![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(= wymiana ubranek XS-L * zapraszam =)nieaktualne
UWAGA Pisz co Ci sie podoba, wiem wtedy za co szukam JEŚLI NAPISZESZ TYLKO "coś u mnie" itp - NIE ODPISUJĘ! Rzeczy w moim wątku są w większości nowe lub w stanie idealnym, jeśli tak nie jest piszę to przy danej rzeczy wiec bardzo proszę nie proponować mi jakiś starych znoszonych i powyciąganych ciuchów ciuchów, bo tracimy tylko czas!! Mogę byc wybredna ale za większość z tych rzeczy chciałabym cos przydatnego dla siebie, a nie coś co będzie leżało nieprzydatne na dnie szafy. Nie wymieniam się więc na siłę, bo ciuchów mam sporo, tylko za to co mi jest potrzebne. Jestem za sprawiedliwymi wyminami, wiec za cos wartościowego chce coś równie wartościowego, wymieniam się tak żeby żadna ze stron nie była pokrzywdzona ![]() jeśli masz o wiele mniej przekupek niż ja może sie zdażyć tak ze poproszę cię o to byś wysłała paczke pierwsza. AHA... przypomniało mi się...na targowisku jestem od dość dawna i nie miałam jeszcze zadnych nieprzyjemności dlatego mam też nadzieje ze dalej tak bedzie ![]() szukam (m.in.): szukam ciuszków w rozmiarach 34-36! inne mnie nie interesują buty rozmiar 39! raczej sportowe i raczej płaskie (najwyżej 5 cm wysokości ![]() -spodni z wysokim stanem xs / S bermudów lub długich (najlepiej jeansowych ale niekoniecznie ![]() -kamizelki najlepiej jeansowej, ale innymi też nie pogardzę ![]() -rękawiczek takich z odkrytymi palcami,ktore maja taka klapke do zakładniania ![]() -białego szalika -szortów na zimę, lub jeansowych ![]() -bluz 36 / s (OLDSCHOOL - MILE WIDZIANY ![]() -rurek (biodrówek) 34/36 (długość min 103cm) (najlepiej jak ktoś ma bershki na zbyciu ![]() -golfików -fajnych koszul z długim rekawem XS / S -sweterków fajnych, ale naprawdę fajnych ![]() -saszek 39 -bielizny (75b) (DÓŁ s-M- nowa!) -nowego czarnego fajnego tuszu do rzęs -cieni rozświetlających i czarnego do smokey ![]() -perfum z avonu -kosmetyków do włosów kręconych -balsamów -topu imprezowego XS/S ![]() -płytek do pieczątek na paznokcie ![]() -podkładu revlon sand begie -srebrnych zawieszek: literka A; Duży krzyżyk; i serduszko, napis "agnieszka" -srebrna bizuteria(ale tylko jak mi sie spodoba) -małej eleganckiej torebeczki czarnej lub srebrnej (na studniówkę potrzebuję ![]() miłego oglądania ![]()
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2009-02-24 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (= wymiana ubranek XS-L * zapraszam =)
nie ma
marks&spencer top bawełniany/lniany odcinany pod biustem ozdobne guziczki zapinana na zamek błyskawiczny z boku Nowa Rozmiar: 14/42/XL WYMIARY: paszki:49,5 *2 cm pod biustem:44*2 długość bez ramiączek: 51 cm
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-12-10 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
H&M
divided spódniczka nowa z metką zapinana na guziczki z przodu plisowana rozmiar 40 wymiary pas 43,5 *2 długość 39 cm skład 100% bawełna
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
LTB
jeansy roz.30 WYMIARY: roz. 30 szerokość w pasie: 2*42 cm szerokość w udzie: 2*28 cm dł nogawki zewnętrzna: 96cm dł nogawki wewnętrzna: 74 cm stan: 21 cm szer nogawki na dole: 21 cm STAN: JAK NOWE, załozone raz więcej zdjęć dla chętnych
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
RURKI HOUSE OF DENIM
Wymiary: pas: 50 cm *2 długość: 104 cm biodra: 56 cm*2 stan: 24 cm skład: 98% cotton 2% elastane Przepraszam za słaba jakość zdjęć.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
RURKI 27
skład: 98% cotton 2% elastane wymiary: stan 17 cm pas 37*2 biodra 44*2 długość 103 cm za coś co mi sie bardzo spodoba, nie jestem pewna czy chce oddać rezerwacja dla Cala
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2008-11-20 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tuba XS/S
stan bdb
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
RURKI
jak NOWE, załozyłam kilka razy firma: GOODIES rozmiar: 36 długość: 34 czyli ponad 104 cm wymiarki: PAS: 38*2 STAN: 18 CM Dł: 107 CM skład materiału: 95 % bawełna 5 % elastan oddaje bo na mnie za duże TYLKO I WYŁĄCZNIE za coś super, najchętniej z listy.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
f&f
spodnie na kant malutkie ![]() mają 2 plamki w okolicy rozporka, mało widoczne rozmiar 34/xs wymiary dla zainteresowanych ![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ile maja w biodrach??????????
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1227207229 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1227206892 jaki to rozmia z metki? jaka jest szerokosc nogawki w udzie
![]() |
#27 |
Rozeznanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227206987
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227207229 znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1227207229
coś u mnie?? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
authentic
szorty oldschoolowe rozmiar 38 stan bdb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Biały sweterek bym mogła Ci oddać, ale póki co jest omawiany z inną wizażanką. Będę znała odpowiedź po weekendzie. Jeśli chodzi o nietoperza, wymienię go tylko na inny fajny sweterek z tego względu, że ich mam mało a nietoperz póki co jest moim najukochańszym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.