|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() NR EDP Limited Edition
Nieaktualne
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2007-03-25 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Napisałam do Ciebie PW
![]() Ale tak oficjalnie na wymianę za NR edp mam: - Versace Woman 30ml z minimalnym zużyciem . - Miami Glow 30ml ,produkt bez korka (zgubiłam) malutkie zużycie. - Bvlgari Au the Rouge (czerwona herbata) 50ml w kartoniku ,pozostało ok25-30ml. - Salvador Dali PurpleLips 30ml z ubytkiem (ok5ml). - Dior Tendre Poison pierwotnie 30ml, pozostało ok12-13ml. - Aqua Di Gio męskie Giorgio Armani 30ml z kartonikiem,minimalne zużycie. - Gucci Envy Me 2 30ml w kartoniku ,zużycie minimalne. - Roberto Cavalli Woman 40ml w kartoniku z ulotką ,kilka razy psiknięte. - Amarige Mariage 100ml ,tester w kartoniku (lekko sfatygowany) kilka razy psiknięty. - Ralph Hot tester 100ml z ubytkiem ,pozostało ok30-35ml. - Hugo Boss Deep Red 30ml, pozostało ok5ml. - Avon Little Black Dress 50ml ,pozostało ok 15-20ml - Gaultier 2 40ml pozostało coś pomiędzy 5-10ml - miniaturka Ghost Deep Night 10ml Po za tym zastanawiam się nad oddaniem Addict 2 ,ale narazie się nie zdecydowałam ![]() Mogę zrobić również odlewkę jakiegoś z moich zapachów ... Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: NR EDP Limited Edition
Czy znalazlabys cos u mnie za NR ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175892 wątek zapachowy
![]() |
#7 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję,ale nic nie znalazłam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- Jennifer Lopez, Live Luxe, 50 ml bez kilku psików, - Beckham, Intimately - damska, 50 ml, nowa zafoliowana, - Miracle So Magic edp (zostało jakieś 40 ml z 50 ml), postaram się jeszcze potestować w weekend s Sephorze i dam Ci znać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A może Theorema klasyczna 60/100 edp lub maubossin 30/50 edp lub Cinema edp 60/100 lub Black Cashmere 40/50 edp lub Hot couture Givenchy 35/100 edp lub 24 Faubourg Hermesa 25/50 edp.Mogę oddać 2 mniejsze pojemności za NR.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A może za NR Brit Red 80ml. Tak naprawdę za NR oddałabym wszystko co mam
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 Do mojej listy kosmetyków na wymianę jeszcze dokładam: - cały błyszczyk Lumene - kolor 11 Forever Love (czerwony z drobinkami) - połowa błyszczyka Lumene - kolor 11 Be My Own (delikatny różowo-łososiowy bez drobinek) - cały błyszczyk PUPA Color WAVES - kolor koralowy - prawie cały błyszczyk Sephora - powiększający usta - bezbarwny - 3/4 błyszczyk w tybce BEBE - owoce leśne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
MAm jeszcze Flower by Kenzo, Donna Karan Cashemere Mist, DKNY RED, Euphoria ( odlana), Skin Trussardi, Armani Remix i ...niechętnie Intuition E. Lauder
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gosiu,ale chyba nic mi za bardzo nie leży z tej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Owszem,potestowałam i najprawdopodobniej zdecyduję się na Desnudę od FemmeFaltale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może Must de Cartier Parfum? 30ml koncentratu, mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178546
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a moze cos u mnie??
mam jeszcze hugo boss deep red ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo dziękuję za zainteresowanie i propozycje,ale NR leci do Nevady
![]() ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2007-03-25 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.