spodnica na wymiane! zapraszam !
śliczna ta spodnicza, ale nie to nie moj kolor, szkoda ze nie czarna
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
martinka obydwie pary spodni są w stanie bardzo dobrym
te pierwsze są lekko rozszerzane , jeans o ładnym niebieskim kolorze - czego na zdjęciu nie widać zabardzo, przy kieszeniach z przodu mają fabrycznie zrobione przetarcia , poza tym żadnych dziurek ani wad ![]() były skracane u krawcowej , są podszyte na maszynie , zmiana mało widoczna wymiary : pas ok.37 cm biodra ok.44-45 cm udo ok.24 cm szer.nogawki na dole ok 25 stan 19 cm -> biodrówki dł. wew. nogawki ok. 79 cm dł. całkowita ok. 98 cm nie mam narazie ich zdjęcia na sobie drugie jeansy firmy morgan oryginalne pochodzą z wymiany na mnie okazały się troszkę za duże są świetne i bardzo żałuję ,że w nich nie pochodzę jeans lekko rozciągliwy , ładnie się układa stan bardzo dobry , jedynie z tyłu pod pupą w jednym miejscu jest jaśniejszy materiał , to nie jest plama po czymś ani dziura tylko chyba tak zabarwiony materiał , ale nie rzuca się to w oczy jako wada , no ale w razie czego mówię dł. jaka chcesz , tyle ile podwiniesz nogawki , podwinięcie dobrze się trzyma , nie odwijają się szer. pas 37- 38 cm stan 20 cm biodra ok 45 cm udo 23 cm szer nogawki na dole 22 cm --> krój prosty wymiary orientacyjne , materiał się lekko naciąga i dopasowuje się mam zdjęcia od poprzedniej właścicielki , na nią też były trochę zaduże http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1168195399 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1168195399 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
martinka chciałam Cię zapytać o kolor tej spódniczki
u mnie na monitorze wygląda na grafitową , czy masz jakieś inne zdjęcia ? i jeszcze jedno pytanie : czy masz jeszcze na wymianę tusz Magnif'eyes Rimmel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
w takim razie chętnie przygarnę jeszcze
krem do intensywnej pielegnacji Doliva z oliwa z toskanskich oliwek kuleczki brazujace cantare 7 gr czy odpowiada Ci taka wymiana spódniczka + te kosmetyki za spodnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.