![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::..Nowy wątek: głównie kolorówka, wszystkie półki,będą dokładki :)..::..
WąTEK STAJE SIę NIEAKTUALNY!!!!
Skoro nikt nic nie chce, wystawiam za grosze na allegro ![]() Nowy wątek (tamten był nieczytelny). Przewiduję dokładki. Dokładki robię raczej w małych ilościach - wolę dodawać częściej po jednej, dwóch rzeczy, bo tak mam czas. Najnowsza dokładka będzie zawsze u góry pierwszego postu. Jak czegoś nie widać, mogę zrobic zdjęcie na życzenie. W przypadku niektórych rzeczy mogę być wybredna ![]() ![]() Niektóre rzeczy wystawiam też na A. więc w każdej chwili mogą zniknąć. LAKIERY * Joko lakier nr 17 (kolor to taka bordowa perła z drobinkami), nówka (raz malowane pazurki), data ważności wrzesień 2008 * Golden Rose, lakier, ważny do grudnia 2007, zużycie na zdjęciu * Estee Lauder Cristal Citrine, zużycie na zdjęciu * fioletowy Rimmel 60 sekund, z wymianki, zostało 70-80% * Pierre Rene - podwójny lakier do paznokci - fajny gadżet ![]() * Bell lakier szybkoschnący ważny do 10.2007, perła z niebieskimi drobinkami, opalizujący, zostało ok 90% * 2x brokat do paznokci - prawie całe pojemniczki USTA * końcówka pomadki do ust Chanel Ipanema kolor 37, zostało jakieś 1.5 cm - perłowy róż z drobinkami, zdjęcie na życzenie. Oddam za coś fajnego, bo stale używam, ale mam nową, więc tę mogę oddać ![]() * Bourjois pomadka do ust kolor 31 envol, użyta kilka razy * Kredka do ust YOKO nr 416 Virtual Color, kolor i zużycie (niewielkie) na zdjęciu, ważna do stycznia 2008 OCZY * JEANS DE CHANEL - paletka 4 cieni w kolorze od czarnego do jasnoniebieskiego, tester, naprawdę niewiele używany, limitowanka. Wymienię na coś, co naprawdę mi się przyda ![]() * Golden Rose, czarny-ciemnoszary cień, na pewno [size=2]przeterminowany * Look, cien jasny, dostałam jako gratis do wymianki, ale nie mój kolor * konturówki Love My Eyes: zielona i metaliczny turkus * czarna konturówka do oczu bez firmy * cień/róż Colorworks * cienie Avon, kolory: 2 niebieskie + złoty, znikome zużycie * Oriflame tusz 500% volume w kolorze śliwkowo-bordowym, z wymianki, nadal mokry, wazny do 2008. *Bourjois Coup de Theatre - biała baza + granatowy tusz. Mam z wymianki, ale mało uzywałam. Pewnie jest koło połowy, nadal mokry. Zdjęcie na życzenie ![]() * niebieski tusz Lancome Flextencils - resztka na wypróbowanie PUDRY * CLINIQUE superpowder double face powder w kolorze matte honey 04. Prawie nówka, raz maźnięty palcem, kupowany w Sephorze. Wymienię na coś (prawie) nowego, w podobnej cenie - mogą to być paletki, zestawy, dobry szampon, odżywka itp. * Lentheric, kolor: Misty Beige 08. Zużycie na zdjęciu. Może być przeterminowany, ale kolor / zapach bez zmian. * Tester jakiegoś jasnego pudru prasowanego - nie pamiętam firmy, chyba Maybelline, ale może ktoś będzie chciał Czego szukam: - raczej nie szukam już cieni ![]() ![]() - może być coś z pielęgnacji, jakieś żele do kąpieli, sole do kąpieli, preparaty na celulit, rozstępy - mogą być książki w języku angielskim - ciuchów raczej nie szukam - chyba że ktoś ma jakieś nowe śmieszne skarpetki, np w kotki ![]() ![]() - kosmetyki do włosów typu odżywka chronicą przed prostowaniem, fajne odżywki do farbowanych - co mi wpadnie w oko ![]() ALE: niektóre rzeczy wymienię za niewiele - i tak ich nie uzywam, więc po co mają leżeć ![]() Wysyłka: zawsze priorytetem - chyba że ustalimy inaczej ![]() NIEAKTUALNE: SATIN DE CHANEL - wymiana z bieta zalotka, bordowy Inglot - wymiana z zuzka92 Vollare cień, Collection 2000 - sypki cień, Bourjois fioletowy, Paletka ColorWorks - wymiana z mrowkamrowka płyn do demakijażu oczu Yves Rocher, * Avon - wielofunkcyjna paletka i * Vollare cień pomarańczowy nr 28 - wymiana z dida Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2007-06-06 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ..::..Nowy wątek: głównie kolorówka, wszystkie półki,będą dokładki :)..::..
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za: * SATIN DE CHANEL - puder rozświetlający w kolorze Silk Dream - dla cery chłodnej, jasnej. Dla mnie trochę za jasny, mam inny (Golden dream) i jestem bardzo zadowolona WYmienię tylko na coś specjalnego * CLINIQUE superpowder double face powder w kolorze matte honey 04. Prawie nówka, raz maźnięty palcem, kupowany w Sephorze
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Nowy wątek: głównie kolorówka, wszystkie półki,będą dokładki :)..::..
Czego szukalabys za :
SATIN DE CHANEL Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja w sprawie pudru Chanel
![]() Oprócz tego, co w wątku kosmetycznym mam sporo książek po angielsku. Jakimi książkami jesteś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj
Wprawdzie mało prawdopodobne, bo mam już mocno przetrzebione zapasy, ale może u mnie Ci coś w oko wpadnie? ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178434 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widzę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najchętniej wymieniłabym go na dobry szampon do farbowanych, bo własnie mi się kończy ![]() Ewentualnie jakaś paletka cieni, ale to ewentualnie ![]() Ewentualnie jakiś dobry krem na noc. Cytat:
Co do ksiażek po angielsku - fantasy, literatura kobieca. Ale musiałabyś mieć faktycznie coś, co baaardzo chcę mieć, zebym oddała ten puder ![]() Cytat:
![]() Książki fantasy mnie interesują nadal - z tym że nowości to raczej też mam, bo kupujemy w miarę na bieżąco ![]() A ten podkład w sztyfcie to jaki ma kolor? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Podkłąd O20 Natural Light Ochre, dość jasny, beżowy. Cienie chętnie bym Ci oddała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A jaki szampon najbardziej Cie interesuje? bo z pielegnacji jezeli chodzi o kremy to raczej nic nie wyszperam bo mam uzywam okreslonych rzeczy.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cienie Avon, kolory: 2 niebieskie + złoty, znikome zużycie
Estee Lauder Cristal Citrine, zużycie na zdjęciu
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Byłabym chętna na:
- * CLINIQUE superpowder double face powder w kolorze matte honey 04 Czy kolor jest ciemny? Ciężko wnioskować sugerując się zdjęciem ![]() poza wątkim mogę zaproponować np: - maska do włosów L'oreal Vitamino Color 75ml, nóweczka - szampon L'oreal Vitamino Color 15/20 ml - miniaturka - odżywka bez spłukiwania wygładzająca i prostująca włosy Gliss Kur - odzywka do farbowanych Pantene Pro V Lśniący Kolor - maska do włosów L'oreal Absolut Repair 100/ 200 ml - ujędrniający balsam Garniera (ta mniejsza pojemność) o zapachu cytrusowym, ubytek 10%
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tytułów i autorów - napisz co masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3802202 jest jeszcze wolne, czy nie? ![]() Cytat:
![]() Kolor jest średni - ani zbyt jasny, ani zbyt ciemny. Dla mnie jest dobry, ale już tych pudrów mam trochę, więc jak znajdę coś ,co mi się podoba, to go oddam. Kolorystycznie jest podobny do Chanel DP 95 Savane, jeżeli Ci to coś powie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
No niestety nie miałam jeszcze do czynienia z pudrem Chanel. Nie lubię kosmetyków tej marki
![]() Czy więc interesowałaby Cię wymiana, na któreś z zaproponowanych przeze mnie rzeczy?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Daigee - muszę się zastanowić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
niestety juz nie mam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mogę zrobić zdjęcie ręki czy karkti nim maźniętej, bo dla mnie z kolei jest ciut zbyt ciemny i zbyt żółtawy
![]() Co do książek: część jest w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152567 Z pozostałych taki miszmasz, bo z pamięci piszę: m.in. Kapuściński Auotoportret reportera i Lapidarium V, A. Tyler Tolkien - przewodnik encyklopedyczny, mam nieco Pratchetta, mogę zaproponować m.in. Ostatni bohater (to wydanie albumowe), spoza Świata Dysku - Wolni Ciutludzie i cykl Dywan (3 tomy), 2-tomowa antologia opowiadań z Fabryki Słów Tempus Fugit, Kir Bułyczow Pierestrojka w Guslarze, Ludlum Tożsamość Bourne'a, King 2 t. Marzenia i koszmary, J. Komuda Imię bestii (Fabryka Słów), Asimov Koniec wieczności (z tym, zę to ksążka stara, w stanie średnim), kilka Chmielewskiej, ewentualnie mogłabym się też pozbyć opracowania Marii Janion - Wampir, biografia symboliczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to szkoda
![]() Ale będę zaglądać, jak będziesz robic dokładki, moze coś jeszcze wypatrzę ![]() Bieta: - a masz porownanie może z Chanel Double Perfection? Za zdjęcie kartki też byłabym wdzięczna, to oglądnę. - co do perfum - niestety ![]() - co do książek - te, które mi się u Ciebie podobają - mam (włącznie z wampirem M. Janion), a w pozostałych nic nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mamy chyba podobny gust czytelniczy
![]() Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-03-25 o 11:13 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Byłabym chętna na ten tester jasnego pudru i podwójny lakier Pierre Rene
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bieta, zastanawiam się czy nie będzie za żółty...
Spróbuję gdzieś poszperac w necie, może mi się uda na żywo zobaczyć (bo chyba gdzieś widziałam Shiseido, tylko sobie musze przypomnieć gdzie) i dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
pytałas u mnie o 2 odzywki radicala, jezeli nadal jesteś zainteresowana, to u Ciebie wpadly mi w oko: lakier bordowy inglota i zalotka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Moze u mnie coś za:
* CLINIQUE superpowder double face powder w kolorze matte honey 04. Prawie nówka, raz maźnięty palcem, kupowany w Sephorze. Wymienię na coś (prawie) nowego, w podobnej cenie - mogą to być paletki, zestawy, dobry szampon, odżywka itp. Nie mam co prawda nic z tego co napisałaś. Ale może coś z ciuszków?
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
witaj znajdziesz coś za puderek chanel?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11165&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a nie oddlalbys pudru chanel za krem biotherm line peel z 30 ubytek ok 15%
i mam 5ml probke podkladu h.Rubinstein spectacular nr 23 jezeli nie to napisz czego szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.